Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ta wariatka

potrzebuje waszej pomocy :) robie prezent dla narzeczonego!!

Polecane posty

Gość ona ta wariatka

hej :) długo myślałam co zrobić mojemu narzeczonemu na prezent na wigilię... jesteśmy trochę szaleni i nie robimy prezentów typu "skarpety i ciepły sweter"... rok temu na urodziny ja zorganizowałam mu super przyjęcie urodzinowe niespodzianke, w tym roku on na dwa dni wykupił mi mini coopera bo wie że marze o tym aucie...:) oraz zabrał mnie do sopotu bo kocham to miasto :) (jestesmy ze slaska)... zbliżają się święta i przy okazji to nasza rocznica 4 :) wymyśliłam 4 dniowy wyjazd ale potrzebuje waszej pomocy :) 3-6 styczen 3-styczen przylot do paryża , zwiedzanie wieczór pociąg do londynu prawdop. na victorię (znam londyn b . dobrze paryż ni w ząb) tu potrzebuje wiedzieć gdzie znalezc tani lot i gdzie załatwic taki pociąg i czy jest taki?? jedziemy z victorii do cobhan tam mamy nocleg 4-5 zwiedzanie londynu 6 st - powrót do kato lub krk potrzebuje kogos kto wie jak szukac naprawde tanie loty potrzebuje jeden do paryza i powrotny z londynu oraz info jak dostac sie z paryza do londynu błagam pomóżcie!!! :) i dajcie znac czy fajny pomysł!!!

wydaje mi sie ze jak na 4 dni to zbyt napiety harmonogram. lot samolotem to nie 5 min... trzeba sobie jeszcze podoliczac czas na odprawy... chyba bym obstala przy albo paryzu albo londynie!

Gość ona ta wariatka
masz racje co prawda jest fajny lot do paryza za 120 zł o 9 jest sie na miejscu i pozniej o 20 bym miała pociąg do londynu...myslisz ze nie zdarzymy nic zwiedzic??

Gość shiga
beznadzieja... nie znasz paryza, londyn bardzo dobrze i to wlasnie ten smierdzacy beznadziejny londyn wolisz 'zwiedzac'?! :O samo wydostanie sie z lotniska w paryzu zajmie dwie trzy godziny, zamiast zwiedzac poleciesz pedem na ten swoj pociag do londynu. swietny pomysl, nie ma co :O

Gość ona ta wariatka
bo mam nocleg w londynie po drugie ja go naprawde lubie mam sentyment :) mój narzeczony nie był w londynie, jesli uda mi sie znalezc nocleg w paryzu to zostanienmy jeden dzien jak nie to odpuszczam paryz.

Gość Bardzo Madry Stary Dziad
Odpusc sobie Londyn ladacznico:) Prayz to piekne miasto dla zakochanych a Londyn to wielka businessowa metropolia. W parzyu bedzie romantycznie.

W Paryzu tez nie byl, oszczedz sobie ten brudny londyn.

Gość ona ta wariatka
ale mam darmowy nocleg w londynie a w paryzu pewnie kosztuje miliony :P nie mam kasy - studiujue ): czemu tak nie lubicie londynu?? :) mnie sie podobało jak mieszkałam tam 3 mies

skoro w paryzu bedziesz o 9 to wlot masz kolo 7, wiec na lotnisku najpozniej musisz byc o 5. przy dobrych wiatrach pobodka o 3 nad ranem zeby sie na spokojnie wybrac i dojechac. o 20 pociag do londynu??? nie wiem czy wiesz ale pociagi nie sa takie tanie jak ci sie wydaje. nie wiem czy szukalas biletow. ja znalazlam za 2 osoby od 336 wiec powodzenia. nie mowie juz o jakims hotelu w londynie bo spac gdzies trzeba... jak dla mnie to przekombinowalas

To nie jest wycieczka na twoja kieszen. Lepiej kup mu ksiazke.

Gość ona ta wariatka
0pociqag paryz londyn ulgowy eurotrip 43 euro... moge wydac 1000 zł taka mam pulę... może przekombinowałam... :) dlatego Was zapytałam teraz to widzę :) nie gbyłam nigdy w Paryżu i myślalam ze sie uda ale chyba nie :(

Gość ona ta wariatka
jezu... no a wy ucieszylibyscie sie z takiego prezentu??

Powiem Ci szczezrze ze nie lubie takich rlkotkich i meczacych wycieczek gdzie spisz na walizach i ciagle ruszasz z miejsca na miejsce spieszac sie.

Gość Facet idealny1
Zrob mu porzadnego loda:)

Gość ona ta wariatka
co Ty gadasz jesli nie bedzie paryza to tak bilet do londynu 150 zł razy 2 tj 300 zł powrót jest za 49 zł!! 49razy2 tj 98 zł za nocleg nie płace zostaje mi 600 zł na kupienie oyster card na metro i dojazdy itp wyzywienie -nie jest drogie i zwiedzanie muzeum jest za darmo itp

Gość ona ta wariatka
zrobię mu w Londynie :P no dobra ale jak bedziemy tylko w londynie to nie bedzie takie meczace... :( no to co lepiej???:(

Gość Facet idealny1
Lepiej gdybys mi zrobila:)

Gość ona ta wariatka
never!! :P boze tylko na kefeterii mozna zapytac o pomoc i dostac propozycje zrobienia loda... :D swietne forum :D dziękuje ale NIE :P pisz mi o londynie a nie o lodach

Gość Facet idealny1
:( No Lonydyn jak Londyn te 300 zlotch na obiad w reaturacji luzna reka wydasz.

Gość edfdfbghrthty
A kiedy będziesz spać? kiedy będziesz bzyakać się? włosy sobie robić? KĄPAĆ SIĘ? WYBIERZ TYLKO PARYŻ Z LONDYNEM TO ZA DUŻO I ZAMIAST WYPOCZĄĆ BĘDZIECIE LATAĆ CO DO MINUTY WSZĘDZIE

zwiedzanie jakiego muzeum jest za darmo?? bo chyba tylko narodowych reszta platna w granicach 30 funtow od lebka!

Gość ona ta wariatka
nie jestem wymagająca możey oszczędzić i jeść tanio w takich budkach ich zarcie zreszta jest peło barów gdzie płacisz iles funtów i jesz ile chcesz... nie musze najlepszych restauracji...nie ukrywam ze chce kupic jakies ciuchy tez :P

Gość Facet idealny1
Rzuc faceta , ja Cie zabiore do Paryza w wakacje:D

Gość ona ta wariatka
tym bzykaniem mnie przekonałaś :P mi zalezy tylko na muzem chyba naturalnym gdzie sa diznozaury itp jest fajne i darmowe :) london eye jest drogie ale mozna popatrzec z dołu... :P to co powinnam odpuscic?? :((((((((((((((((

Gość ona ta wariatka
jestem szpetna to co??:D tez mnie zabierzesz??:D przemyśle to ok?? bo Cie lubie :)

wydanie kasy na londyn, metro, przejazd do i zarcie plus ciuchy po to zeby preleciec Muzeum Historii Naturalnej i popatrzec na London Eye z ulicy to nie ekstrawagancja tylko glupota

Gość dla anglika....
nie ma sensu leciec do paryza. jak juz ktor psial ,pobudka o 3 rano.....to bedzie raczej jak meczarnia niz wycieczka. lepeij kup normlanie bilet z ryanair do londynu , jezeli chodzi o wiedzanie typu london eye,to jest w londynie masa roznych kuponow, np jest cos takeigo jak london pass . przeszukaj internet to znajdziesz wiele ofert. nawet na rozne restauracje itd. wiec zaoszczedzisz kase. jezeli chodzi o pociag paryz - londyn to Eurostar ,ale wg mnie zrezygnuj z tego.

Gość ona ta wariatka
masz racje etraz nie moge znalezc tego za 43 ale bede szukac .... no ale powedzmy ze paryza nie ma jest tylko londyn... jezu juz mi sie wszystkiego odechciało a taka byłam podniecona :D moze wykupioe wczasy w porąbce albo wiśle... :P