Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sevra

Poznam przyjaciół.Tak po prostu.

Polecane posty

Devios,wszedzie moza poznac kobietę..w necie,na dyskotece,na piwie,jejku no wszędzie:)

Gość devios
Ano wszędzie, ale nie wszędzie da się "zagadać". Na przykład w autobusie raczej się nie dosiądę i nie powiem "cześć". ;)

Gość -Len-ka-
Wiem, że nie można przemilczeć. Oboje jesteśmy wolni więc tu mam drogę otwartą. Ale niestety jest coś, co nas dzieli, ogranicza i z tym nie mogę sobie poradzić... :(

Devios -a co powiesz na ulicę..;),autobusu nie polecam;) Net i imprezy,puby,mysle że to najlepsze sposoby

Lenko nie rozumiem.nie chce tu zgadywać,,moge sie tylko domyslac

Gość devios
No a jak na ulicy? ;) Nie za bardzo mam pomysł... przez ulicę zwykle się dokądś idzie, a więc nie chce się być zatrzymywanym, zwłaszcza przez nieznajomych.

Gość devios
Czemu? :)

JESTEs pocieszny jak mówisz że nie chcesz żeby Cie laska zagadała bo sie spieszysz:)

Gość kjjjlklkljlk
Watykan i GMO 10.12.2010, Nieprawdą jest, że Watykan popiera żywność genetycznie modyfikowaną, a przekonywanie opinii publicznej, że jest inaczej to nadużycie. Niestety trwają próby wciągnięcia Stolicy Apostolskiej na listę zwolenników GMO. Więcej - http://www.refa.franciszkanie.pl/index.php?function=show_all&no=254

devios- możesz pójść na spacer albo do biblioteki :P wiele jest miejsc, w których można do kogoś zagadać ;)

Gość kjjjlklkljlk
Wbrew pozorom Watykan nie zaaprobował żywności GMO! Katarzyna Lisowska, 5.12.2010 Trwa walka o umysły konsumentów. Lobby pro-GMO zabiega o społeczną akceptację genetycznie modyfikowanej żywności. Wszelkie chwyty dozwolone, włącznie z próbą wykorzystywania autorytetu Stolicy Apostolskiej. http://www.doorg.info/2010/12/07/wbrew-pozorom-watykan-nie-zaaprobowal-zywnosci-gmo/

Gość -Len-ka-
nauzykaa - ja też zaraz znikam na jakiś czas - pewnie będę miała dużo więcej do czytania :)

Gość krajczyk aleksandra
Apel do ludzi o dobrym sercu Bardzo proszę forumowiczów o poświęcenie dwóch sekund i kliknięcie tutaj http://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-792015 jest to konkurs na portalu WIZAZ.PL dzięki temu sami bedziecie mogli wziać w nim udział:)) z góry wielkie dzięki

Gość devios
Możliwe, że moim problemem jest brak pomysłu na lanie wody (tu kobiety mają lepiej, nie uwłaczając :D ). Tak więc może i bym zagadał, ale nie wiem, na jaki temat. :D Spytać o godzinę? ;)

Devios ,ja ,baardzo dawno temu spytałam czy poczęstuje mnie fajkami.,tylko dlatego ze mi sie bardzo spodobał i miałam nadzieje na dalsza konwersacje:) i była konwersacja,piwko wspólne i taniec Acch jak miło powspominac.. z godziną nie polecam;)chociaz wszystko jest możliwe:)

Gość krajczyk aleksandra
Apel do ludzi o dobrym sercu Bardzo proszę forumowiczów o poświęcenie dwóch sekund i kliknięcie tutaj http://wizaz.pl/akcje/magiczne_swieta/aniolek-792015 jest to konkurs na portalu WIZAZ.PL dzięki temu sami bedziecie mogli wziać w nim udział:)) z góry wielkie dzięki

Gość devios
Najbardziej mnie odstrasza fakt, że jeśli mi się podoba to na pewno ma już chłopaka i zostanę potraktowany z buta. :( W większości przypadków dlatego mam problem.

Już wróciłam :) w łapce trzymam kubek z capuccino:)marcepanowym

Gość -Len-ka-
A ja piję sok po obiedzie. I znów myślę o pewnym Panu. Jutro wiele się wydarzy, obym tylko nie czegoś nie skopała.