Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

emulinek

ślicznie proszę o opinię n/t wózka

Polecane posty

Gość szczęściara2020
bardzo dobry weózek ;)

Gość ollllllo
okropny, a do tego tyle placic za takiego garbusa???

Gość mama z irlandii
jak dla mnie to ciężki nie przyda się jako spacerówka i na pewno zmienisz go na spacerówkę jak dziecko skończy pól roku tak robiły moje koleżanki kupowały niby super wózek za nie wiadomo ile kasy a potem gdy dziecko kończyło pół roku kupowały spacerówkę bo tamten za ciężki i wielki. Ja przy wyborze wózka kierowałam się głownie wagą spacerówki bo jednak spacerówkę używasz najdłużej.

Ja już kupiłam , wprawdzie zupełnie inną markę ale wózek i stelaż z gondolą ma 12 kg a sama spacerówka z stelażem 10 kg. Kiedyś nawet obserwowałam wszystkie modele baby merc ale wszystkie opinie jakie znalazłam były że to wózek czołg więc zrezygnowałam , poza tym wcześniejsze modele miały taką masywną wielką budowę i te pasudne torby zamiast gondoli. Ten model ma przynajmniej unowocześniony design (robi wrażenie lżejszego:) ) . Na zimę najlepsze są ciężkie z pompowanymi kołami a na wiosnę , jesień i lato wiadomo;D..pachanie kilosa to mordęga

Gość to jest jakiś jelcz a nie merc
masakra wręcz :(

Gość co polecacie?
a możecie polecic wózek?

Mnie z polskich wózków podoba się model GTI (znajdziesz na allegro) ale niestety nie wybrałam go zewzgl na mały wybór kolorystyczny choć podobał mi się seledynowy:D. Darex Matrx też jest fajny ale jednokolorowe mają nieciekawą tkaninę (lekki połysk - a może tylko mnie to przeszkadza i świruję;D) , mają ciekawe wzornictwo i kolorystykę ( też na allegro) wszystkie miszczą się w 1000 zł.