Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

waldi_1

kto lubi waldiego i jego tematy?

Polecane posty

fajna laska z ciebie. szkoda mi autentycznie mi przykro ze trafilas faceta dziwaka. ZNAJDZ SOBIE KOCHANKA BO KURWICY DOSTANIESZ I NIE WYROBISZ !!!!!!!!

meksykanin, uwazaj zebys sie nie spuscil w majty od tego zdjecia verity. hahahah. widac ze malo ruchasz i malo widziales w zyciu. idz se zwal pod jedna z fotek ktore wstawiam w tym temacie. a smutow mi tu prosze nie pierdolic.

verita a co to za brzuch na tej fotce? masz otylosc brzuszna czy bylas w ciazy wtedy ? bo jesli nie bylas, to przydalby ci sie maly trening. polecam aerobik.

moze lepiej spadówa z mojego tematu ok? nie zasmiecac mi go. wrzucac swoje smuty w swoje tematy a z mojego zjazd.

No to teraz pojechales onanisto warty tyle co gowno na moim bucie. Pamietasz co mowilem o fugach? pilnuj się. I bede tutaj pisal tyle smutkow i pierdół ile mi sie zachce a jedyne co mozesz zrobic to possac mi pałe po same kule az ci oczodolami wyjdą.

ostry, widzisz, zadna nie chce ci ssac, to rzucasz takie propozycje. zjazd mi stad.

wykazujecie tu podstawowe braki w kulturze. zalozyciel tematu ladnie prosi was o opuszczenie go, bo wasze smuty mnie nie interesuja, pytanie bylo inne - kto lubi waldiego i za co, a nie jakies wasze smuty o tym, ze zony/mezowie wam "nie dają".