Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambo76524

ogarnijcie sie dziewczyny

Polecane posty

Gość bambo76524

dlaczego wszystkie mezatki to takie hipokrytki..... ost spotykalem sie ze starsza mezatka (mezowi nie dawala) caly czas mowila ze nie ma wcale duzych potrzeb ze sex jest cudowny itp itd a pozniej sie okazalo ze by chciala byc jebana jak na filmach z Rocco Sinffredim!!(ciekawe czy on by ja zadowolil w pelni :)) i ze jej sie faceci w lozku nie sprawdzaja (sama nawet dobrze loda zrobic nie potrafila, o zgrozo) a to ze zdradza go to uwaza ze jest normalne. Najzabawniejsze ze wymagala tyle ale samo mowienie o tym czego by chciala ja krepowalo :) czy wszystkim mezatka po 30tce tak odbija, szukaja przygod na boku sciemniajac jaki to maz zly jest dla nich, ze chca sie rozwiesc a jak przychodzi co do czego wracaja do niego?:) Na koniec tej znajomosci uslsyzalem, ze "dala dupy" staremu zeby ratowac rodzine, nagle jej sie przypomnialo o dzieciach malzenstwie i reszcie pewnie znowu na chwile.. :)

bambo masz żonę??? bo jeżeli nie to nie rób tego, bo byłby to twój największy błąd. A w ogóle czas teraz na moją petycję :D Mężczyźni dlaczego każdy z Was musi być świnią? Czy nie ma na tym świecie normalnych ludzi...Albo świnie albo hipokrytki

Gość bambo76524
nie mam i w zyciu sie nie ozenie nawet zwiazki nie wchodza w gre na starosc poszukam sobie jakiejs kobiety zeby mi stopy myla

Gość deflorator od niechcenia
wszystko zależy od temperamentu. jedne tylko czekają by złapać jakiegoś fagasa i mówić mu "mój mężu" i spełniać się jako wierna żona, wzorowa matka a inna, że teraz ma dokąd wracać. w tych sprawach to nie matematyka, więc nie sprowadzajmy wszystkich i wszystkiego do wspólnego mianownika.

Ale własnie pan bambo wrzucił wszystkie mężatki do jednego wora, tak jak ja zrobiłam z mężczyznami. Choć prawda jest taka, że zdazają sie wyjątki, tylko trzeba dobrze poszukać. A wracając do bambo ciekawa jestem jaka chciałaby jakiemuś staruchowi nogi myć.

to jego problem mirabel245 i Twój zarazem. warto do ludzi podchodzić bardzo indywidualnie, bo nie bez powodu każdy rodzi się z linią papilarną nie do podrobienia. ;) 🖐️

Gość nie kazdy mirabel
wierz lub, ale nie wszyscy ruszaja czyjes zony, nawet jesli same sie prosza mnie to po prostu wkurwia i trace caly szacunek do takiej, wydaje mi sie zwyczajnie nieatrakcyjna, jak wiem, ze ma ochote swojego zdradzac

Gość bambo76524
wlasnie w tym sek ze wszystkie jakie spotkalem zachowywaly sie podobnie (bedace w zwiazkach lub w malzenstwie) - jedna tylko nie czaila sie i mowila wprost o co jej chodzi i ze nie ma zamiaru sie rozwodzic bo jej tak wygodnie ale cala reszta.. mirabel sloneczko nie martw sie znajde :)

tak, bo mają wypisane na twarzy, że są żonami. :O zakręci cię taka i rżniesz jak "swoje" , dopiero później od słowa do słowa ( z przerwami na solidne wbitki ;) ) dowiadujesz się, że pukałeś czyjąś żonę. :O Już nie rób z siebie takiego ascety.

bambo hehe a może to ty posuwałeś jedną mężatkę i teraz wyrzuty sumienia i najlepiej zwalić całą winę na babę :P No pewnie, że znajdziesz, taką samą babcię w podobnym wieku co ty. Oczywiscie mówię jak już będziesz miał ten swój wiek do ciągłego pragnienia mycia stóp hahahah

Gość bambo76524
przeczytajcie uwaznie co ja napisalem dobrze wiedzialem jaka jest sytuacja i jakie mam miec wyrzuty sumienia?w stosunku do kogo?hehe tu sie nie ma w co zaglebiac ale zeby bylo prosciej apel do wszystkich mezatek szukajacych przygod na boku - mowcie w prost ze chcecie sie tylko pierdolic a nie czarujcie obietnicami o rozwodach itd bo wlasnie wtedy macie opinie tzw dziwek

babcie w to nie wciągajmy ( chociaż jedna już zawitała ;) (czesc) ) - te wiedzą najlepiej co jest dobre a co złe. :P

bambo to ja już wiem o co ci chodzi i jaki masz problem. I wezmę sobie twoje rady do serca :) A tylko powiedz czy ta kobieta z którą byłeś ma z mężem dziecko, bo często to też jest jedyny powód dlaczego tkwi się w związkach. A mówienie, że tak jest dobrze to tylko wymówka.

APEL ?!!! szoke ;) ktoś tu poznał kobietę-kota :P i co.... rozkochała w sobie, pokłamała i poszła wyprać pieluchy. :P i jeszcze "dziwek" , to wręcz krzyk kopniętego i do tego wydymanego łosia. :D :D :D :D 🖐️

"ryk" - miało być :P 🖐️

Gość bambo76524
mirabel ma i co z tego?nagle sobie o tym przypomniala?przede mna miala tez kilku zyjac z nim i mowila im to samo wiec marne tlumaczenie ale tak samo slyszalem od niej

Gość bambo76524
deflorator od niechcenia jedyny zal mam do siebie ze robilem cos wbrew w sobie hamujac sie w pewnych kwestiach ze wzgledu na sluchanie takiego pierdolenia wlasnie nie dorabiaj filozofi do tego dzieciaku

kurcze to trochę nieciekawie ci się życie potoczyło, hmm gdybyś może był jej pierwszym skokiem w bok byłoby to bardziej prawdopodobne, że zostawi męża. Ale też jest jeszcze jeden ważny aspekt otoczenie. Jak ono by zareagowało na to, że zostawi męża dla innego. Niektóre kobiety się tym przejmują. Tak mówię z własnej perspektywy. Eh no i jakoś nie wierzę, że jej nic nie ruszyło, jak obiecywała, to znaczy, że musiała coś czuć. Może po prostu boi się postawic ten krok wprzód i woli trwać w tym co ma.

zaraz filozofii :O to tylko luźne zgadywanie starszaku. :) jeszcze trochę i opowiesz cała historie wydymania. :P

deflorator milcz ....:P może nie każdy ma tu ochotę na żarty. Choć mnie to tez nie usprawiedliwia, że na początku wyśmiałam temat

Gość bambo76524
mirabel245 kiedys sama mi mowila nawet ze dzieci nienawidza ojca a pozniej jak jej przypomnialem o tym to uslyszalem ze wypominam i to dzieci sa wiec moga gadac glupstwa (hm skoro dzieci najwazniejsze dla niej bo tak zawsze mowila to powinna ich sluchac czy nie?nie mam swoich wiec nie wiem :)) bo zaraz beda dorosle i same beda o sobie decydowac szczerze to nie wierze zeby cos czula raczej to wyrachowanie i klamstwa czy zle mi sie zycie potoczylo mam dopiero 25 lat :)

Gość bambo76524
mirabel245 a dlaczego zle to wrozy jesli nawet?jesli chodzi o ta znajomsoc to wiecej dostalem od niej niz ona ode mnie akurat ;) tak chciala

Gość pastuszek
jesteś lamusem gościu

Gość pastuszek
nic tak życia nie upiększy, jak dobra dupa i jeden głębszy!

Gość pastuszek
kobieta dała ci dupy, a ty narzekasz mameło