Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okksanna

Czy warto rezygnować z seksu dla miłości?

Polecane posty

Gość heh faktycznie durna
NIE WARTO!!!!!!!!!!!!!!!

okksanna => Jakby tak 40 stka była atrakcyjna dla kogoś poza małoletnimi onanistami :P

Gość frikadelen
ale za to potrzeboskie :P

Gość thiooo
nie przeżywaj , co innego gdyby to było 23 lata

Równie dobrze może byc tak że to tobie sie juz nie będzie chciało seksu a on będzie mógł do 70 tki:P

albo po 30-stce Ty już będziesz za stara dla niego... i w wieku ....po 65.....znajdzie sobie młodszą..np.20-stkę:D

Gość do Oksanny
Mroweczka ma super argument! nie ma to jak atrakcyjna żona:) Z tym że "czuje sie przy starszym mezczyznie"... to nie zrozum tak doslownie, po prostu wczesniej mialam faceta ktory wygladał jak dzieciak i ja przy nim czułam sie nie na miejscu, choc tez sie zakochałam i się nim zauroczyłam, ale nie tak żeby isc z nim do lozka... ostatniemu nie ufałam mocniej ale chciałam tego, czułam się z nim jak facetem, wiedziałam że w łożku mnie nie zawiedzie ;)

Gość hydroko9
a skad wiesz jak dlugo bedziesz atrakcyjna? albo maz rownolatek bedzie atrakcyjny? rownie dobrze juz po 30tce moze sie stac oblesnym tlusciochem

Gość masz rajce
zmien dziada na jurnego ogiera 🖐️ trza myslec tylko pipka

Gość okksanna
uppp

Gość okksanna
nie za bardzo chcę się poświęcić? wiadomo że żaden facet by tak nie zrobił..

Gość panddzia
sama sobie odpowiedziałaś,nie warto, dla faceta liczy się tylko seks , gdybyś to ty była starsza to znalazłby kochankę 🖐️

Gość prawiczy prawiczek 28
Fajną masz perspektywę 13 lat starszy partner mężczyźni żyją średnio 10 lat krócej niż kobiety. Po 50 a przed 60 zostaniesz sama. Prawdopodobnie.

Gość okksanna
i tak mam nadzieję że za długo nie pożyję 🖐️

Gość nie pakuj sie w to kobieto
moze i starsi panowie (clooney, ford 10 lat temu, itp) mogą wyglądać niezle, ale nie oszukujmy sie - fiutek juz nie ten i libido facetom leci z wiekiem na leb na szyje - juz kolo 40stki facet chetniej sobie posiedzi przed telewizorkiem niz bedzie sie kochał, a po piecdziesiatce - dramat... natomiast kobieta najbardziej "jurna" jest kolo 30-40 roku zycia, wiec roznica wieku ok 15 lat facet starszy = zdrady i frustracje seksualne ze strony kobiety.

Gość okksanna
nie pakuj sie w to kobieto -- ma 36 i jest bardzo jurny

Gość frikadelen
nie pakuj sie w to kobieto , co innego byś jej napisała gdyby to ona było o 14 lat starsza prawda ? :D ah wy kobiety

Gość frikadelen
a wtedy facet już po 30tce miałby problemy z erekcją :D 🖐️

Gość okksanna
no tak, a jak wezmę kogoś w swoim wieku to jaką mam gwarancję że do 40tki nie zrobi się spasionym śmierdzielem? też żadną... nigdy nie chciałam starszego partnera,nigdy takiego nie szukałam i gdybym teraz miała z nim skończyć to też starszego bym nie szukałam, spadło to na mnie tak wtedy znienacka...

Gość rttrtetrtt
Ja mam jedno ważne pytanie: Czy w poważnych związkach wszystko wokół dupy tylko się kręci? No ludzie, ja tego nie rozumiem.

Gość okksanna
ja już też nie..dlatego pytam innych

Gość handypandy
jeśli czujesz że to miłość to warto, inaczej na starość nawet się patrzy na swojego partnera którego się kocha,a inaczej na kogoś z kim jest się dla wyglądu/ seksu

Gość okksanna
kocham go.. mogłabym mu gwiazdkę z nieba sięgnąć tylko czasem się zastanawiam czy warto..

Gość kolo 40
kobiety maja duuuuze ppotrzeby, wiec Twoje obawy wcale nie sa takie bezpodstawne

Gość okksanna
właśnie dlatego trochę się boję, tylko nie wiem czego się spodziewam po sobie? i tak od niego nie odejdę , bo jest dla mnie niczym powietrze :(

Gość werrrka
a uważacie że wszystkie 40 letnie kobiety mają zajebisty seks z mężem? szczególnie jak są ze sobą z ponad 15 lat ? 🖐️ nigdy nie wiesz..

Wiedziałaś że często ludzie w podeszłym wieku mają lepsze życie sexualne od ludzi trzydziestoparoletnich? 30-latkowie mają na głowie,pracę, problemy, dzieci, nieprzespane noce. A ludzie starsi wolny czas, spokój, mogą się bawić i cieszyć erotyką na tyle na ile pozwalają im na to ich ciała a często są bardzo sprawni. Cywilizacyjnie się przyjęło że nie chcemy myśleć o tym że nasi rodzice uprawiają sex a że robią toi dziadkowie to już mało kto bierze ten fakt pod uwagę. Ja uważam, że raczej różnica 13 lat nie będzie stanowić problemu pod względem sexualnym. Nawet Twój równolatek może mieć problemy z sexem.

Gość są takie dniiiiii
ja myślę że dla prawdziwej miłości warto,, nawet jak ma trwać nawet kilka lat