Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgdddfhg

dziewczyny nie zakładajcie butów emu!

Polecane posty

Gość gfgdddfhg

są zjebane i wsiurskie. wiem, że tanie, ale chyba można dołożyć parę złotych i kupić coś lepszego?

Gość gfgdddfhg
Ja chadzam jedynie w Relaksach.

Gość jadzka z kafe prawde ci powie
to taka moda teraz, kiedys byly wsiurskie a dzisiaj jestes na topie jezeli je nosisz, przy okazji tak jak wspomnialas sa tanie i ciepłe

Gość emu tanie?
nie wiesz o czym piszesz:O chyba że masz na myśli bazarkowe podróby

Gość gfgdddfhg
sory, ale jestem facetem. i nienawidzę ładnych lasek w tych rozmokniętych kapciach. nie wiecie co to sa kozaczki do kolana?

Gość emu tanie?
oryginalne emu kosztują ok 600 zł

Gość gfgdddfhg
mówię o "emu" ze sklepów typu CCC, czy Ambra. czyli butach dwa razy tańszych od eleganckich, skórzanych oficerek.

Gość emu tanie?
taa i pewnie jeszcze te kozaczki mają być białe,świecące i na 12 cm obcasie? to spróbuj sam sobie w takich popierdalać kiedy na chodnikach szklanka a na termometrze -20:O

Gość zirtyyyyotwananannaa
yyyyy Emu są wg was tanie?? bo mnie moje kosztowaly 390zł. Na targu owszem są tanie

Gość sdfghjhg
oryginalne emu kosztuja 300-400zl, sa ze skory a w srodku maja welne merynosow ktora w zimie grzeje a w lecie chlodzi, stad laski chodzace w nich w srodku lata (swoja droga zeby ubrac je w lecie W POLSCE trzeba miec niezla odwage). a te podroby za 20zl to szkoda gadac

Gość gfgdddfhg
nie, nie muszą być na obcasach. aby tylko nie wyglądały tak odstręczająco jak te wasze emu. nawet nie wiecie jak obrzydliwie wygląda to z profilu, i sory, ale moi koledzy tez mają takie zdanie na ten temat.

Gość losananan
ja mam muszkieterki na obcasie nie są wsiowe i daje sobie radę:) nawet lepiej niż laski na tych płaskich , bo one się ślizgają po tym śniegu a ja się ładnie wbijam :P:P co do emu :P podobają mi się ,ale są niepraktyczne :)

Gość gfgdddfhg
Przykro mi dziewczyny, ale te które nosza te buty zawsze będa za tymi, które ich nie noszą. Taka prawda. Buty kobiety to ważny szczegół każdego ubioru, a te wam nie pomogą.

Gość damy rade bo kto jak nie my
moze jemu chodzi o yeti ;)

dziewczyny przeciętny facet w pl NIE odróżni butów za 500 zł od takich za 150 ani bluzki za 49 od takiej za 300zl z tego wniosek że albo o tym nie wiedza albo kobiety ubierają się modnie nie dla facetów tylko dla innych kobiet:D

Gość gfgdddfhg
Dori- chociaż ty jedna rozumiesz facetów jeśli chodzi o obuwie,.

Takie to mozna zalozyc w domu jak ogrzewanie padnie. Moda, moda, ale nie dajcie sie oszukiwac. To samo bylo z gumiakami za 200zl. Nastepne badziewie - balerinki (w zyciu bym nie ubrala) KICZ, badziewie , ale komus sie oplaca ubrac w to gwiazdke i sprzedarz leci.

Gość gfgdddfhg
Włąśnie, kobiety ppwinny ubierać się aby zrobić wrażene na facetach, nie kobietach. A żeby zrobić wrażenie na facecie, trzeba się ubierać seksownie, elegancko, z wyczuciem. A tych butów na pewno do tej kategorii nie zaliczę...

Gość zirtyyyyotwananannaa
http://www.ebuty-riccardo.pl/Katalog/BUTY-EMU-ALBA-CHARCOAL.html to są oryginalne emu.. ja równiez nie uwazam, zeby były ladne, ale są wygodne a to chyba najwazniejsze prawda??? jesli o mnie chodzi to jak ide do baru, na imrpeze czy cos to zakladam szpileczki, ale na szybkie zakupy, spacery zakladam emu

a w czym nam maja pomoc? ja mam wyjebane na to co sie facetom podoba, nigdy sie dla nich nie ubieralam i nie mam zamiaru, nie pochelbiajcie sobie

Gość damy rade bo kto jak nie my
ale badziew

Gość emu tanie?
dobra,nie pierdol wielki znawco kobiet:O "kobiety powinny ubierać się tak żeby podobać się facetom" ja pierdolę,kobiety powinny podobać się SOBIE a nie wam,ciulu

A to nie przemaka? Nie robia sie plamy? Nie trzeba zakladac szpilek. Jest wiele innych butow, wygodnych na zakupy.

Gość wsiurskie jest akurat
przejmowanie sie tym co wypada nosic. Kazdy niech nosi to, w czym wygodnie i co pasuje do sytauacji.