Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stokrotka198514

gdzie się podziewacie mamusie które chcą mieć więcej maluszków

Polecane posty

Gość lajt30
Najstarsza zareagowala normalnie na ten wiek, czyli mniej wiecej: "starych pojebalo"... cala ciaze robila mi pod gorke i byla jakby zazdrosna, sredni zas cieszyl sie i przez cala ciaze chodzil przy mnie i obnosil sie jak z jajkiem :) Po porodzie sie wszystko zmienilo :D Starsza zakochana, pomocna i wogole, a sredni zazdrosny ;)

Moj mama jest też w Usa od momentu jak zostawił ją jej mąż(moj tata) mieszka w moim domu- finansowo absolutnie nie jestem uzależniona owszem dokłada się do prądu,gazu i dorzuca na zakupy co tydzień,ale mieszka i korzysta ze wszystkiegi ,a jest ciągle czynna zawodowo.Nie wzięłabym broń Boże od niej dużej kasy dorzuca nam ok 250czasami 300$ na miesiąc to chyba nie szaleństwo.Ale widzisz nie robi w domu nic- a jak ugotuje to nie dobre,choinka brzydka - poszła do sklepu kupiła nowe łańcuchy i zmieniła moje czerwone na swoje złote... ITD ITP

no u mnie starsza powiedziała ,ze bedzie nas" too many"i że ma nadzieję ,że nie dokoptujemy jej babyka do pokoju,a młodsza powiedziała,ze moze mieć z dzidziusiem pokoj

Gość lajt30
chyba poszlas spac i zostalam sama na polu walki :)

Gość lajt30
aaaaaaaaaaa!! jestes :) poprostu nie odswiezylam strony :D gupol ze mnie :/

Gość lajt30
moj syn o pokoj tez mial buni, ze "przeciez obiecaliscie mi ten pokoj 5 lat temu!!" nie stracil pokoju wprawdzie, nadal ma caly tylko dla siebie, ale musial sie zamienic z nami, bo mial najwieksza sypialnie z powodu gratow, a teraz ma srednia ;) a co do sytuacji z mama... hmmm.. szczerze wspolczuje, nie znioslabym takich zagrywek (gotowanie, choinka itp) Magda to TWOJ DOM i TWOJE ZYCIE, wiem, ze na pewno kochasz mame, masz do niej szacunek ichcesz jej pomoc, ale... nie wolno Ci zatracic w tym SIEBIE, dla zdrowia psychicznego Twojego jak i calej rodziny...

wiem wiem - zdaje sobie z tego sprawe i wprowadzam to w zycie najpierw nieśmiało ale nie dam sie!!!!!!!!

Gość lajt30
w takim razie trzymam kciuki!! i za jedno i za dzidzie :*

Gość prosteeee
no jak to gdzie się podziewają, poszły robić kolejne dziecko, a te już urodzone same siebie pilnują, bo matka nie ma czasu, tak jak to głośno bylo w mediach, że dwoje dzieci zapaliło sie w samochodzie, ponieważ matka poszła po trzecie do przedszkola.

prosteeee ale taki przypadek to jest jeden na milion więc nie możesz oceniać każdej matki w ten sposób bo jak by co drugi przypadek tak było to nawet bym cię poparła ale piszesz kompletne bzdury.znajdz sobie nowy topik i nie zaglądaj tu bo takich głupich odpowiedzi nikt nie chce czytać

Gość prosteeee
co, prawda w oczy kole, nie opowiadaj mi bzdur, że mając kilkoro dzieci są one dobrze przypilnowane. mam w swojej rodzinie, aż nie mogę patrzeć jak te dzieci same siebie pilnują.

Widzisz napatrzyłaś się w rodzinie i masz uraz ... Sorki ale my nie potrzebujemy tutaj ludzi nas krytykujących...

Gość dobrze wam napisalaa
tak jest najlepiej to was głaskac ,a dzieci niech cierpią. Nie lubię głupich matek

Weźcie Wielcy Krytycy zamknijcie mordy ... Nie chce mi się już tego czytać ... Masz zamiar krytykować nara !!!! Co u Was dziewczynki ? ;)

dobrę ze wam napisałaa-mam nadzieję że nie jesteś matką bo tak z góry szczerze bym współczuła im tak głupiej pustej bezmózgowej matki.szkoda słów na takie idiotki jak ty tak że spadaj z topiku

Gość ale bykkk
minooooł dzien dobże

hej dziewczyny ale lipa na polu zimno nie chce mi się z domu wychodzić jeszcze na dodatek moja najmłodsza Nikolka mi się rozchorowała więc nie poszła do przedszkola ale moje córki są takie grzeczne że uwielbiam spędzać z nimi czas ale wiadomo dzieci jak dzieci czasem coś nabroją