Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OlciaCK

poszlybyscie?

Polecane posty

Moj sasiad robi urodziny dzisiaj, mieszka na tym samym pietrze naprzeciwko, zaprosil nas powiedzial zebysmy przyszli chociaz na godzine i tu moje pytanie, jak mysliscie czy moge zostawic mala jak juz bedzie spala i wziac nianie video i w razie czego jak bedzie plakac to isc do niej?

Gość fajowa_mańka
możesz:)

Wiecie ona i tak spi w oddzielnym pokoju, a bede za sciana w sumie. No nie wiem... zastanwiam sie i nie wiem co mam zrobic...

Gość ja bym poszla
masz nianie wideo, widzisz i slyszysz jak placze. to jak ma sie dziecko to jest sie juz az tak uwiazanym? bedziesz za sciana, to jak w drugim pokoju...

sąsiad na tym samym piętrze to jak drugi pokój a mając nianię wideo ja nie widzę najmniejszych przeciwskazań i bym poszła

Gość aekiii
z nianią video poszłabym, bez na pewno nie

Gość poszlabym pewnie
przeciez jakbys byla w drugim pokoju to tez nie bedziesz patrzec na swoje dziecko non stop, nie? :P

Gość Bunt dwulatka :)
smialo mozesz isc,przeciez bedziesz widziala mala,a zreszta mozesz w kazdej chwili do niej zajrzec,sama napisalas ze spi w oddzielnym pokoju,a Ty bedziesz tylko za sciana.

Gość ja bym nie poszla
smieci nie szlam wyrzucic zostawiajac dziecko samo w domu a co dopiero na impreze.........

Gość Bunt dwulatka :)
do ja bym nie poszla,a jak dziecko Twoje spi to caly czas siedzisz nad nim i sie na nie patrzysz?

Gość ja bym nie poszla
a co jak akurat w bloki wybuchnie pozar???? zepsuje sie zamek w drzwiach jak bedziesz na zewnatrz a dziecko w srodku??? nie siedze i nie gapie sie na dziecko jak spi w tym czasie robie obiad, sprzatanie itp itd...

Gość do wariatki wyzej:D
litosci, moze bombe atomowa zrzuca i co wtedy:D:D:D

Gość POWIEM TAK....
"nie zostawiłabym nawet na minutę'" mąż za granicą, przyjeżdża co 4tyg,rodzina 200km stąd, 15stopni mrozu, a jakoś trzeba sobie radzić, czasami wychodzę na 10min jak mała śpi. Boję się ale nie mam wyjścia. A na imprezę bym chyba nie poszła.

Gość DSADFG
JA BYM POSZŁA. no BE PRZESADY CHYBA JAK DZIECKO ŚPI TO IE SIEDZISZ PRY NIM NON STOP.

Gość rychło w czas
do" powiem tak" podziwiam...mnie niebawem czeka to samo. Zostaje z 3 miesiecznym dzieckiem zupełnie sama...jak ja sobie dam rade...?Maz tez wyjezdz....

Gość wariatka to jestes ty
ze przychodzi ci do glowy chodzenie po popijawkach i zostawianie dziecka samego w domu!

przepraszam ale to nie popijawa czy dla kazdego impreza urodzinowa wiaze sie z popijawa? Ja mam male dziecko wiec wiem ze nie moge sobie pozwolic na upicie sie. No wiec poszlam, zjadlam torcik wypilam szampana i jestem zadowolona :D

nie przejmuj się złośliwcami:), w takim razie fajnie, że byłaś i się dobrze bawiłaś.Jak ja zostawię małą na dłużej niż 15 minut w czasie dziennej drzemki to jak się poruszy zaraz płacze i się budzi, albo jej wkładam smoczek, albo wożę, jak śpi w wózku, cuda niewidy;), dlatego bym jej nie zostawiła poza tym nie widzę nic złego:)

pożaru nie było, bomb atomowych też ;) dobrze zrobiłaś, tymbardziej że miałaś małą cały czas na oku przez nianie.

jasne ze bym poszla. Jak bylam w domu na wakacjach cora spala w jednej stronie domu a ja bylam na druuuuugim koncu ogrodu z niania przypieta do paska. Tym bardziej jesli dziecko ma 'uregulowany' sen to wogole nie widze problemu.