Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgdddfhg

dziewczyny nie zakładajcie butów emu!

Polecane posty

Gość gfgdddfhg
Włąśnie o te buty mi chodzi, sa obrzydliwe. Wiesz, nie musisz się podobać facetom. To jest tylo moja opinia, zresztą nie tylko moja. W każdym razie, kiedy widzę te buty z zaciekami z ulicznej soli, to laskę obdarzam tylko spojrzeniem politowania...

Gość zirtyyyyotwananannaa
Nie robią sie plamy i nie przemakaja. A faceci macie nasrane w głowach, my sie ubieramy dla siebie a nie dla was!!!! zreszta mam swojego faceta i jemu to odpowiada

Zobaczycie , ze w Polsce za rok bedzie obciach juz w nich wyjsc. Wiec nie zaciagajcie pasa zeby miec oryginalne. Gdyby faceci ubierali sie tak, zeby podobac sie kobietom.... Kobiety ubieraja sie dla siebie i moze wlsanie dla innych kobiet;)

Gość nie chce mi sie logowac....
Jeśli dobrze kojarzę, o które buty chodzi to one są kompletnie niekobiecie. Pasują może nastolatkom, ale kobiecie w wieku 20+ absolutnie nie.

Gość gfgdddfhg
Jestem facetem eleganckim i bardzo zwracam uwagę na to jak kobieta się ubiera. Nie musi być drogo, ani niewygodnie. Musi być stylowo, ze smakiem. Bardzo często obserwuję kobiety w metrze, autobusach i niestety musze powiedzieć, że schodzicie na psy. Aby wygodniej, szybciej- to wasza dewiza. Szkoda...

Gość damy rade bo kto jak nie my
do tego paskudnie sie wykrzywiaja

Se wpisałam w google i dobrze mi się kojarzyło. Pasują jeszcze kobietom mieszkającym w iglo.

Gość gfgdddfhg
Cieszę się, żę chociaż część z was podziela moją opinię...

"W każdym razie, kiedy widzę te buty z zaciekami z ulicznej soli, to laskę obdarzam tylko spojrzeniem politowania..." A to jest akurat trudne do uniknięcia jeśli się chodzi po chodnikach, a nie jeździ samochodem. Co z tego, że buty czyszczę i pastuję po każdym powrocie do domu oraz czyszczę po przyjściu do pracy, bo wystarczy kilkanaście minut spaceru po nieodśnieżonym chodniku, a takich jest bardzo dużo, i buty znowu wyglądają tragicznie :( A chusteczką zwykłą to tatałajstwo nie schodzi :(

Gość Se wpisałam
"Se wpisałam"... Oto jest elegancka kobieta.

Gość gfgdddfhg
Wiesz, na wypastowanych, skórzanych butach zacieki z reguły nie powstają... Co innego na tych kapciach.

Co mnie jeszcze drazni. Kobiety w miescie, ubrane na sportowo. To w Polsce czesty widok. To stroj jak sama nazwa wskazuje do sportu. Jeszcze rozumie gora sportowa jak sie idzie z dzieckiem , czy psem na spacer. Ale spodnie sportowe??? Tylko do biegania czy na areobik.

Gość Dariannna
Nic nie działa tak aseksualnie na faceta jak kobieta w butach EMU, heh. Swoja droga wiekszosc z was ma wady postawy, przez co straszliwie wykrzywiacie te buty do srdka i dopiero wyglada to fatalnie, Widzialam mnóstwo dziewczyn w tych butach z tą przypadłościa,tragedia! Proponuje najpierw wizyte u ortopedy, ktory z pewnoscia odradzi wam ten typ obuwia. Na pewno z powykrzywianymi nogami w każda strone nigdy dobrze nie będziecie wygladać.

Gość nie chce mi się logować....
""Se wpisałam"... Oto jest elegancka kobieta." Użycie tego sformułowania było celowe :D Także odstosunkuj się :)

Gość gfgdddfhg
Kobiety stają sie wielkimi flejami... Mam nadzieję, że chociaż jedną z was przekonałem do nienoszenia tych akobiecych buciorów.

a mnie w polsce dziwi to ze nie mozna miec swojego stylu, tylko te laski ktore wygladaja identycznie sa modne, bo kupuja to co akurat rzuca na sklepy i mysla ze juz sa zajebiste i wlasnie takie ocenianie zasciankowe jest zalosne... kazdy nosi to co chce,co mu sie podoba i na co go stac

Gość nie chce mi się logować....
"Wiesz, na wypastowanych, skórzanych butach zacieki z reguły nie powstają... " Na moich powstają, ale moża za słaba jakość :p albo za długo łażę w śniegu.

Gość Alicja z krainy zmarzliny
Niestety, ale muszę się nie zgodzić z autorem, a poprzeć tą, której nie chciało się logować. Eu nie posiadam, mam za to od niedawna ładne oficerki ze skóry, trochę na nie wydałam i dbam o nie, pastuję itd. A mimo to wracam do domu z białą linią dookoła buta - poniżej cholewki.

Gość Alicja z krainy zmarzliny
Emu miało być, rzecz jasna

no niestety tej linii nie unikniesz, bo to sol

Gość gfgdddfhg
W każdym razie łatwiej jest przeboleć białą linie na zgrabnych oficerkach niż na tych rozklapciuchach, bo to wygląda po prostu żałośnie.

Ale ja jestem strasznie walnieta i toleruje wszytsko co w modzie sie pojawia. Tylko , ze jest jeszcze cos takiego jak - zeby byc modnym -trzeba byc BOGATYM. Czyli , kupuje EMU, pokazuje sie w nich raz, dwa razy np. na wyjezdzie w gorach i do widzenia, a nie na codzienne wyjcia. Kupuje (wstretne) baleriny (bo modne) zakladam dwa razy i do widzenia, a nie chodze cale lato w nich... itd.

a mnie w Polsce wkoorwia to ze sie wszyscy na wszystkich gapia i przejsc sie nie da zeby ktos na tobie gal nie wieszal.... jak na jakiejs wsi!

Gość studentka politechniki :)))
co Ty pieprzysz autorze? mam skórzane oficerki, za 400 zł i na nich też mam zacieki od soli.

ja tez mam skorzane oficerki ale zadko kiedy je zakladam bo to nie moj styl. ubieram sportowa kurtke i emu i dobrze sie w tym czuje i nie obchodzi mnie co taki elegancik za 5 zl o tym mysli 🖐️

Gość panan_333444
jestem kobieta. podobaja mi sie emu i sa bardzo wygodne (pomijajac podeszwe ktora slizga sie na sniegu ale w australii takiego problemu nie ma). ale! kazdy jeden facet mowi ze te buty sa okropne i niekobiece. nie znam ani jednego faceta ktoremu by sie podobaly. smigalam w nich w liceum, a teraz wybieram bardziej kobiece buty choc z plaska podeszwa bo na obcasach chodzic nie potrafie :)

mieszkam w UK i nie mam problemu z tym, ze ktos sie na mnie dziwnie moglby patrzec, no chyba, ze jakis Polak :P

Gość like a shooting star
Dori30 - A co cie to obchodzi jak kto sie ubiera? Ale jesli bede miala pewnosc, ze cie kurwica trafi to jutro ubieram dres i wychodze na miasto :D :D Sama lubie sie ubrac ladnie, elegancko, pomalowac, JAK MAM OCHOTE. Emu to jedyne buty w jakich mi nie marzna stopy, a mam problemy z krazeniem. W tamtym roku kupilam sobie 'ocieplane' skorzane kozaki - ladne, ale nic ponadto. Po 10 min umieralam, palce mi zamarzly. I mam w dupie opinie innych, chlopakom podobac sie nie musze, bo mam swojego, ktory mnie akceptuje i dla niego bede seksowna w worku po ziemniakach. A jak inna chodzi w dresie, czy w tym samym co polowa miasta - prosze bardzo, to jej wybor, mi nic do tego. To jest wlasnie ta polska zasciankowosc, soba sie nie zajmie a innym do szafy zaglada.