Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pomocyyyyyyy

Facet wywołuje u mnie uczucia nieufności i podejrzliwości.

Polecane posty

Gość Pomocyyyyyyy

Strasznie broni swoje prywatności. Pokazuje jaki jest niezalezny Nie dzwoni w ciągu dnia, tylko wieczorem jak chce sie ze mną umówić. Zwróciłam mu na to uwagę ale on zaprzecza. Czuje się jak w potrzasku, nigdy tak nie czułam z żadnym facetem. Wszystko było dla mnie oczywiste a tu nie wiem czego ten gość chce...

Gość zabawne. kawałek obok
laska narzeka że nie wie czego chce facet bo byli na kilku randkach a on jej nie zmacał. W innym miejscu narzekacie, że rzucał się z łapami. Wam jest zawsze źle. Znaczy źle jak facet nie pasuje bo jest za brzydki.

Gość Pomocyyyyyyy
Nie potrafie go rozgryźć, myśle o tym i zaczyna mnie to męczyć. Uważa ogolnie że kobiety są idiotkami. A ze mną sie spotyka, prawi komplementy itd. A ja mu nie wierze... Co mam robic?

a dobrze znasz tego mężczyzne? bo mi się wydaje że on coś ukrywa pod maską niezależności. dzwoni wtedy kiedy chce sie umówić? ha,ha a to dobre... w sumie facet szczerze od samego początku stawia ci warunki. a następnie karmi cię miłymi, czułymi słówkami... chyba w wiadomym celu. kobieto on chce sexu! ale to moje zdanie...

moze spytaj wprost ja nie widze niczego zlego w tym ze on lubi swoja prywatnosc i niezaleznosc mysl, ze to w tobie jest problkem i to wlasnie te jego cechy w tobie wywoluja nieufnosc i podejrzliwosc wolalabys gdyby byl wylewny o wszystkim ci mowil wszystko z toba uzgadnial i o wszystko pytal ? to moze poszukaj faceta w przedszkolu... wtedy sa zalezni od mamusi :)

Gość Pomocyyyyyyy
Zapytałam i byl delikatnie mówiąc zaskoczony -może poruszony. Dziwi mnie to bo z jednej strony mówi mi że jka to sie ze mną dobrze czuje-jkaby znał mnie X lat, że uwielbia moje myslenie , zachowanie itd. A z drugiej jest niedostępny -taki techniczny...

Gość Zawieszony 30
olej go coś ukrywa przed Tobą :( nie jest szczery!!!!!

Gość air france
Jeśli juz z nim gadałaś i nic, to zrób eksperyment i zachowuj się tak jak on. Też bądź niezależna itp. Zobaczymy jak mu będzie miło ;P

dzwoni jak chce sie umowic prawi ci komplementy mozwi ci, ze dobrze sie z toba czuje, ze uwielbia twoje myslenie jest samodzielny, nieazalezny ceni swoja prywatnosc :D same zalety to tak naprawde ty czegos od niego oczekujesz ? mowilas mu czego ty poczykujesz ? tak w konkretach ? ile wy sie spotykacie ? na jakim etapie jest ta wasza znajomosc ? moze powiedz nam czego oczekujesz od niego co to znaczy ze jest niedostepny ? techniczny ?

dla mnie on najprawdopodobniej jest żonaty. jeśli nie chcesz się ośmieszyć to odpuść sobie. ja bym tak zrobiła bo nie lubie nieklarownych sytuacji.

Gość ahahhahhaahah
Dla mnie też on jest w jakimś innym związku, ma dziewczynę albo żonę i po prostu szuka wrażeń. Posłuchaj gdyby on naprawde chciał być z Tobą w 100 % to wtedy nie miałby przed Tobą żadnych tajemnic , dzwoniłby czy napisał głupiego sms co słychac jak sie czujesz co robisz , ot takie zwyczajne pytania. To naturalne, że ludzie którzy chcą być razem chcą wiedzieć o sobie jak najwięcej, a nie ukrywaja sie po płachtą tajemniczości i przypominaja sobie dopiero wtedy kiedy mają ochotę. Dla mnie on jest podejrzany i płytki i olej go jak najszybciej:)

zresztą jeśli chcesz się szybko przekonać to wykonaj kilka telefonów jednego dnia ale o różnej porze pod byle pretekstem i oceń jego reakcje. jest możliwość że nie odbierze lub jego telefon będzie wyłączony wtedy zapytaj się dlaczego. masz prawo wiedzieć skoro niby mu na tobie zależy.