Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natka marchewki

help!! macie takie problemy z kolezankami?

Polecane posty

Gość natka marchewki

co myslicie o czyms takim bo ja siedze i glupieje!! mialam naprawde dobra kolezanke, konie kradlysmy razem, imprezy itd, duzo rzeczy nas laczylo. zauwazylam, ze potrafi byc bardzo zlosliwa w stosunku do ludzi i taka zla po prostu, niedobry charakter. ale dla mnie zawsze byla super i mialysmy fajny tandem. dodam ze ona jest sama bez faceta, rozwiedziona samotnie wychowuje dziecko i ma kochankow a nie chce faceta na stale, jakby bronila sie przed miloscia. ci jej kochankowie to czasem pozal sie boze, jakies elementy albo zonaci i dzieciaci. Mnie zawsze za to mowilam ze musze kogos znalezc, ze czas miec faceta na stale i stworzyc rodzine itd. Poznalam fajnego goscia poltora roku temu, on jest super normalnie ideal z charakteru, z wygladu niczego sobie, naprawde. Ona od pierwszego razu jak go zobaczyla to nie chciala sie od niego odzywac i robila uwagi na temat jego wygladu ze jest niby strasznie brzydkiitd, a naprawde nie jest! Zadna osoba z moich znajomych tak na niego nie zareagowala!! Wszyscy go lubia, on jest przyjazny i mily dla wwszystkich to normalne, chcial byc zaakceptowany w moim towarzystwie i tak sie stalo, tylko ta przepraszam sciera moja byla przyjaciolka (juz sie bardzo poluzowal miedzy nami kontakt) podklada mu kldy pod nogami. (dodam, ze ona jest bardzo wymagajaca jesli chodzi o urode u facetow a sama pieknoscianie jest a nawet niektorzy twierdza ze brzydka) Nigdy sie do niego nie odzywa, a za jego plecami krytykuje jego wyglad, ostatnio slysze jak siedzi przy barze i mowi na caly glosdo znajmych ze ja to lubie facetow przystojnych inaczej, I sie smieje hahahaha wiecie jak mi sie zrobilo przykro??? Bo ja go kocham i jest swietnym czlowiekiem a ona byla moja najlepsza kolezanka i tak sie zachowywac Dodam, ze nie sadze, zeby byla zazdrosna bo ona nie chce miec faceta, tylko sypia z przygodnymi, i tak odkad ja znam. Powiedzcie obiektywnie co o tym myslicie prosze, bo ja siedze i mysle mysle, jak mam na to zareagowac,czemu ona tak, ani ja ani on nic jej nie zrobilismy, i jestem prawie zalamana tym traktowaniem, na ktore nikt z nas nie zasluzyl, help

Gość natka marchewki
no odpowiedzcie prosze, czyktos mial podobnie??