Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość spocony sexy men

Czym kierują się dziewczyny zakładając leginsy jako spodnie?

Polecane posty

Gość spocony sexy men

Krótka bluzeczka i tyłek na wierzchu :O

Gość izia87
nie wiem ale ja w samych leginsach czuje sie jak w przeswitujacych rajstopach i na bank tyłek musze zakryć:)

Gość jetę bogię i nałogię
Też nie wiem. Ja to toleruję u dziewczynek max 9-letnich.Gdybym tak zrobiła, czułabym się czuła jakbym wyszła z domu w samych rajstopach.

Gość facet z ...
chcą wyeksponować swoje piczki

Gość tym ze
leginsy sa bardzo wygodne i czasami cieplejsze niz spodnie

Gość spocony sexy men
Może wygodne, może cieplejsze, ale ja to samo mogę powiedzieć o kalesonach :O Ale czy widzieliście kiedyś normalnego faceta, który chodzi po ulicy w kalesonach ? :O Poza tym leginsy częściej dziewczyny noszą właśnie latem...

Gość krytykant/ka
kij jak idzie jakas zgrabna kobika w nich, ktorych niestety malo, ale gorzej jak idzie dziewucha ktora jest troche przy kosci a nadodatek ma krzywe nogi, wtedy odechciewa sie wszystkiego.... leginsy tlyko dla naprawde zgrabnych panienek!! ale i one powinny zakrywac tylki choc do polowy, czasem wyglada to niesmacznie,a juz napewno nie sexownie, zwlaszcza jak sie wżynaja...

Gość kolorowaaa
No na pewno nie są cieplejsze od spodni. Też nie podobają mi się legginsy jako spodnie.

Ja bardzo rzadko nosze legginsy, jak juz nakladam to tylko w zimie np. do dluzszej cieplejszej spodnicy. Tez czasem jak widzialam dziewczyny a nawet babki kolo 40 w samych tch legginsach to cos mi sie robilo bo tylek , majtki pratycznie przeswitywaly, i jeszcze posladki w czasie chodzenia tak dziwnie sie ruszaly:p

Gość alexuusia
Jak ja idę na rower to też tak się ubieram :P No ale to tylko na rower i jak akurat ciepło jest, zakładam tshirt i leginsy. Tak po ulicy to bym nie dała rady wyjsć tak ubrana

Gość spocony sexy men
do sporu to jeszcze leginsy ujdą, pod warunkiem, że dziewczyna jakoś nie prowokuje wulgarnie

Gość Ewaldi
kalesony są dla facetów , już nie zakładajcie tego badziewia na kupry, wyglądacie fatalnie

Gość raritet delikatet ol bjorn NFF
Leginsy wyglądają cudownie na kobiecej pupie młodej!

Kieruj si ślepą niby "modą" i tym, że to niby takie "sexy". Masakra. Osobiście lubię leginsy, ale zakładam je do długich swetrów, krótkich sukienek i spódniczek w okresie jesienno - zimowym, albo na co dzień do pracy, a akurat pracę mam taką, że są idealne. :)

Gość spocony sexy men
uppppp

Gość incitatuss
zgrabna laseczka w legginsach wyglada bardzo przyzwoicie a i w dotyku jest bardzo przyjemna

Gość kijemtego
czarne legginsy są ohydne może uszłyby jakieś wzorzyste, do fajnej jednokolorowej tuniki, ale dla osoby szczupłej i przede wszystkim w legginsach tyłek ma być zakryty !!! Już nie raz widziałam gwizdy z dupami na wierzchu, żałosne to jest :D

Gość vgq3gv1
U mnie na Uczelni kolezanka z miesiac temu ubrała czarne leginsy i krótką bluzkę, także pośladki było widać i to jak (ale ona drobna jest). Wyglądało to idiootycznie :)

Gość gość24
Też uważam że nie ma nic gorszego jak prześwitujące legginsy albo leginsy na osobie o gabarytach większych niż M. Chyba, że jest to arcyzgrabny tyłek. Ale takich jest nie za wiele. Oczywiście mówię tu o legginsach noszonych jako spodnie. Chociaż... powiem Wam, że ja na mój tyłek narzekać nie mogę. Jest bardzo zgrabny. I mam ochotę założyć legginsy jako spodnie tylko po to, żeby poprawić sobie humor. Trochę zazdrości i zachwycone męskie spojrzenia potrafią troszkę humor poprawić... ;) Ale robię to rzadko! :D

Ciekawy temat o masowym kobiecym samobójstwie albo zamachu na Modę. Co do leginsów.Może myślą, że to spodnie? Do rurek trzeba mieć figurę, leginsy to gacie na gumce więc... tak im wygodniej chyba.