Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bambo76524

ogarnijcie sie dziewczyny

Polecane posty

Gość pastuszek
lamus nawet nie umie odmienić rzeczownika

bambo o to mlodyj z ciebie chłopek. Prawie jestesmy w tym samym wieku. To ogólnie fajnie, że nie przeszkadzało ci to, że jest starsza. Zazwyczaj na odwrót jest. I tu też już jest inna sprawa, bo myślałam, że jesteś dużo starszy. A w takim razie uważam, że trochę się toba zabawiała. A pytałam o pieniądze bo myślałam, że może po prostu dla kasy to tez częsty przypadek wyskoków w bok. Ale jeszcze całe życie przed tobą, więc chyba nie powinienes się tak bardzo przejmować. I nie mnie tu Ciebie osądzać, ale myślę, że taki związek i tak nie miałby szans. Eh jeszcze że dzieci tak za ojcem bardzo nie były, ale mimo wszystko rozwód bardzo dużo komplikuje i w społeczeństwie i dzieci potem takie trochę zagubione. Raz tu raz tam. I nawet jeśli by się rozwiodła, to nie wydaje ci się, że wtedy mógłbyś popełnić błąd...i pamiętaj czym starsza kobieta tym bardziej doświadczona w manipulowaniu ludźmi..ty się złapałeś w pułapkę i chyba zakochałeś, tak mi się coś wydaje... (oglądałam film, stąd ten odstęp czasu hehe :)

Gość bambo76524
mirabel dlatego taka hipokryzja mnie przeraza (mowienie o szacunku, odpowiedzialnosci itp - po co?) Jeszcze jak jest 10 lat starsza. Szkoda mi tylko tych dzieciakow, ze taki przyklad im daje ale niewazne. Rzeczywiscie musialem sie w niej zakochac, bo inaczej bym nie wchodzil w taki uklad akurat z nia - dlugo sie juz znalismy i szkoda by mi bylo tego psuc dla sexu bez zobowiazan.

Gość faceci robią tak samo i co?
dziwki męskie? obiecują niewiadomo co am potem sie okazuje że żonaci a ja to dziwka i suka i każdy na tym forum psy na mnie powiesi bo zadałam się z zonatym i nikt nie pomysli że sie po prostu zakochałam, że uwioerzyłam, taki bambo czy jak mu tak wyrzywa się ża babach ja nie mam takiej możliwości bo i tak zostanę uznana za dziwke tylko dlatego że sie zakochqałm w zonatym

Gość deflorator od niechcenia
mirabel245 tylko nie pisz tu książki bo widzę, że ostro Cię więzło. :P i wyjątkowo zgodzę się z Twoją sugestią i zamilczę. chyba, że ta płaczliwa i do tego wydymana ciota zacznie stękać, jak bardzo czuje się skrzywdzony z racji wydymania, przez sprytną i niepoznaną przez nikogo kobiecą intuicje, która sprowadza się do konieczności prania skarpetek, komukolwiek kto będzie tylko w stanie przedłużyć gatunek.

"faceci robią tak samo i co?" to nie jest żadna inna sytuacja, dlatego też skarciłam autora tego całego tematu. Bo zawsze może być odwrotnie. Ja uważam, że każdy ma prawo do uczuć, tylko czasem po prostu osadzi je nie na tym człowieku co trzeba. Tylko zawsze jest ta obawa - mąż żona. Zawsze w kimś mają oparcie..a ten co jest zakochany/zakochana nie mają nikogo oprócz jego. Jeszcze miłość wszystko knoci. Bo z początkowej przyjemności robi się coś bardziej trwałego. Bambo tylko własnie może dla niej bardziej odpowiedzialne jest to, że zostanie z meżem, dzieci będą miały ojca, prawdziwego ojca. A wiadomo jezeli poszła do ciebie to znaczy, że musiało być coś między nimi nie tak. Zaspokoiła smutki i może tylko o to jej chodziło.

Gość bambo76524
zaspokojenie smutkow na boku gdzie jest obiecywanie nie wiadomo czego a pozniej przypomnienie sobie o rodzinie to jest odpowiedzilne zachowanie????i za pol roku znowu z innym przez rok moze i powrot do meza?

Gość bambo76524
deflorator od niechcenia ty chyba zapomniales jak polacy potrafia przypierdolic :D nie pisz w moim temacie juz

Bambo Ty jej już innymi to się nie martw. Dadzą się złapać to ich problem. ale pamiętaj nie wszystkie baby takie same. Może ją to bawi, a może po prostu tak siebie dowartościowuje. Daje jej to na pewno większe poczucie wlasnej wartości, bo młody i chciał to znaczy, że myśli "ja jeszcze taka atrakcyjna laska", że wszyscy powinni przed nią klękac na kolanach. Nie mogę za dużo pisać bo deflorator czuwa nade mną hehe

Gość bambo76524
mirabel masz racje wiem ze nie wszystkie takie same sa i nigdzie tego nie napisalem ale moje doswiadczenia sa takie ze 99 % starszych, bedacych w zwiazkach zachowuje sie bardzo podobnie

mirabel245 nie żałuj sobie :) skoro czujesz taką potrzebę, lubię też poczytać co ludzie mają ciekawego do napisania :) 🖐️

Bambo lepiej zagraj w pokera, jako i ja teraz gram hehe :P działa rozluźniająco:) masz konto na fb, to zapraszam, choć nawet nie ma jak tu prywatnej wiadomości napisać. a tak w ogóle to też ze mnie zła kobieta. widocznie za bardzo "lubujesz" w starszych

Gość bambo76524
mirabel juz tak mam ze przyciagam starsze i zyjace juz z kims (osobiscie nigdy nie pdoerwalem zadnej zajetej panny) takie same mnie podrywaja, mlode sie boja i pesza :) dzieki za zaproszenie ale moze innym razem - pora spac :D

tego nie wiedziałem bambo76524 chociaż jestem Polakiem :( coś tam z historii znam, że kiedyś dawaliśmy ostro czadu. Aż z ciekawości sprawdzę co tam "nasi" w Turcji "nakopali" .

kto chodzi o tej porze spać niech chodzi..hehe :D dobry z ciebie człowiek bambo, widocznie tak działasz na starsze panie...kusząco heh dobranoc :)