Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtetttgggf

czy osoba niepełnosprawna naprawde nie ma szansy na miłosc?

Polecane posty

Gość rtetttgggf
a jakies portale np sympatia?? probowalas? jestes ładna zadbana kobieta? widziałam piekne osoby na wozkach;)

Gość a ja znalazlam
Vilemka- spotykasz się z ludźmi, jeździsz do jakiś sanatorium ? Zalóż sobie konto na jakimś portalu spolecznościowym. Przecież nie od razu kogoś pokochasz z wzajemnością , ale trzeba próbować :)

Gość ma szansę
Villemka-jesteś za bardzo zamknięta w swoim świecie,uwierzyłaś w to że nikt w tobie nie widzi kobiety,ba pewnie ty sama jej nie widzisz.W życiu trzeba umieć o siebie walczyć,a nie narzekać.

jakos tak dziwnie mowic o sobie ze jest sie ladna,hehe...ale chyba jestem niebrzydka.tak mi sie zdaje...nie na jakichs sympatiach nk czy tego typu nie jestm...raczej na forach tematycznych.np na tym ktore mam w stopce

Gość rtetttgggf
W życiu trzeba umieć o siebie walczyć,a nie narzekać. zrobie z etego swoje motto;p na dzisj;)

Gość rtetttgggf
no widzisz ;) ladnym łatwiej;p pamieaj;)

jezedze co roku na dzialke z rodzicami.jestem tam od czerwca do wrzesnia.i nie ukrywam ze jest ktos kto mi sie tam podoba[nasze dzialki sasiaduja ze soba]spotykamy sie na ogniskach kawkach herbatkach itd itp.zamknieta w sobie nie jestem.takie wakacje nad jeziorem sa bardzo fajne.

Gość ma szansę
zrób nie na dzisiaj tylko na całe życie-ja tak zrobiłam:).I to wcale nie oznacza,że nie mam gorszych dni jasne że mam,a któż ich nie ma.

Gość a ja znalazlam
Ja do piękności nie należę, ale lubię dobre ciuchy i fryzurę. Maluję się sporadycznie :) Za to język mam cięty i wszechstronne zainteresowania. Prawda jest też taka , że jeśli kogoś zainteresujemy swoją osobowością to wygląd , sprawność i cala otoczka schodzi na drugi plan :) Zacznij flirtować , rozmawiać , żartować :)

Gość alaolaelaula
JA POWIEM TAK niepełnosprawni mają WIĘKSZE szanse na znalezienie kogoś to bedzie kochal go szczera miłościa, bo wtedy na atrakcyjność jaką taką sie nie patrzy, na korzyści materialne, tylko na prawde trzebą tą osobę kochać. i takie zwiazki sa najszczęśliwsze!!

ja tez dbam o siebie jak moge najlepiej.ladnie sie ubieram,jestem czysta chociaz nie maluje sie codziennie.

ja też jestem w malenkim stopniu niepelnosprawna, czego absolutnie na pierwszy rzut oka nie widac. ale mojemu to nie przeszkadza, zreszta pytalam o to wielu facetow i absolutnie im by to ne przeszkadzalo. troche mi ta moja przypadlosc sprawia problemow, no ale to nie sa az takie jak wasze, z przesiadaniem sie z wozka na lozko itd

moje ,,schorzenie'' to tez dla mne meka, czasem. ale sie ucze z tym zyc, co najlepsze, moglabym to naprawic operacyjnie, ale sie boje!:)

Gość rtetttgggf
kciukiem co ci jest?

temat tabu:) o tym na forum nie gadam, choc od razu uprzedzam, nie jestem typowo niepelnosprawna, to nawet sie niepelnosprawnoscia nie nazywa, p oprsotu, mam malutka przypadlosc:)

komus takiemu jak ty. tu na kafe, moglabym co najwyzej zdradzic to komus niepelnosprawnemu. za duzo jest tutaj popaprancow, zeby sie chwalic:)

Gość rtetttgggf
pewnie ma wyskakujacy łokiec;p czy kolano';)

chciałabym. jesli pomaranczo widzialas/es kiedys moje zdjecie, to sobie go poszuka j i sie przyjrzyj, moze dojrzysz:)

Gość rtetttgggf
fajnie ze dokopie sie do twojego zdjecia ;o

Gość rtetttgggf
pewnie ze chce:D sama jestem niepelnosporawna i interesuje sie niepełnsnosoprawnoscia innych osob;)

Gość najgorzej to się ma jak
się niepełnosprawnym społecznie i się nie umie nawiązywać kontaktów. Każdy ma ciebie za normalnego

Gość szukajcie wśród
niepełnosprawnych to znajdziecie...