Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sevra

Poznam przyjaciół.Tak po prostu.

Polecane posty

Sevra, naprawdę myślisz że po deszczu wychodzi słońce ? teraz jestem w takim stanie że mam wrażenie że nade mną jest jakaś chmura z deszczem, gradem i tak dalej ...

tak zawsze po deszczu wychodzi slonce..i choc czasmi w zyciu pojawia sie zalamanie to i tak bedzie lepiej i wszytsko bedzie dobrze:)

Gość -Len-ka-
Naomuzyka :) Trzymaj się! Witam Wszystkich. U mnie zaczyna się total miks. Do piatku czeka mnie kilka trudnych decyzji zawodowych. Jedna z nich jest powiązana z bardzo bliską mi osobą, oby się udało... Jadę na miasto, zajrze potem może, pa! :)

Lenka a powiedz mi, jak wyjechałaś do Wawy, nie było Ci ciężko, znałaś kogoś tam ? udanego wypadu do miasta :)

Gość -Len-ka-
Miałam jedną znajoma poznaną na wyjeździe studenckim. Jest tam też kilka osób z czasów mojej szkoły średniej, ale nie mam z nimi specjalnie kontaktu, z resztą jakoś o to nie zabiegałam. A tak pojechałam sama. W zasadzie to był taki "zryw". Wysłałam ofertę pracy nielicząc na nic specjalnie. Dostałam pracę po pierwszej rozmowie kwalifikacyjnej. Jak zadzwonił telefon, żeby przyjechać do pracy pozałatwiać wszystkie wstępne formalności się obudziłam, że tak na prawdę będę sama w obcym mieście, bez mieszkania, bez znajomości czegokolwiek, z niedokończymi studiami w innym mieście... Czasem jest ciężko, a warto. Warto choćby dla tego dnia kiedy poznałam pewnego Pana :)

wow, praca po pierwszej rozmowie, suuper :) czyli jednak można zaryzykować i może się udać. a dzisiaj jak mija dzień ?