Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety nie ale tak

Prawiczki nie maja kobiety bo chcą tylko ''super laski'' na zwykle nie patrza

Polecane posty

Gość Kolo__*
Ale wam się nudzi. Zamiast zabrać dziewczynę na łyżwy jak ja dzisiaj, to siedzicie i nawijacie o pierdołach.

Gość Kolo__*
Chłopaki trzeba próbować i nie zrażać sie niepowodzeniami. Ja żeby mieć swój ideał musiałem najpierw z 5 gorszymi kręcić by sie wyrobić.... aa i przystojny nie jestem.

Gość Kolo__*
To jest najgorsze jak facet mówi że nie umie: jeździć na łyżwach, pływać, tańczyć... Był czas żeby było się nauczyć, ale nigdy nie jest za późno.

"Był czas żeby było się nauczyć" Kiedy? ;P Ja nie potrafię ani pływać ani tańczyć (to dla ciot) ani jeździć na łyżwach. Jakoś mnie to bardzo nie obchodzi.

"dzieki miszczu za rade" Teraz focha zarzuci 'bo to taka dobra rada była' :D:D:D

Gość Kolo__*
W tym wieku trzeba jedynie udowodnić, że jest się na swoim (dom, mieszkanie) kobieta będzie czuła się bezpiecznie przy Tobie i nie będzie musiała się martwić o następne jutro.

"W tym wieku trzeba jedynie udowodnić, że jest się na swoim (dom, mieszkanie) kobieta będzie czuła się bezpiecznie przy Tobie i nie będzie musiała się martwić o następne jutro. " Jakbym miał kasę to nie był bym samotny. Ameryki nie odkryłeś. Tyle, że ja dziwki nie chcę co mi tyłka da w zamian za moje dobra materialne.

Gość Kolo__*
Ja mam 20 lat poświęciłem czas by nauczyć się wielu rzeczy i nie zbłaźnić się przed dziewczyną. Tak naprawdę sztuką jest stanąć przed dziewczyną z różą i winem w ręku i powiedzieć jej że się ją kocha itp.

"Ja mam 20 lat poświęciłem czas by nauczyć się wielu rzeczy i nie zbłaźnić się przed dziewczyną." Ja też się uczyłem wielu rzeczy ale nie ze strachu aby mnie jakaś flądra nie wyśmiała. "Tak naprawdę sztuką jest stanąć przed dziewczyną z różą i winem w ręku i powiedzieć jej że się ją kocha itp." Ale cyrk...

Gość Milanoo
"[zgłoś do usunięcia] Kolo__* Ja mam 20 lat poświęciłem czas by nauczyć się wielu rzeczy i nie zbłaźnić się przed dziewczyną. Tak naprawdę sztuką jest stanąć przed dziewczyną z różą i winem w ręku i powiedzieć jej że się ją kocha itp." ale śmieszny gość sztuką to jest ja przelecieć bez wina i róży oraz tekstu że sie ją kocha

"sztuką to jest ja przelecieć bez wina i róży oraz tekstu że sie ją kocha" Niektórzy są już tacy żałośni, że muszą kłamać.

Gość Kolo__*
Zresztą większość z was jest zakompleksiona na tym forum i użalacie się nad swoim życiem, zamiast wsiąść życie w swoje ręce. No cóż codziennie w realu spotykam facetów którzy są pi***mi i nie potrafią zarywać do dziewczyn, a co dopiero myśląc o jakimś poważnym związku. Dziewczyna nigdy nawet nie polubi faceta, który będzie ją całował w d***. Lecę się uczyć...see you

Gość Milanoo
NAJGORSZE, że on chyba w ten sposób okłamal te 5 pasztetów i wykorzytsał je seksualnie, krzywdząc bogu ducha winne istoty :o

"codziennie w realu spotykam facetów którzy są pi***mi i nie potrafią zarywać do dziewczyn, a co dopiero myśląc o jakimś poważnym związku." Lepiej się dziewczynom przyglądaj a nie facetom. "Dziewczyna nigdy nawet nie polubi faceta, który będzie ją całował w d***. Lecę się uczyć...see you" Tylko kredki spakuj do plecaka na poniedziałek.

Gość prawiczy prawiczek 28
Darker thx za info. Normalnie widać nie da się żyć bez znajomości literatury kobiecej. A cały ten temat jest durny. Szczególnie, że ta kobiety z tego vouga na żywo wyglądają często gorzej niż to co widać w autobusie o 7 rano.

Gość Milanoo
"codziennie w realu spotykam facetów którzy są pi***mi i nie potrafią zarywać do dziewczyn, a co dopiero myśląc o jakimś poważnym związku." a po ch uj komu poważny zwiazek poważnie to się wygląda ale w trumnie

Jemu poważny związek potrzebny bo ktoś mu prać i żarcie robić musi.

Gość Prawda jest taka że
Wy faceci bez przyszlosci. Siedza na garnuszku u mamusi i mysla ze znajda sobie dziewczyne. Facet nie musi miec wlasnego mieszkania itp Ale musi miec jakies perspektywy. Nie zwiaze sie z zadnym ktoremu bedzie odpowiadalo aby biede klepac. Proste A wy siedzicie przed monitorem i ciezko dupy ruszyc zeby miec lepsze zycie. Nie dla kogos, Dla siebie

Gość prawiczy prawiczek 28
Trzeba próbować? Dobre. Jak masz same blotki to mówisz pas ;).

"Ale musi miec jakies perspektywy" Jak zabawiałyście się ze swoimi poprzednimi to jakoś perspektywy was nie obchodziły. "Nie zwiaze sie z zadnym ktoremu bedzie odpowiadalo aby biede klepac." Spokojnie, jakiegoś osła znajdziesz co będzie płacił za wszystko. "A wy siedzicie przed monitorem i ciezko d**y ruszyc zeby miec lepsze zycie. Nie dla kogos, Dla siebie" Chyba dla Ciebie w tym przypadku, bo inaczej nie pitoliłabyś o perspektywach.