Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość max 87

która jest ładniesza? foto

Polecane posty

Gość bez roznicy
z pyska srednie, fajne cyce

Gość ja ja ja powiem
Blondyna, ale tylko od szyi w dol. Gdyby blondynka miala twarz rudej to byloby idealnie. Ruda ma za bardzo rozlazle piersi, a blondyna ma wszystko super, tylko twarz nie taka.

Gość sonny87
oł noł jaki fotoshop masakra, ta po prawej ma sztucznie doklejone cyce, a ta z lewej... nieudolnie to zrobili, przypatrz się na włosy które ma przy prawej piersi (chodzi o tą blondynkę po lewej) włosy niby opadają na ramiona, a nagle jest przerwa i znowu się pojawiaja niewiadomo skąd, w ogóle sztucznie wyglądają, chyba tylko głowy im dokleili... heh:D

Gość ja ja ja powiem
zaden photoshop. To co piszesz o wlosach to laska ma po prostu wycieniowane wlosy i tam na obojczyku sie jej koncza, a pozniej nigdzie sie jej nie pojawiaja. Wiesz, niektore kobiety sa piekne...Ale niestety rzadko sie zdarza zeby mialy wszystko idealne, a te maja nieladne twarze, tzn. mi sie nie podobaja. Ale cialka maja ok bardzo. ps. jestem kobieta.

Gość to nie jest
fotoszop :o zreszta kto by doklejal takie buzie do takich cial...? :o 🖐️

Gość to nie jest
a jakby wziac buzie z lewej i reszte z pawej to wyszloby takie mocne 9 na 10 :p

Gość sonny87
no może i macie rację, tylko albo to kwestia oświetlenia albo wygładzenia ich ciał w photoshopie, trochę sztucznie wyglądaja, ale ogólnie ładne dosyć, szczególnie ta z prawej.