Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgdddfhg

dziewczyny nie zakładajcie butów emu!

Polecane posty

Gość gfgdddfhg
Nie wiem, może niektóre z was nie dojrzeją do tego żeby być kobiece.

Gość panan_333444
a baleriny sa fajne i zastanawiam sie w czym ja chodzilam wczesniej zanim sie pojawily. na obcasach nie chodze wiec zanim przyszlo lato i mozna bylo smigac w sandalkach i klapkach to chodzilo sie w czyms adidaso podobnym

Gość hhknknguhklk
dori30 ale zablyslas swoja wypowiedzia ehhh

Gość nie chce mi się logować....
Jakiś czas temu ktoś założył temat o tym, że prawie wszystkie polskie dziewczyny chodzą w leginsach i szarych sweterkach za dupę. Poszłam któregoś dnia na zakupy i zwróciłam uwagę, że to prawda, co najmniej co druga młoda dziewczyna była ubrana w leginsy i szary sweterek za dupę :o

no coz autorze wiec nie pozostaje ci nic innego jak smigac po miescie z lampucera na 15cm obcasie.... a my bezguscia dalej bedziemy deptac w filcokach :D

Tak, bo pomiędzy butami emo i lampucerami w 15cm obcasach nic nie ma :o

Gość emuuu
jak zwykle polskie damulki 100 lat za murzynami :P

Gość like a shooting star
A i żeby było lepiej, teraz gdy nie odsniezaja chodze w OCIEPLANYCH kaloszach z Heavy Duty. Nie ślizgam się, sa czarne, uniwersalne - pasuja do wszystkiego. No i jest mi ciepło. I wiecie gdzie mam opinie jakiejs paniusi, ktora zaklada buty dwa razy i twierdzi, ze zeby byc modnym trzeba byc bogatym? Tam, gdzie mam ja i cale polskie zacofane spoleczenstwo, ktore tylko potrafi patrzec na innych. No i chlopczyka, ktory pragnie uratowac swiat od EMU na kafe 🖐️

*na

like a shooting star Dori30 - A co cie to obchodzi jak kto sie ubiera? Nie obchodzi mnie w czym Ty chodzisz. Rozmawiamy o butach emo i ogolnie o modzie. Wiec chyba moge wyrazic swoja opinie. Pisalam, ze toleruje wszystko, nie koniecznie to zaloze. Ale jest jeszcze cos takiego jak smak. Weszly baleriny i co??? 100kg sloniowe nogi , no niestety ... albo cale lato w jednych butach.

Gość gfgdddfhg
Coralick- przechodzisz ze skrajności na skrajność, nie bądź infantylna.

Mam kompleksy jak każdy :) ale nie przesłaniają mi one całego świata 🖐️

Gość like a shooting star
Nie obchodzi cie w czym ja chodze, ale obchodzi w czym chodzi polowa Polski :D 'Co mnie jeszcze drazni. Kobiety w miescie, ubrane na sportowo. To w Polsce czesty widok.' I co wtedy robisz? Podbiegasz do niej i walisz w pysk, po czym krzyczysz, ze to za niedopasowanie spodni do sytuacji zycia codziennego? :D Radze zajac sie soba 🖐️

to bylo celowe przejaskrawienie z mojej strony. po prostu poraza mnie jak w Polsce ludzie na siebie patrza i oceniaja i saduja... koorwa... to tylko jakies zakichane buty, a ty robisz halo jak by mial byc koniec swiata. ja uogolniam? ja jestem infantylna? a ty wrzucajac mnie do jednego wora z bezgusciami i "niekobieoscia" to niby co robisz?

Tak, tak. Zeby byc modnym trzeba byc bogatym. Bo tylko w Polsce za polowe wyplaty kupuja ORYGINALNE EMU. Ja mieszkam w niemczech. Jak juz pisalam te kapcie byly tu 2 lata temu. Teraz sa juz na wyprzedazy.

"Mam kompleksy jak każdy ale nie przesłaniają mi one całego świata'... to jakas sugestia z twojej strony?

Gość A tak w ogóle
O Jezusie! Zaraz lecę do sklepu wymienić wszystkie wygodne buty na oficerki do pasa i szpilki! Ciepłą zimową piżamę też wymienię bo kto wie może taki elegancik zajrzy przez okno zobaczy, że śmigam w dresie i mi jeszcze cegłę wrzuci! Bo przecież kobieta MUSI nosić 10cm szpilki bo inaczej nie jest kobietą)

Gość gfgdddfhg
nie bulwersuj się. wyraziłem swoje zdanie na temat butów emu. chodzisz w nich? proszę, nie bronię. próbuje wam tylko powiedzieć, że te buty są akobiece i koniec.

Nie :)

A propos dresu - jak tu widze kogos na sportowo , to albo biegnie, albo jedzie na rowerze, albo wlasnie wraca z gor. W polsce w dresie siedza i pija piwo na lawce osiedlowej. A juz nie wspomne na imprezke w bluzie adidasa... To smutne, bo tu dzieciaki w adidasie kopia pilke.

Gość gfgdddfhg
Nie mówiłem nic na temat ubioru sportowego, piżam, czy też innych rzeczy. Wyjątkowo drażnią mnie te buty, resztę jestem wstanie znieść. a buty eleganckie nie muszą oznaczać tego, że są niewygodne. no chyba, że nie potrafisz robić zakupów...

Gość BielutkaPierzynka
Faceci! Opanujecie się! Kobieta to nie tylko obiekt seksualny, też ma prawo nosić dres jak jej się podoba. Zamiast je oceniać spójrzcie lepiej na siebie i o siebie najpierw zadbajcie..Na szczęście większość kobiet nie zwraca uwagi na to co sobie pomyśli jakiś pacan na stacji metra

Dzisiaj widziałam chłopaka w spodniach dresowych na pogrzebie :o

Gość rockimpo goroshi
a ja tam popylam w glanach i totalnie gdzieś mam opinię że wygladam niekobieco :D a te emu... nigdy mi sie nie podobały :o

Gość Koleżanka wielkiego franka
Dori - wielka nowobogacka paniusia a na kafe przesiaduje. Wstyd. Tak się nie robi w Niemczech. A fe

Gość A tak w ogóle
Będę rzadziej nosiła buty na płaskim obcasie bo inaczej pewnie stanę się bezpłodna i jeszcze w faceta się zamienię..:)