Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wejdźcie sobie na wizaz

Panny Młode do 21 lat !!! Co myślicie ??

Polecane posty

ktoś tu zobaczył bulwersację? odpowiem że źle odczytał moje słowa- ja tylko mówię jak jest z mojej strony ale nie narzucam nikomu własnego punktu widzenia a ktoś to i tak negatywnie odbiera :( przykro mi... tylko napisałam co ja o tym myślę (podkreślam "ja")-po to jest chyba forum... i nikomu nie mam za złe Waszych punktów widzenia i na to samo liczę z Waszej strony. a że wyczerpałam temat, więc już raczej się tu nie pojawię (chyba że znów mnie coś zaintryguje :) ) pozdrawiam;)

Gość hehehe te wypowiedzi
to wyżej to są cytaty te 2 dłuższe

Gość karola się tak nie bulwersuj
nikt tu nie krzyczy i każda rozumie o czym jest temat więc wrzuć na luz ;)

Gość inny dobry wątek
a właściwie kilka jego części to panienek które czekają na oświadczyny, też na wizaz.pl :) nazywają się "zazdrośnice" a jak chcecie się pobrechtać, to była tam niejaka Blaneczka która miała ślub w październiku i z każdym szczegółem leciała na forum, włącznie z robieniem brazylijskiej depilacji na podróż poślubną...

gdzie było o zazdrośnicach?:D ja widać jestem sto lat za murzynami albo więcej. Myślałam, że ślub powinno się planować PO dostaniu pierścionka zaręczynowego a tu wszystko już przed.

Gość to luzacko
"Przyznam, że jestem świerzo po zapoznaniu sie z nowa kolekcją Bemetrios i jestem zainteresowana " Bemetrois :Dwidać że te panny nie mają chyba za dużo na głowie żeby już 3 lata przed ślubem planować wszystko z zapałem

Gość __rodzice___
Pomoce naukowe do stymulacji dzieci w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym Mam do zaoferowania zestaw edukacyjny składający się z 32 liter o wysokości 10,5 cm i 19,5., w pięciu żywych kolorach: czerwony wpływa stymulująco i energetycznie, niebieski działa kojąco i wyciszająco pomarańczowy pobudza, motywuje do działania, zielony działa uspakajająco, odstresowująco żółty ma działanie antydepresyjne, stymuluje na układ nerwowy, rozwesela. Produkty naszej firmy wspomagają wszechstronny rozwój dziecka, przygotowując do poznania i pojmowania wiedzy. Sprawią, że Wasze pociechy szybciej i pełniej rozwiną się poprzez zabawę. Litery wykonane są z najwyższej jakości miękkiej samoprzylepnej folii. http://allegro.pl/alfabet-duzy-literki-naklejki-polskie-litery-i1358654765.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-i1358654786.html http://allegro.pl/alfabet-litery-literki-naklejki-zestw-nr-1-i1358654833.html http://allegro.pl/cyferki-naklejki-zestaw-edukacyjny-nr2-i1358654844.html http://allegro.pl/literki-do-nauki-alfabetu-czytnia-zestw-3-i1358654900.html

Uważam, że jest to indywidualna sprawa każdego człowieka. Teraz dziewczyny dojrzewają dużo szybciej... Dużo szybciej chodzą na imprezy, dużo szybciej, uprawiają seks / zachodzą w ciąże. Jestem zdania takiego, że najpierw trzeba osiągnąć coś w życiu. Dorobić się, zwiedzić troszkę, wyuczyć. Oczywiście można w tym czasie się wiązać ale takie pchanie się w rodzinę jak dla mnie jest troszkę bez sensu. Oczywiście jeśli są młodzi ludzie, którzy nie mają żadnych większych marzeń i od razu chcą się bawić w takie rzeczy to nie będę krytykować... Pozdrawiam i zapraszam na moją stronkę (w stopce)

Gość to luzacko
my planowaliśmy rok przed datą ślubu i zdążyło się spokojnie ze wszystkim, najważniejsze sprawy pozałatwiało się od ręki można powiedzieć a potem był tylko odpoczynek od tego wszystkiego x100.

Gość inny dobry wątek
Część czternasta, drogie Panie! Choć dłużyło się czekanie choć pustkami świecił wątek oto nowy jest początek! Gdzieś spomiędzy śniegu kupy czas wątkowe wskrzesić trupy! Piszmy, piszmy bez przystanku późną nocą, o poranku kiedy tylko wolna chwila! A gdy zazdrość się nasila bądźmy razem jak jajniki! Niczym babskie Janosiki bierzmy się za zbójowanie zaczynamy, drogie Panie! Dbajmy o to, co już mamy co cenimy i kochamy. Bądźmy piękne dla Teżetów (i dla innych też facetów) a frajerów żaden żal nabijajmy hej! na pal. i oczywiście lista stałych uczestniczek wątku... :)

Gość a propos wizażu
nie czytałam całego wątku z wizażu, ale dziewczyna, która go założyła jest z rocznika 1989 - ma 21 lat. Ślub planuje na 2013 r - będzie wtedy miała 24. Co w tym takiego dziwnego? Moim zdaniem wiek na ślub w sam raz, jeżeli tylko ma chęć i narzeczonego ;)

Gość inny dobry wątek
no cóż, może dziwne jest, że ktoś przez 3 lata będzie planował ślub... bo dla mnie to dziwne :)

umrę przez ciebie serio :D zazdrośnice - ale czego zazdroszczą innym pierścionka czy jak?;) do jednej pani powyżej - nie śmieję się z tego że ślub w w wieku 24 lat ale po co z 3 letnim wyprzedzeniem? ok dobra przyznaję się jestem chyba iz tysiąc lat za murzynami a nie sto :( weźcie mnie wprowadźcie we współczesny świat bo jestem ciemna :(

Gość nie przesadzajcie
3 lata przed już trzeba salę rezerwować? jakoś w to nie potrafię uwierzyć też mnie olśnijcie

zdrowe podejście? z tym żeby leczyć zazdrość to owszem może i zdrowe ale pamiętajcie że im krótszy łańcuch tym się zerwie ;) nie wierzę że ktoś w 100 wyleczy się z zazdrości bo osobiście znam NIESTETY takie przypadki że mimo starań przy 1 lepszej klótni i tak jest klapa :O piszę o przyjaciółce ale mniejsza z tym.

dobra klapa te ich wypowiedzi i tyle. 3 lata jeszcze , one bez pierścionków, bez pracy, bez konkretnej daty ale ślub musi być . No cóż. Ja te 3 lata spożytkowałabym inaczej, ale ja to ja :) Pozdrawiam serdecznie 🖐️

Gość nowe trende widać
a jak bedzie koniec świata w 2012 to co wtedy? :classic_cool:

tak zgadzam się ma być zdrowe podejście do życia :) ale nie schodźmy z tematu. Ja już uciekam jutro do pracy wcześnie wstaję a pacjenci są upierdliwi muszę się psychicznie nastawić na pracę :D papaa🌻

Gość inny dobry wątek
my na 10 miesięcy przed ślubem zarezerwowaliśmy salę i godzinę w kościele. ślub mamy w lutym, w tamtym tygodniu chodziłam mierzyć sukienki i kupiliśmy obrączki. nie chcemy foto ani kamery, więc zostaje nam tylko dj i stroje. zaproszenia rozdamy w święta. po co się napinać?

Gość to chyba zacofana jesteś
ta co zalozyla slubuje w sierpniu 2011 roku i jest z '90 . Nie widzialabym nic zdrożnego ani złego w tym, że dziewczyny 19-21/22 biorą ślub, ale podczytując ten wątek przeraża mnie ich niedojrzałość i dziecinne spojrzenie na wiele spraw....

Gość jenyy cieszy sie dziołcha
kto jest niby zacofany? 19-21 lat to stanowczo nie jest czas na ślub , może to kiedyś było modne ale bez przesady :O

Gość tutaj jest np taka
koktajlowa głupia jak but i cep 21 letnia PM co każdemu dogryzała itd 🖐️ jej "dojrzałość umysłowa" aż raziła w oczy :O

hmm... smiac mi sie chce jak czytam te wypowiedzi... ja w przyszlym roku biorę ślub... i wtedy bede miala 22lata... a moj przyszly maz ma 28... i ja nie uwazam ze jestem " pustostan"... bo biore slub w tak mlodym wieku...

Gość wy nie rozumiecie zdaje sie
nie chodzi o to że WSZYSTKIE młode dziewczyny ktore biora slub w wieku do 21 lat są puste i nie wiadomo jeszcze jakie.... Ale sorry, jak czytam, ze laska jest na dziennych, a na wesele daja rodzice, i jakos to bedzie, to rece opadaja... na dodatek to co one pisza, o swoich facetach itd. to nie wyglada na dojrzalosc, ale ok. Ja sama mam 21 lat, moj facet 25, w przyszlym roku bierzemy slub. Nawet cos tam pisalam na tamtym watku, ale szybko stamtad odeszlam. Ja na wesele sobie sama zarabiam z narzeczonym, oboje pracujemy i nie żyjemy mrzonkami o tym, że jakoś to będzie, bo rodzice pomogą. Nie maja pracy, mieszkania, sa na studiach dziennych, a za ślub się biorą i jeszcze dzieci planuja. Dla mnie to juz jest conajmniej dziwne i niedojrzale, choc sama mam dopiero 21 lat.

Gość a ja to się tak zawsze
Co oznacza skrót "TŻ"?

Gość Wigilijna stylistka
TOWARZYSz życia ;d;d;d;d

Gość to 1 zdjęcie
retyyy to nie chodzi o lata bo 21 latek 21 latkowi nie równy ale o to podejście tych wisażystek, właśnie jw pisała osoba. Bez pracy na studiach bez mieszkania własnego, nawet bez pierścionka ale o ślubie już 3 lata wstecz piszą ;)