Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona ta wariatka

potrzebuje waszej pomocy :) robie prezent dla narzeczonego!!

Polecane posty

nie wiem czy to nie lepsze? czy nie lepsza noc w porzadnym hotelu z jacuzzi i szampanem??

Gość ona ta wariatka
do dla anglika: w końcu ktos kto mnie podbudował:) chodzi mi o to że jestsmy młodzi mój narzeczony nie był tam a chciałam mu pokazac bo lubie to miasto , pracowałam tam itp mam sentyment :) on nawet nie leciał samolotem wiec juz jest jakas atrakcja :) myslalam zeby przez te dwa dni zobaczyc london eye muzeum london bridge trafalgar sqrl, picadilly , park, oxford street itp :) isc na zakupy cos zjesc spedzic razem czas w dwojke...

Gość ona ta wariatka
no tak ale mi sie wydaje ze taka ekskluzywna noc kosztuje plus minus tyle samo a nic nie zobaczymy oprocz tego ze bedziemy sie kochac itp... wydaje mi sie ze to dla starszych par ktore musza odbudowac w sobie ogien :P my go mamy duzo wiec przy okazji zobaczymy miasto itp a kochac sie mozemy wieczorem w domu bez udziwnien bo nie potrzebujemy :) fajnie jest pojechac zrobic zdjecia i kiedys wspominac jak sie pojechało na 3 dni :)

to ez jest rozwiazanie pod warunkiem, ze nie ma po drodze paryza i nieszczesnego pociagu do londynu a najzwykljeszy samolot. licz sie jednak z tym ze londyn to najdrozsza stolica europy i kosztuje swoje. passy do muzeum i innych atrakcji tez nie sa tanie wbrew pozorom. http://www.londonpass.com/prices.asp skoro mowilas ze jestescie studentami, do tego przelot plus jakies przyjemnosci, chocby typu lody, kawa czy ciacho tez kosztuja. jak dla mnie to droga wycieczka ale jak cie stac to jedz.

nie moja droga noc w porzadnym hotelu na pewno bedzie tansza. i nie sadze, zeby to byl przywilej starszych malzenstw w potrzebie. mozesz mi wierzyc.... sprobuj, a sama sie przekonasz ze troche zadziornosci i niecodziennosci w seksie jest swietne tez dla mlodych ludzi.

Gość ona ta wariatka
nie iwem czy mnie stac mam 1000 zł... on napewno tez by cos wziął... ale może masz rację... gdziekolwiek pojedziemy bedzie fajnie bo jedziemy we dwójke :) może zakopane??:) w sumie chyba nigdy nie byłam albo jak byłam bardzo mala, a po górach nie musimy chodzic bo tego nienawidze :P pewnie i tak nie wychodzilibyśmy z pokoju znając nas ;) na grouponie mozna znalezc fajne oferty pobytów w hotelach... ale czy to nie jest głupie zapraszac swojego mężczyzne do hotelu??:D

Gość królowa_śniegu
a w Paryżu nie strajkują jeszcze przypadkiem??

Gość ona ta wariatka
no tak strajki... czemu na tym swiecie nic nie jest proste:((( juz nie wiem co mam robi :( siaść i płakac?? :(

Gość ona ta wariatka
juz nikt mi nie pomoże??:(

rany, ale tu wszyscy krytykują... uważam, że na świetny pomysł wpadłaś!!! i oby Ci się udało zrealizować... a tu widzę same leniuchy... ech... nie przejmuj się! poszukaj trochę na necie - na pewno znajdziesz rozwiązanie - pomysł jest ekstra!!! trzymam kciuki!

Gość ona ta wariatka
dziękuje w końcu ktoś jest po mojej str :) chodzi mi o to ze jestesmy studentami i nie musimy miec luksusów,moim zdaniem jak pojedziemy tanimi liniami , tam bedziemy oszczedzam spacerowac za reke po zimnym londynie robic zdjecia jesc w tanich knajpkach i sie przutylac na traffalgar sqr to bedzie bardzo romantycznie :))