Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coconutt1

Związek bez zobowiązań!! JAK TO JEST?

Polecane posty

Gość lejla27
nie używam, tak się jakoś utarło że to babki traktują seks emocjonalnie i potrzebują miłości, może jednak nie :P

Gość Do lejla27
Do lejla27 " tak się jakoś utarło że to babki traktują seks emocjonalnie i potrzebują miłości, może jednak nie " Właśnie, utarło się, ale czy faktycznie tak jest? Według mnie, wiele tych "kobiecych miłości" jest strasznie wyrafinowana. Miłość nie narzuca drugiej połowie jakichś kryteriów, co do: Powiedzmy:- zarobków - pozycji społecznej - posiadanych dóbr - perspektyw na przyszłość To tylko część, można by wymieniać..... Dla mnie jest to zrozumiałe że kobieta chce mieć zaradnego i powiedzmy ustawionego faceta. Ale czy można coś takiego nazwać miłością?, dla mnie to układ, mianowicie -pokocham jak zapewnisz mi byt, dostatnie życie. Inna rzecz: Kobiety przeważnie twierdzą że uprawiają seks z partnerami których obdarzają uczuciem, nawet jeśli jest to któryś z kolei. Nie sposób z tym dyskutować- jak ktoś mówi że kocha, no to nijak to podważyć. Ale czy nie jest to tylko po to aby nie zarzucił im ktoś jakichś złych zasad moralnych? Złego prowadzenia się? No przecież to wszystko z miłości, czyli moralnie usprawiedliwione. Zmykam spać.

Gość handypandy
to NIE JEST fajne, tzn dla mnie było na początku zajebiście, nie ma związku tylko spotkanka co tydzień na bzykanko, doobre bzykanko, tylko po jakimś czasie przestało mi to wystarczać, to znaczy NIE ZAKOCHAŁAM się w nim, tylko zaczęłam się czuć trochę jak dziwka :O 🖐️

Gość handypandy
nie wspominając już o tym że po jakimś czasie męczy cię w ogóle samotność ,=