Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pozycja analna

Lubicie anal na stojąco? Jakie pozycje analne najbardziej lubicie?

Polecane posty

Gość Pozycja analna

?

Ah niech strace napiszę, wyobraź sobie ze kobieta leży na luzku na plecach a ja niżej pod nią jestem ona obie nóżki kładzie mi na ramieniu a ja wchodzę w nią w obie szparki :-D:-D:-D

Gość ooo zalll
a co masz dwa kutasy ? widze ze w tematach buszujesz, znajdz cos se w realu a nie albo wszystkie laski nagabujesz, albo piszesz co to nie ty wyrabiasz w łózku, idz ty nie dorajdo zyciowa skoro taki swietny jestes to jakiego chuja tutaj ciagle smarujesz jaki to ty nei swietny w łózku ?

Gość asslicer
zycze szczescia twojej partnerce jak wsadzasz jej z pupy do kwiatuszka , pozycje na stojaca , w tym mam bide bo moj motylek jest o glowe nizszy ode mnie wiec tylko wypieta oparta rekami o stol i wiem to smieszne ale trzeba se radzic stoi na grubych ksiazkach by te 30 cm byla wyzej , wygodna pozycja wogle nie meczy a cieszy , , moja najlepsza to pufa na maly stolik ona siedzi na pufie pochylona opiera rece o jakis mebel i ja na stojaca za nia tez suer wygodna i dla niej lepsza bo se siedzi wypeita ale siedzi , na stojaco super sprawa czlowiek sie nie meczy wogle , teraz mysle jak tu hustawke milosci zbudowac haki juz w suficie mam , wydawac 800 zl za pere pasow to przesada , mmm na takiej hustawce anal musi wymiatac

Gość asslikcer
wybaczcie literowki zapominam ciagle bateri wymienic w klawie

Gość asslikcer
a jakie ogolnie lubie , to tak samo jak kolega wczesniej nogi na barkach , modyfikacja za szpilki trzymam jest cos w tej pozycji z dominacji i lubie taz jak pani na kucaka siedzi na mnie na kucaka tak jakby siusiu robila odwrocona plecami wtedy moge jej pomagac jak sie zmeczy tempo utrzymac

Gość abrakadabra 26
jakie pozycje analne. na pieska na jezdzca przodem i tylem na stojaco od tylu i od przodu pozycja na pagony tyle ze w pupe nie w cipke hehe i gdy kobieta lezy na brzuchu a ja klade sie na niej pozycja siedzaca tez jest dobra. na lyzeczki tez moze byc

Gość do abrakadabra 26
duze masz doswiaczenie juz w tym?

Gość abrakadabra 26
staram sie urozmaicac sex z dziewczyna. nie ma co sie ograniczac do jednego rodzaju sexu prawda. ??