Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawiczy prawiczek 28

Dlaczego my, powiedzmy prawiczki, nie błyszczące w towarzytwie nie mamy powodzen

Polecane posty

a? Przecież każda kobieta powinna chcieć wiernego i nie zdradzającego ja samca. Tylko ci kopulatorzy krzyczą iż to, że zaliczają wiele panienek to zaleta. Tak naprawdę zazdroszczą nam wierności i bycia przykładnym materiałem na przewidywalnego męza który zapewni kobiecie stabilność, jakiej oni nie mogę jej zaoferować. Dlatego wiedzą, że w końcu ona porzuci ich na naszą rzecz. Więc oczerniają nas na tym forum. Brzydzimy się ich zazdrością bo wiemy, że wynika z ich kompleksu za dużego wacka. ;)

Gość baska co ma maly biust
j.w ciagle gadacie to samo :O wiekszosci kobiet imponuje typ przystojnego przebojowego faceta a inne patrza na tych spokojnych,,, twoj problem tkwi gdzie indziej

To nie prawda. Wszyscy ci przystojni faceci zazdroszczą tym spokojnym bo wiedzą, że oni sa tak naprawdę wybierani przez kobiety na ojców dzieci i odnoszą sukces reprodukcyjny. Przecież same to widzicie

Poczytaj trochę. Sukces reprodukcyjny odnosza własnie ci przebojowi, a tym spokojnym zdarza się nawet to potomstwo wychowywać. To atawizmy. Samica wybiera silnego samca o dobrych genach na ojca, a tego spokojnego wiernego na partnera :-) W świcie rządzą oczywiście normy społeczne, aczkolwiek biologia i zasady doboru naturalnego maja swoje znaczenie :-)

Gość zboczony mareczek:)
ja jestem przystojny i nie zazdroszcze , bo czego ? tego ze jestescie niesmiali ? zakompleksieni ? wyzywacie sie w iternecie na wszystkich ? nie umiecie cieszyc sie z zycia? znam jednego prawiczka , rozprawiczyl sie w wieku 41 lat , i gowno z niego a nie mąż. zona go zostawila po 1,5 roku

maria izabela de la krata Kompleks wielkiego wacka polega na tym, że biedni panowie takim obdarzeni, muszą się nim dzielić z wielka ilością kobiet , mają żal, do tych co w przeciwieństwie do nich mają spokój i mogą stworzyć udany, pełny miłości, związek.

prawiczy co to znaczy że musz sie dzielic? to zalezy od nich przeciez! to kwestia charakteru i podejscia do zycia a nie rozmiaru. nie kazdy facet z wielkim wackiem to dziwkarz i na odrot ci skromniej obdarzenie przez nature tez potrafia byc playboyami :-) to tak jakbys napisal, ze kobiety z wiekszym biustem sa bardziej rozwiazle.

Witam Jeśli już tak pozwalamy sobie generalizować to przyczyny mogą być np.takie: 1.jako przykład posłuży mi jeden ze zdeklarowanych prawiczków z tego forum.Otóż w jego skądinąd interesujących postach między wierszami wyczuwam niechęć do kobiet,czyli do mnie ,jakiś taki niemiły szowinistyczny klimacik.I nawet gdybym była zainteresowana spotkaniem w realu to nie zdecydowałabym się w obawie ,że będzie niemiło. 2.drugi przykład do jeden z moich znajomych samotny pod 40-stkę.Otóż opowiada on ,że na uznanie zasługują jedynie panie do 20-stki,koniecznie z małą pupą i noszące szpilki.Każda pani nie posiadająca któregokolwiek z wym.atrybutów odejdzie zniechęcona. 3.A tak w ogóle to myślę,że przyczyną jest niska samoocena, niesmiałosć,brak pewności siebie,które to cechy otoczenie wysuwa.

aaa i przywolujac ponownie dobor naturalny. gdyby bylo tak, ze tylko ci z mniejszymi tworza zwiazki i maja dzieci to ewolucja wyeliminowalaby tych z wiekszymi :-)

maria izabela de la krata Oczywiście, że muszą bo z powodu społecznego prania mózgu, czują się w obowiązku obdzielić swoim wielkim wackiem pół osiedla. Kobiety też cetnie z tego wacka korzystają ale potem porzucają ich jak zużyte zabawki i wiążą się na stałe z tymi drugimi. I właśnie dlatego obserwujemy na kafe taki zajadły atak i promowanie przez męski pomarańcze rozmiarów 21+ cm. Pomysl o tym? Czemu się tak rzucają i śmieją z innych? Bo wiedzą, że są tylko seksualnymi zabawkami a nie obiektem godnym uczucia prawdziwej kobiety.

Gość do qatsu
Ty wyczuwasz niechec do kobiet tylko u jednego prawiczka ???? Bo ja u wszystkich

A co jeżeli wielki wacek jest genem recesywnym? I jak spotyka sięz jakimś aktywatorem to pojawia się w rodzinie w której dotąd nie było takiego problemu? :(

Gość do qatsu
prawiczy --> u nas sie na to mowi "kompleks furczacego chuja" albo 2niespokojnego penisa"

dokładnie w tym jest problem Pewnie masz 21 cm i już wyłażą z ciebie kompleksy. :( Musisz się opanować bo inaczej nigdy nie stworzysz tak udanego związku jak przeciętny kafeteryjny praweiczek. Oczywiście w 2013 roku. 11 Stycznia.

No muszę przyznać, że ciekawa teoria...ale... 1.pomarańczki zawsze będa sie chwalić nie wiadomo czym, z reszta tak jest ze wszystkim. gdybys zadal pytanie o zarobki to okazaloby sie, ze wszyscy zarabiaja po minimum 10 tys. srednia karjowa to cos ok 3 tys. Z rozmiarem jest tak samo średnia to 15 cm, ale kazdy bedzie mial minimum po 20 :-) 2.zdarzaja sie wierni faceci z duzymi w stalych zwiazkach- jesli chcesz zaloz topik z pytaniem jaki sprzety maja stali partnerzy kafeterianek i wtedy bedziesz wiedzial jak sie maja statystyki (mysle ze to naprawde dobry pomysl tylko zaznacz ze to do celow naukowych) 3. podkreslam jeszcze raz bycie dziwkarzem lub nie zalezy od stosunku do samego siebie, seksu i kobiet a nie rozmiaru. nie wiem jak to mozesz sprawdzic bo przebierania sie za dziewczyne i podrywania w klubie nie polecam :-)

Gość Lisetka
wybacz słonko, ale ty raczej niezbyt seksowny jesteś.... kobiety lubią chłopaków jurnych , pełnych wdzięku, po prostu - seksownych, wcale to nie znaczy że super przystojni, to nie to, raczej - tacy sympatyczny. I tacy maja wzięcie.No, tacy jak mój Mąż ;)

oczywiście wyczuwam u większości,ten jeden był tylko przykładem.U jednego ze znanych mi osobiście jest to lęk,ze jego skromnych rozmiarów penis nie znajdzie uznania u ewentualnej partnerki.

"Pewnie masz 21 cm i już wyłażą z ciebie kompleksy" Pomyliles sie o pare cm wiec pudlo :( 🖐️ "Musisz się opanować bo inaczej nigdy nie stworzysz tak udanego związku jak przeciętny kafeteryjny praweiczek. Oczywiście w 2013 roku. 11 Stycznia" W przeciwienstwie do reszty prawiczkow mi to lotto czy bede w zwiazku czy nie znow nie trafiles :classic_cool:🖐️

Tylko czemu atakują tylko tych którzy w przeciwieństwie do nich nie są traktowani instrumentalnie? Przecież to ewidentna zazdrość z powodu odrzucenia przez kobiety zdecydowane założyć rodzinę. Całe życie będą musieli się użerać z nastolatkami. I przez co? Przez kawałek flaka? Bo mają za długi? Pomysl jak musi ich frustrować bycie z tego powodu traktowanym instrumentalnie. Pewnie każda która ich przeleciała opowiada 10 koleżankom a te też przychodzą sprawdzić. Taki facet nie ma spokoju, ani szans na wartościową dziewczynę bo taka ucieknie jak zobaczy te kolejki chętnych. Lisetka Jesteś szczęśliwa z faktem iż twój mąż obdziela swoim 21 cm potworem jakąś połowę osiedla? A te wszystkie kobiety traktują go jako ruchomy wibrator? Powinnaś wybrać innego. Prawdziwie wartościowego, spokojnego prawiczka z małym frędzelkiem. dokładnie w tym jest problem O Boże :O. To masz więcej niż 21? Pewnie 27? Jest na to jakies leczenie z NFZ? Naprawdę współczuję. Musisz sięczuć z tego powodu strasznie sfrustrowany. A twoja wypowiedź, z drugiego cytatu, jasno pokazuje, że tak duże przyrodzenie zabija możliwość stworzenia stabilnego związku. To przykre. Ale porzuć swoje kompleksy z tego powodu, i nie atakuj tych którzy mogą dać kobietom takie związki.

Gość Yester3
Prawdziwy prawiczku, za bardzo teoretyzujesz. Weź się w końcu wykaż czymś konkretnym

Z tego co znam sie na zasadach dziedziczenia jesli cos jest genem recesywnym to w rodzinie musialo wystepowac ale moglo np w drugim pokoleniu. To tak jak z kolorem wlosow- dwoje ciemnowlosych rodzicow moze miec blond dziecko jesli ich rodzice mieli jasne wlosy, tak: AA allel ciemnych włosów homozygota Aa ciemne wlosy hererozygota aa jasne wlosy homozygota recesywna dziadkowie AA Aa aa AA rodzice Aa Aa- oboje ciemnowlosi mejoza dzieci AA Aa Aa aa- jasnowlose dziecko 25% szansy Niestety nie wiem jak dziedziczy sie rozmiar wacka, wtedy tez bym Ci rozpisała :)

małe wtrąconko Otóż wielkość penisa nie wiele ma wspólnego ze stabilnością zwiazku :)

Gość ikaikaika
hehehehhh...ja własnie miałam 'przyjemność' z playboyem xD kiedy zobaczyłam jego przyrodzenie wątpliwych rozmiarów myślałam że będzie wierny... że taki nie chce żeby pół miasta wiedziało ile ma do zaoferowania... a tu zonk! zdradzacz.. xD ja na jego miejscu trzymałabym sie jednej, żeby sie nie rozniosło po mieście CO ma w spodniach xD ..ale widać faceci nie myślą ;P wiec rozmiar nie ma chyba wiekszego znaczenia jesli koleś i tak uważa sie za bóstwo xD ale teraz z perspektywy czasu, kiedy już coraz mniej o nim myślę (choć kochałam bardzo -i dlatego dla mnie rozmiar nie miał znaczenia :( ) -żałuję że mu nie powiedziałam że NIGDY nie miałam orgazmu -a udawałam ..i ma MAŁEGO :P ...chciałabym mieć jeszcze okazję żeby go tak słownie wykastrować..i wierzę że jeszcze takowa się nadarzy :D bo zdecydowanie ma zbyt wysokie mniemanie o sobie :D

"Musisz sięczuć z tego powodu strasznie sfrustrowany." Nawet nie wiesz jak bardzo co rok robie nowe postanowienie by porzucic zycie w celibacie :classic_cool:🖐️ "i nie atakuj tych którzy mogą dać kobietom takie związki. " A konretnie to kogo ? Th costam ktory chodzi z siekiera a moze darker ze zlamanym sercem ktory nie potrafi zapomniec o swojej "bylej" ? :D🖐️