Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dominika1984.

Zapraszam mamy siedzące w domu :)

Polecane posty

ja po mojego na 16 musze jechac , jego auto sie popsulo, a ja moim musze smigac po niego, pozniej do mechanika i wieczorek wolny, jakas kolacyjka i do lozeczka hehehe

juz myslałam,że nie zaczniemy kolejnej strony topiku nigdy :)a jednak :P

A ja sobie nie wyobrażam jakbym musiała teraz gdzies wyjechac :( mam nadzieje,że nigdy nie będe musiała wyjezdzac z polski :) ok ja lece wpadnę wieczorkiem jak będzie chwilka wolna ;)

Hejka No widze że cus sie ruszyło :) Lineczka--a my wczoraj byliśmy na Karolu, no dawno sie tak nie uśmiałam na polskiej komedii :D Adamczyk niesamowity, super zagrał w takim razie jak polecasz to sie wybierzemy tez na celullit :) ja sie pochwale dostałam bielizne na walentynki, więc dziś będzie testowanko hehe bylam dziś u koleżanki co rodziłysmy razem ona ma małego pól araba, ale fajny chłopaczek i jak fajnie sie trzymali za rączke hehe siedze sama, mój ma popołudniówki ehh chyba puszcze jakiś film bo nudy

Cześć dziewczyny, u nas też świeci słonko i jest wietrznie, byłam dzisiaj z Miśkiem na małych zakupach w mieście, więc powiedzmy, że spacerek mamy zaliczony ;) Ja dzisiaj nic specjalnego na kolację nie robię, ot zwyczajnie kurczak, pekińska i ziemniaczki, może symbolicznie łyczek wina :) Jakoś nie mam natchnienia. Widzieliśmy się wczoraj ze znajomymi na basenie, którzy mają synka młodszego o 2 miesiące od naszego maluszka. Chłopaki widują się dosyć często i za każdym razem są sobą bardzo zinteresowani, aż się palą, żeby sobie nawzajem powkładać palce do oczu, pociągnąć za uszy, uszczypnąć itp. Oj, ciekawe co będzie jak zaczną chodzić ;) Kingull-- celulit też jest naprawdę dobry, warto się wybrać :D Lecę wstawić kolejną porcję prania, póki mój mały rozrabiaka spi. Od paru dni zmienił sobie rytm dnia i zrezygnował z jednej drzemki, teraz śpi już tylko po 1-1,5 godz. rano od ok. 9 i popołudniu od ok. 15.

hej. U nas dzis urodzinki,Filipek ma roczek.Och......jak ten czas leci.Rok temu wlasnie lezałam na stole i przygotowywali mnie do cc. A u nas zawirowan z kredytem i kupnem domu ciag dalszy. Ja przez to wszystko juz 5 kg schudłam.Nie moge jesc,spac i ciagle mozg mam na najwyzszych obrotach. Oszalec mozna ztymi bankami i polską rzeczywistoscią.

łapa---zdrowka dla Filipka i samych radosnych dni sto lat!! Ja sie biorę zaraz za sprzątanie muszę onko umyć nie chce mi sie pogoda nawet nawet tzn chyba jest zimno ale słonko świeci :) Miłego Dnia

wszystkiego naj naj dla synka, moj juz w przedszkolu, ja siedze w pracy w biurze i wypelniam zlecenia, za 2 godz musze do klijentow jechac, pozniej do 16 w biurze, koncze jade meza z pracy odebrac synusia z przedszkola i jedziemy na wielkie zakupy, czeka mnie kupno nowej prali moja niestety wczoraj wysiadla przecieka malpa jedna, trzeba sprawic nowa, no i dla synusia jakis prezencic niespodzianke heheh, u nas zimno jak niewiem az niemilo wyjsc na dwor, dobrze ze tu mam ciepelko

hej dziewczyny :) łapa wszytskiefo najlepszego dla synusia :) u nas po staremu jak narazie, spokojnie sobie żyjemy :) mała gaduła się straszna zrobiła, guga cały czas, cos tam po swojemu opowiada. Smiechu jest z nią co nie miara :) na dworze mamy zime, ze nawet sie nie chce wyjsc. Wczoraj mróz -10, w nocy -15, dzisiaj tez -10. Brr. Dobrze, że chociaz piękne słońce jest, to troche energii czlowiekowi daje:) pozdrawiam wszytskie serdecznie

łapa-- buziaki dla Filipka z Okazji pierwszych urodzinek :) a ja sie pochwale iz mój mały dzis siadł o swoich siłach :) połozyłam go na podusi, ja patrze a on myk i siedzi chwiejnie, ale jak sie cieszył :) kurcze super tak patrzec jak dzieci sie rozwiają i uczą sie nowych rzeczy

Kingul-- super, silny ten twój maluszek, naszych znajomych synuś jest o 4 tygodnie starszy od twojego a jeszcze nawet za bardzo się nie "wierci" łapa-- najlepsze życzonka dla Filipka, dużo zdrówka i samych słonecznych dni :) No to jak się chwalimy, to w takim razie też dołączę ;) Nasz synuś zaczął ruszać na podbój domu, co prawda jeszcze nie na czterech ale czołga się jak prawdziwy komandos i to w takim tempie, że nieraz mam problem, żeby zdążyć zanim dorwie się do czegoś, czego nie powinien ruszać ;) A jak zawołam wracaj nie wolno, to normalnie włącza turbo ;) Kochany szkrab. Czasami jeszcze zdąży się oglądnąć czy go nie gonię. Na basenie jest to samo, od jakiegoś czasu pływa już sam w rękawkach i jak pędzi tak na oślep przed siebie, to tylko od czasu do czasu zerknie czy tatuś jest za nim czy może już go zgubił ;)

Hej dziewczyny u mnie znowu brak czasu mam teraz dwoje małych dzieci w domku mąz na l4 ponieważ wczoraj w pracy miał mały wypadek prawą rekę ma niesprawną więc mam teraz co robic :( Pozdrawiam jak znajdę chwilę wpadne do Was ale widze,że Wy też macie mało czasu

dzieki w imieniu Filipka wszystkim.❤️ udało nam sie i mamy domek,pod koniec marca wprowadzamy sie.

Hej Ja wczoraj miałam awarie kompa i nie miałam jak zajrzeć dziś byłam zrobić badania kontrolne do pracy i extra musiałam jechac do Katowic bo tam mamy przychodnie z której reflektuja badania, paranoja :o łapa-ale Ci fajnie masz domek Zazdroszcze i Gratuluje :) lineczka-rózwnież zdolniacha ten Twój synuś :D am-- to teraz masz 2x wiecej roboty ba nawet 3 :p pozdrawiam i miłego :)

Cześć dziewczyny, łapa-- gratuluję domku :) Fajnie, że w końcu się udało przebrnąć przez te wszystkie formalności ;) Teraz już tylko została przeprowadzka, oby spokojna. am-- nie zazdroszczę, facet na chorobowym jest chyba jeszcze bardziej marudny niż ząbkujące dziecko ;) Z moim mężem przynajmniej tak jest, jak trochę za długo siedzi w domu :) Ach, ci faceci... u nas ciąg dalszy ząbkowania, wczoraj pojawił się trzeci ząbek prawa górna dwójka, a najgorsze jest to, że kolejne 3 tzn dwie jedynki i lewa dwójka też próbują się przebić. Masakra :( Na szczęście dzisiaj nie było problemu z zaśnięciem, a co będzie w nocy to się okaże. Miłego wieczorku i kolorowych snów :)

Hej dziewczyny :) łapa---gratuluje domku szybko Wam poszło :) a to chyba jakis wyjątkowy Wam się trafił co?,że juz w marcu przeprowadzka?? gratuluje raz jeszcze :) Dziewczyny dziś byłam pierwszy dzien w pracy trochę to na warjackich pamierach ale udalo mi sie załapac do sklepu z odzieżą damską i dziecięcą :P o 9 rano dostalam tel czy mogę przyjśc myslałam,że na rozmowe itp a siedziałam już do 17stej więc mój męzulek nie miał wyjścia musial zając sie małym :Pale poradzili sobie hehe... Fajna praca ale troche nudno ja lubię jak sie coś dzieje :) Jutro jadę na 9 więc teraz mykam sie myc i ubranka szykować :)

hej, No nie tak do konca wszystko ok. Maz kredytu nie dostał.Moze sie starac za pol roku jak bedziemy miec powyzej 6 mies rozdzielnosc majatkową.Tyle ze powiedzieli mu ze wtedy na bank dostanie. Facet od ktorego kupujemy dom to stary dziadek z niepełnosprawną zoną.Chyba potrzebuje kasy na jej leczenie.Zgodził sie rozłozyc nam platnosc na raty.Teraz 150tys i umowa przedwstepna.Jak sprzedam domek na wsi dajemy mu 100tys i za 10 mies jak maz wezmie kredyt reszta i finalowa umowa.W poniedziałek idziemy do notariusza podpisac te przedwstepna i ma nam dac klucze.Maz musi tam jeszcze troche podremontowac.Mysle ze koniec marca albo poczatek kwietnia dopiero wprowadzka. U nas choroba.Zuzia kaszle,kicha i ma temp. Filip na raize zdrowy. I oczywiscie wrociła zima.Biało i ciagle sypie snieg

Hej dziewczyny wpadłam sie tylko przywitac i lece do pracy :) dziś tylko do 13stej :) łapa---ten Pan od którego kupujecie domek musi byc spoko,żę poszedł na taki układ :)Życzę Wam aby wsio poszło po Waszej myśli i mam nadzieję,że latem wielki topikowy grill :P ;) życze miłego weeknedu :)

Hej am-- to gratuluje pracy i już nie jesteś mama siedząca w domu :p hihi swoja drogą to na pewno fajnie że sie wyrwałaś z domu no i kasa wiadomo :) u nas dobrze standardowa monotonia, dziś dajemy małego do babci i jedziemy na zakupy.. ogólnie nuda miłego dnia:)

hej. No niestety i nas choróbska dopadły.Mały zakatarzony,kaszle mokro i ma temp.W nocy zero spania.I jesc nie chce.A dali mu Zinat antyb to takie niedobre gorzkie swinstwo.Jak mu to dawac jak ma odruch wymiotny.Ech ci lekarze.Poza tym wczoraj jak weszlismy do przychodni i zobaczylismy ile jest ludzi to poszłam do gab lekarki i zamowilam u niej pryw wizyte. Przyjechała wieczorem i od trojki dzieci wzieła tylko 100zł.Spoko babka. Dominik tez chory,ma zapakowane migdały.Tylko Zuzia juz podzdrowiała i pozwoliła nam lekarka puscic ją juz do szkoły . A zaczeło sie własnie od niej i to dokładnie jak rok temu.Cała zima zdrowa a na wiosne choroby. Pozdrawiam wszystkie mamusie i dzieciaczki

Hej Dziewczyny! Cieszę się że u was ok, a chorym dzieciaczkom życzę szybkiego powrotu do zdrówka :) U nas dalsza walka z alergią.. Miałam dość lekarzy którzy wysyłali mnie na głodówki, katowali mnie i dziecko, a ono mimo tego że prawie nic nie jadlam dalej wysypane i placzące, masakra. Powiedziałam dość tego i poszlam w czwartek na BICOM (testy) i wyszło że Filip ma uczulenie na m.in. marchewke, jajko, laktozę i pszenice (ale nie jest bezglutenowcem)... dodatkowo podaje mu dicoflor na wzmocnienie jelit, zobaczymy co z tego będzie. puki co, widzę poprawę, w nocy spokojnie śpi, buzia ładniejsza. Strasznie zawiodłam sie na lekarzach, a pomógł mi facet u którego byliśmy na tym biorezonansie, a on nawet lekarzem nie jest. pozdrawiam

Gość cartusia
Cześć kobitki:) A my dzisiaj byliśmy u alergologa i stewierdził, że mały nie ma ani AZS, ani skazy białkowej, że to tylko łojotok, z którego podobno wyrośnie. Ale dalej ma pić Bebilon Pepti, bo sie do niego przyzwyczaił i po innym mleku mogłyby być kolki, zaparcia i jeszcze gorsza skórka. Mam nadzieje, że sie nie myli:) Życzę zdrówka dla dzieciaczków. Jakoś tu tak cichutko, chyba nikt nie ma weny do pisania ;/ Też was dopada czasami taka monotonia?? Z powodu siedzenia w domu??

U mnie brak czasu i weny też :P Wszystkim dzieciaczkom życzę zdrówka u nas był kiepski weekend!miały gorączkował i nic więcej juz jest ok ale od czego ta gorączka to nie mam pojęcia :) Pozdrawiam Was jak mi wena wroci napiszę wiecej :p

Hej U nas wszystko oki przygotowuje sie psychicznie do powrotu do pracy to juz za 6 dni :) szok ja chce sprobowac znów z innym mlekiem ale czekam do konca tyg jak mały skonczy poł roczku zeby odrazu na 2 przejsc. Krostki na buzi dalej sa dziwne to ... Agnies a na te testy bicom musiałas miec skierowanie od pediatry, czy prywatnie i jaki koszt ? pozdrawiam i zdrówka dla wszystkich :)

prosze o rade w sprawie barierek ochronnych na schody? ma ktoras z was? lepiej kupic przykrecane drewniane czy plastykowe rozporowe? musze kupic bo mam dosc strome schody w domu

Kingull ja poszłam na bicom prywatnie, państwowo chyba tego nie robią, ogólnie lekarze tego nie uznają, bo to konkurencja dla takich alergologów. Ja już miałam dość łażenia po lekarzach, a każdy z nich twierdził co innego, jedna pediatra to mnie wpędzila prawie w anemie... za test zapłaciłam 160zł nie wiem na ile one są wiarygodne, ale u mnie się sprawdziło, więc coś jednak w tym jest http://www.alergia-bicom.pl/ mały w końcu śpi w nocy, a nie wrzeszczy, a plamy z głowy powoli zanikają... Mnie złapalo przeziębienie, chodzę i smarkam non stop :/ miłego dnia, pozdrawiam

łapa--ja Ci w tym temacie nie pomogę... agnies--dzieki poszukam czy bliżej mnie nie robia takich testów i może tez sie zdecyduje :)

Cześć ja jestem nowa mam 23 lata i 4 miesięczną córcie z którą siedzę w domu bo mąż pracuje za granicą. Wszystko jest ok bo uwiebiam spedzac czas z malutką ale nie wiem jak poradzić sobie z moją teściową jest tam męcząca i natrętna że sam ton jej głosu doprowadza mnie do szaleństwa