Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nos w trawie

czekam już prawie 2 lata...

Polecane posty

Gość nos w trawie

Nie znaliśmy się, a widywaliśmy się Kiedy się poznaliśmy, lubiliśmy się Gdy rozmawialiśmy kiedyś, straciliśmy się Przepaść wielka nie była acz duża Wyjaśniliśmy i może zrozumieliśmy się Nie widujemy się...tylko czasami Ja tęsknię CO ROBIĆ??????????????????

Gość nos w trawie
;( doradzi ktoś na poważnie?

Gość nos w trawie
tak się akurat złozyło, że ostatni orgazm miałam w chwili gdy pasikonik usiadł mi na łechtaczce, po czym odwrócił się do mnie i serdecznie się usmiechnął. Do dziś mam ciarki przechodzące po plecach

Gość nos w trawie
jaki bezczelny podszyw................... eh No ale powaznie pytam... co robic mam?

Gość n0s w trawie
czekam, aż otworzysz usta,by objąć penisa którego z lubieżnym uśmiechem obejmiesz swymi ustami i po chwili nasycisz się życiodajnymi sokami nie roniąc ani jednej kropelki miłosnego nektaru :D🖐️

Gość Fafinette
musisz mu w końcu zrobić loda. i koniecznie z połykiem :)

Gość noswtrawie
czy ktoś w koncu moze cos mi poradzic, tak zupełnie na powaznie. Chyba popadne w jakas depresje.. nie kontroluje tego co robie... przyjaciol zanudzam gadkami o tym CO BYŁO i co BYC MOGŁO....:(

czy ktoś w koncu moze cos mi poradzic, tak zupełnie na powaznie. Chyba popadne w jakas depresje.. nie kontroluje tego co robie... przyjaciol zanudzam gadkami o tym CO BYŁO i co BYC MOGŁO....:(:(:(:(