Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szalejące hormonyyy

lekarz powiedzial mi ze za duzo waze w ciazy!!

Polecane posty

Gość szalejace hormonyy
O dzieki wielkie :) uspokoilam sie troche:) a chodzilo mu o calosc nie ze z wizyty na wizyte

o kurcze ja tez startowalam z takimi samymi gabarytami jak autorka (wzrost i waga) a skonczylam na +22 kg i gin ani slowem sie nie odezwal -no niechby tylko sprobowal :-P

Gość licicka
nie wierzę jakoś że lekarz mógł tak powiedzieć, ja przytyłam 25 kg, i w sumie coś tam powiedział że dużo ale jak sama zaczelam biadolić, ale sam z siebie nic nie mówił, a dziecko urodziłam małe, więc nijak ma się tycie w ciaży do wagi dziecka

Gość szalejace hormonyy
powiedzial ze tyje sie do 12 kg maksymalnie :/ dla mnie to dziwne bo sa rozne kobiety niskie i wysokie i takie z nadwaga i niedowaga to jak kazda moze tyc tyle samo.

Gość Chamówa
No to nawet idac teorią tego lekarza, to jak masz teraz 9 kilo na plusie, a tylko miesiąc przed sobą, to i tak maksymalnie do tych 12 kilo dojdziesz. Ale mówię Ci, porąbaniec z niego. Ja mam wiele kolezanek, co po 20-kilka kilo przytyły w ciąży i są teraz normalnymi, szczupłymi kobietami.A jedna znajoma przytyła tylko 12 , a po ciąży miała większe problemy z nadwagą niż te, co 2 razy tyle utyły.