Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość asddsa123

Bole trzustki(nie jestem pewien czy to trzustka)

Polecane posty

Gość asddsa123

Witam , od 2 dni czuje bol w lewej czesci klatki piersiowej i mysle ze to chyba trzustka :/ boli mnie tylko wtedy kiedy oddycham ale bol czuje tylko np jak stoje i jak leze na lewej stronie ;/ Pomocy bol nie jest nie do wytrzymania ale strasznie mnie to denerwuje ;P

Gość <apap>
To może być trzustka. A masz może No-Spę? Bardzo pomaga.

Gość SuperAutorkaaaMłodaPoZaTym
hej , mój mąż ma też bóle ale od tygodnia, okresla to jako kłócie albo dziwny skurcz, bardzo ostry własnie w klatce piersiowej, był u 2 lekarzy oni twierdzą,że to nerwobóle, faszeruje sie tabletkami przeciwbólowymi od tygodnia i moim zdaniem dalej się męczy

Gość asddsa123
wlasnie ja tak samo mam takie jakby klucie w klatce piersiowej z lewej strony :/

Gość dsdsadsad
@refresh

Gość obdurniała całkiem
ludzie, trzustka jest w podżebrzu obok wątroby. Owsem, po lewej,alenie w lkatce piersiowej

To nie trzustka bóle trzustki to bóle brzucha przenoszące się na kręgosłup. Bóle w klatce piersiowej z problemami oddychania to może być płyn w opłucnej, polecam usg ...

Gość ojmka .,
też mam taki ból od 4 dni tylko nie w klatce piersiowej a w okolicy żeber też się boję że to trzustka nospa mi nie pomaga ale u mnie to może faktycznie być nerwoból

ojmka., przejdz na dietę lekkostrawną a jąk nie ustąpi to idź do lekarza usg powinno wszystko wyjaśnić w kierunku trzustki ...

Gość ojmka .,
dzięki Tomasz, zastanawiam się też czy przypadkiem nie tworzy mi się jakiś wrzód czy coś w tym rodzaju na żołądku - bo to w sumie ta okolica wszystko możliwe bo od jakiegoś czasu żyję w stresie, mam takie skurcze w żołądku że szok pójdę na usg i sprawdzę to dzięks

Gość D-jeden
To się nazywa "złość o rewir" - ktoś Cię wkurza na maksa. Jak się przestaniesz tym przejmować to przestanie boleć.

Gość llllma
mnie też boli. Od chlania?

Gość A.S.
trzustka lezy na kręgoslupie i jezeli to chora trzustka to bol jest podobny do boli nerek. czesto mylony przez lekarzy jako korzonki nerwowe. bol promieniuje na lewa strone kręgoslupa tzn. wzdluz kregoslupa bardziej lewa strona. pomaga no-spa i neopankratyna.

jak boli to dietę ścisłą stosuje z 2 tygodnie a przez ok 4 dni wogóle nie jem tylko piję wodę i sucharki z 3 dziennie . z 5 kilo tracę momentalnie . a przy tym łykam kreon , ranigast i no-spa

Gość A.S.
usg nie wykaze czy to trzustka tylko to mograf komputerowy a przede wszystkim badanie krwi w kierunku diastazy i diastaza moczu. mozna zrobic samemu odplatnie nie kosztuje duzo a jest sie pewnym czy to trzuska.