Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fwfwfff

bezczelnosc naszych bylych -przykłady

Polecane posty

Gość fwfwfff

biedak rok po naszym rozstaniu -prosi o powrot -błaga, obiecuje -twierdzi ze sie zmienił -mowi ze jest strasznie samotny i opuszczony -twierdzi ze nieudacznik z niego i od kiedy sie rozstalismy nawet panny zadnej nie miał(eee chyba mam wspołczuc?) w czasie naszego rocznego zwiazku -pił -ponizał -krzyczał -zdradził 2 razy -szantazowal -gdy cos nie szlo po jego mysli groził samobojstwem -a jak zerwalismy przesladował jakis czas niezle nie?

Gość fwfwfff
a myslisz ze on mial na czole napisane psychol? potem wyszlo

Gość Enfant TerribIe
szkoda że jesteś taka zajebiście wszechmądra a moze jak nie masz nic do napisania to zamknij dupe?

Gość fwfwfff
mu zaczelo odbijac po około 8 miesiacach po 10 zerwalismy w przeciagu 2 mc stał sie taki psychopatyczny wczesniej do rany przylzo

Gość fwfwfff
przeczytaj wpis nad toba :o

mu zaczelo odbijac po około 8 miesiacach po 10 zerwalismy w przeciagu 2 mc stał sie taki psychopatyczny wczesniej do rany przylzo" i wykończyła baba chłopa :D

nosz kurwa szlak mnie trafia, dobra az rok byla z nim ale ma go teraz gleboko w dupie, dziewczyna sie otrzasnelai to jestr wazne, spojrzcie tylko ile jest takich durnych mimoz ktorew w takich zwiazkach trwaja nawer latami a potem po zzerwaniu nadal bija sie z myslami czy byc z nim czy nie..

A przyszła do mnie i chciała żebym na policji zaświadczył,że w czasie ,gdy się bzykała z innym,to była ze mną,a ta którą gliniarze schaltowali to tylko podobna była i miała jej dowód,który wcześniej biedaczce skradziono :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Bzykał inną,bo ona się w nim strasznie kochała i była po imprezie podpita i niby go tak prosiła i prosiła aż w końcu on nie chciał jej zrobić przykrości,zaprosił ją do naszego domu i stało się :D:D:D:D:D

Gość antyppppppppp
mieszkał jakieś 500 km ode mnie. Kiedy pierwszy raz przyjechał robił nieudane podchody na seksik. Na drugi dzień powiedział że przyjechał bo chciał sie ze mną przespać. Więcej się nie zobaczyliśmy, nasz związek trwał niecały miesiąc

naćpana żelkami -> no on miał tylko dobre serce :D:D:D:D:D:D:D