Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aggattaaaa

jakiego laptopa w cenie do 2500 polecacie jakiej firmy i na co zwracac uwage

Polecane posty

Gość hang with me
lay all night- to zle ci sie kojarzy :) hewlett-packard to najwiekszy producent komputerów na kuli ziemskiej :) najwieksze przedsiebierstwo w silicon valley :)

Autorko, polecam Ci zadać pytanie dotyczące komputera na forum o tej właśnie tematyce, czyli dotyczacej komputerów... Tu raczej nie dowiesz sie jaki komputer będzie najlepszy, co odpowiedz to inne zdanie...Coc co do HP to większośc sie zgodzi że to kibel nieprzeciętny.

Gość hang with me
na asusa nie powiem złęgo zadnia, moja przyjaciołka pracuje na takim - ale jest potwornie brzydki taka jego wada :)

Gość hang with me
kibel masz w domu HP to legenda , maja wyjabane co móiesz o nich bo ich mysla techniczna i rozmwiazania sa stosowane na całesj kuli ziemskiej:)

Asus brzydki? A HP to niby piekna pociągajaca linia? Toż to cegły, przynajmniej te w cenie podanej przez autorkę...Mam słuzbowego HP, marna podróba IBM (wygląd).

Gość hang with me
sam sie kajaj z tymi asusami z tajwanu, ja lansuje sie w kalifornii - skad pochodzi hp ;) naprawde oni maja wyjebane na to co miecie, patrzycie na najstajsze gówna które wypuszcaja do wschodniej europy i dissujecie HP , zdissujecie soebie samsunga albo acera 🖐️

Gość hang with me
poczytajcie o dolinie krzemowej i komputerach , o kaliforni i nie pieprzcie bzdur :) HP to legenda, asus musi sie wiele jeszce nauczyc :)

Gość hehehehheheh
dzaga to najstarszy zawod swiata a hp to syf

Gość jak dasz dyche na reke od
ASUS ASUS ASUS

Gość było pilnować
Ja kupiłam wczoraj tego: http://www.euro.com.pl/laptopy-i-netbooki/opis-asus-k72jr-ty161v-w7hp.bhtml#content_3c Był w podobnej cenie samsung z i5, ale samsung to samsung... asusy są najmniej awaryjne :) HP są do dupy, zwłaszcza pavulony, z toshiby najlepsze są tetry, satelite to a la pavulon masówka, dobre są jeszcze dell, lenovo, sony, ale to już droższe ;)

Gość plebania fan
nie rozszmieasj mnie z sony. sony vaio to było dobre ale 5 lat temu- gdzie kazdy nawet najtanszy model maiał obudowe magnezowa. jesli mam do wybory za 3 tysiaki HP i za 3 tysiaki sony to soniak bedzie lipa starszna

Gość było pilnować
Na pewno jest lepszy od HP, HP to wielkie, psujące się gówno, ze zjebanymi wentylatorami, chodzą tak głośno że muzykę zagłuszają, padają im jak muchy płyty główne, i mają chujowy serwis :) Co 2gi laptop trafiający do naprawy do serwisu to HP. Zresztą masz tu wyniki na 2010 rok http://www.kupujemy-laptopa.pl/ranking/ranking-niezawodnosci-laptopow-2010/ :)

Gość było pilnować
I jak widać po rankingu wspaniałe HP rodem z doliny krzemowej w słonecznej Kalifornii to najbardziej jebiące się komputery :D Więc ciekawa jestem od kiedy to HP wprowadził owe fantastyczne niepsujące się komputery, które tak poleca tu pewnie przedstawiciel albo pracownik serwisu (tym to tylko nakopać do dupy i to mocno) tej wspaniałej firmy :D HP niech zostanie przy drukarkach lepiej :D Ale nie, chwileczkę... Ostatnio ich drukarki też poleciały na łeb na szyję z awaryjnością, więc nawet drukarki powinni sobie odpuścić :D Jednym zdaniem - Huje Pierdolone i nigdy nie dam zarobić tej firmie :)

Gość ghfd
;asus jest super trwały , toshiba zreszta tez

Gość ja tak
asus i hp, mam te dwa i polecam, zero problemów.

Gość ja tak
hp mam 5 lat, asusa rok,o co wam chodzi?