Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety nie ale tak

Prawiczki nie maja kobiety bo chcą tylko ''super laski'' na zwykle nie patrza

Polecane posty

"Większość przymułów i popaprańców życiowych zagaduje lub zarywa do kobiet, które są o nawet nie poziom wyżej" Większość przymułów i popaprańców jest w związkach. My znamy swoje miejsce i już nie próbujemy

Gość A tak w ogóle
No tak, jeżeli już jakaś dziewczyna wypowiada się na taki temat to musi być paszczur:) i ty się dziwisz, że dziewczyny nie możesz znaleźć. Spuść trochę z frustracji

"Darker próbuj dalej na pewno w końcu trafisz na taką, której się spodobasz ze wzajemnością" Ja nie przebywam w towarzystwie dziewczyn. Na studiach ale nie teraz.

"i ty się dziwisz, że dziewczyny nie możesz znaleźć. Spuść trochę z frustracji" Tumanoid. Myśli, że co na forum to i poza nim... Skąd się tacy biorą?

Gość A tak w ogóle
czegoś tu nie rozumiem, facet ma prawo szukać ideału a dziewczyna jak nie umawia się z kim popadnie to jej się w doopie poprzewracało?

Gość oczywiście, że
Zauważyłam, że im większy brzydal i im bardziej zakompleksiony, tym więcej "pluje" na wszystko i na wszystkich (szczególnie na kobiety). Zazwyczaj mają do 1,70m. wzrostu, byle jaką tyrę, lub bezrobotni, bez mieszkania i perspektyw. Która normalna kobieta chciałaby się zadawać z czymś takim?!? Takie "coś" nie zapewni bezpieczeństwa, zdrowia itd. Miłością się nikt nie nakarmi, a na pewno nie z byle kim.

Mnie nie obchodzi z kim się dziewczyny umawiają. Nie załapałem się i tak.

Gość kobieta po 20stcee
kobieta jak sie spotka z kims przystojnym to faceci nazwa gościa ''ciotą , pedalem '' a dziewczyne ze leci na wyglad albo kase :classic_cool:

Gość A tak w ogóle
Darker widzę, że ty nawet na przychylne komentarze reagujesz ze złością i obrażasz autorów. Masz jakiś problem z agresją?

"Takie "coś" nie zapewni bezpieczeństwa, zdrowia itd." To problem tych co się już wyszalały. Nagle jeden frajer ma płacić za to co inni mieli przed nim za darmo.

"Darker widzę, że ty nawet na przychylne komentarze reagujesz ze złością i obrażasz autorów. Masz jakiś problem z agresją?" Masz jakieś kompleksy?

Gość A tak w ogóle
Właśnie chodzi o to, że ty je masz i to sporo, nie reaguj tak nie mam zamiaru cię obrażać:)

Gość kobieta po 20stcee
darker jest przeczulony na swoim punkcie i innych prawikow ;)

Gość A tak w ogóle
A jakie to sedno? Ktoś chciał być miły więc to oznacza, że ma kompleksy?

Gość A tak w ogóle
Kutwa, a ja tu chciałam bronić prawiczków ale widzę, że nie warto, zakompleksieni, wredni, obrażeni i obrażający, nic dziwnego, że nie mają dziewczyny. Żegnam

Gość oczywiście, że
Niestety, ale wielu popaprańców nie zna swojego miejsca i zaczepiają kobiety, które nie są dla nich/ nie na ich poziomie. Często ciężko przejść po centrum, szczególnie latem, bo jakieś brzydactwa śmią się odzywać i zaczepiać, zatrzymywać tanimi autami itd. Znam to z doświadczenia i z opowieści koleżanek. To żałosne. Im większy zakompleksieniec tym ma większe wymagania. Idioci myślą, że normalna wartościowa kobieta zwróci uwagę na to.

Każdy marzy o "lasce" lub "przystojniaku :D tylko niektórzy nie potrafią oddzielić rzeczywistego stanu rzeczy i swoje preferencje od marzeń:P albo trafiają nie na tych co trzeba

Ja nie wiem o co Tobie chodzi. Najpierw wyjeżdżasz z "argumentem" jakobym chciał Adriane Lime za dziewczynę i TYLKO taką. Dalej pitolisz, żebyśmy poszukali sobie fajnej, zwykłej ładne zwykłej dziewczyny (nowy gatunek człowieka...) bo tylko się wystarczy za taka rozejrzeć a na pewno na nas polecą... Widać jak do tej pory leciały. Właśnie dzięki takim radom jak Twoja, po dupie dostawałem.

"Ktoś chciał być miły ..." A ktoś tu na forum potrzebował kogoś miłego? Bądź sobie miłym gdzie indziej.

Gość oczywiście, że
JEDNO ROZWIĄZANIE ->> zadawajcie się z kimś na swoim poziomie - fizycznym i psychicznym. Przeciętniaki z przeciętniarami, przystojni z ładniutkimi, nierozgarnięci z "mało rozumnymi", a ludzie na poziomie z odpowiednimi sobie. Nie powinno się mieszać bylejakości z wartościowymi genami.

" Często ciężko przejść po centrum , szczególnie latem, bo jakieś brzydactwa śmią się odzywać i zaczepiać, zatrzymywać tanimi autami itd." Ale nie musisz sie teraz wyzywac ze taki jegomosc z "tanim autoem" kopnac cie w dupe i poszedl do brzydszej :classic_cool:🖐️

To samo dotyczy ciebie. Sobota wieczór a ty w domu przed kompem... widać furory nie robisz :D

w sumie to zgodze sie z Oczywiście że, jak sie dobiorą osoby na podobnym poziomie to jest później mniej problemów nie ma dyskusji że " mam wyższe wykształcenie, mój facet po zawodówce, czy powinnam go rzucić" albo "mówią mi że jestem ładna, nie powinnam chodzić z takim brzydalem" albo " jestem biedna, rodzice bogatego chłopaka mnie nie akceptują"

Takie problemy Mileno mają zjebani ludzie. Jednostki bez celu i przyszłości.

Gość prawiczy prawiczek 28
co to jest "vogua"? Znam tylko samochód czarną wołgę