Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety nie ale tak

Prawiczki nie maja kobiety bo chcą tylko ''super laski'' na zwykle nie patrza

Polecane posty

Gość Prawda jest taka że
Sorry ale ja katem u tesciow nie mam zamiaru mieszkac. Bo to jest zalosne. Akurat dobrze zarabiam wiec o mnie sie nie boj. Chodzi o to ze chcecie gwiazdy a sami nic nie oferujecie. Siedza i mysla ze wszystko sie samo rozwiaze, potem znajda jakas naiwna i beda sobie zyc za 1tys miesiecznie i bedzie fajnie. Ja faceta utrzymywac nie bede

Gość Prawda jest taka że
To szukajcie sobie zjebki dziewczyny na swoim poziomie i wpiertalajcie suchy chlebek albo pozyczajcie pieniazki od mamusi

Gość jestem nieudacznikiem
a ja jestem takim właśnie 28-mio letnim niudacznikeim i nie mam zamiaru nigdy wiązać się z żadną kobietą , bo po co marnować życie komuś i sobie. Wolę stać z boku , obserwować i nie wsiadać do tego pociągu zwanego "związki , małżeństwo , rodzina , dzieci".

"Sorry ale ja katem u tesciow nie mam zamiaru mieszkac." A my po raz kolejny Ci udowadniamy, że to nie jest temat o ślubach i zaręczynach. Idź sobie na inny dział forum "Akurat dobrze zarabiam wiec o mnie sie nie boj." Nie boję ale zawsze lepiej wydawać cudze niż swoje. "Chodzi o to ze chcecie gwiazdy a sami nic nie oferujecie." A kto z nas chce gwiazdę? Piłaś? To nie postuj. "Siedza i mysla ze wszystko sie samo rozwiaze, potem znajda jakas naiwna i beda sobie zyc za 1tys miesiecznie i bedzie fajnie." Znowu jakieś halucynacje do łba Ci przychodzą. Odłóż ta butelkę. Na dziś juz wystarczy. "Ja faceta utrzymywac nie bede" Wiemy, wiemy... powtarzsz się.

"To szukajcie sobie zj**ki dziewczyny na swoim poziomie i wpiertalajcie suchy chlebek albo pozyczajcie pieniazki od mamusi" Nie pociąga mnie Twój lajfstajl.

Gość Prawda jest taka że
Pewnie cieżko Ci się przyznać do tego że nic nie oferujesz. Chcesz mieć dziewczyne? Po co? Żeby ją mieć? Chcesz uprawiać seks? A co jak pojawi się niechciana ciąża? I co nie będzie za co kupić pieluch, mleka, ubranek? hmmm trzeba tez spojrzec troche szerzej na to wszytko!

Gość Milanoo
"Chcesz uprawiać seks? A co jak pojawi się niechciana ciąża? I co nie będzie za co kupić pieluch, mleka, ubranek? hmmm trzeba tez spojrzec troche szerzej na to wszytko!" ciekawe czy te które są zaliczane masowo przez ruchaczy patrzą szerzej na to wszystko

Gość Prawda jest taka że
Ale ja nie mowie tutaj o dziwkach!

"Pewnie cieżko Ci się przyznać do tego że nic nie oferujesz." Dziura i cycki to trochę za mało aby sie domagac bóg wie czego. "Chcesz mieć dziewczyne? Po co? Żeby ją mieć?" Ty chyba po to aby dary bóstwu składać. "A co jak pojawi się niechciana ciąża?" Jak ktoś jest debil i nie zna się na antykoncepcji to kończy z niechcianą ciążą. Ktoś taki jak Ty Poza tym dzieciaka można zawsze usunąć. "I co nie będzie za co kupić pieluch, mleka, ubranek? hmmm" Tak! Najlepiej do nich nie podchodzić jak się nie dorobisz. Ile Twój tatuś mamusi śniegu załadował, że takiego bałwana urodziła?

Gość Milanoo
oni se ruchają za darmo a my mamy zapierdalać :o

"Ale ja nie mowie tutaj o dzi**ach!" No to zamknij mordę i przyznaj, że chodzi o kasę. "bo trzeba szerzej spojrzeć" To sobie patrz, pajacu jak Cię dziewczyna w dzieciaka wrobi a ty tylko gębę ze zdziwienia będziesz mógł potrafisz otworzyć bo mówili, że stosunek przerywany to dobrze zabezpieczenie.

"oni se ruchają za darmo a my mamy zapie**alać" Nam to właśnie ten zaszczyt przypadł, że mamy płacić za to co inni mieli za darmo. A takiego wała!

Gość człowieku co ty pieprzysz
70% narodu pracuje że mniej niż 2000 brutto za etat i ma żony, mężów, dzieci. Ciekawe, że ktoś chce takich nieudaczników :classic_cool:[czesc

Gość Milanoo
"Darker "oni se ruchają za darmo a my mamy zapie**alać" Nam to właśnie ten zaszczyt przypadł, że mamy płacić za to co inni mieli za darmo. A takiego wała!" i to w dodatku cipki używane i rozciągnięte a nie ciasne jak u nastolatek :o

"Ciekawe, że ktoś chce takich nieudaczników" Jak to kto?! Na pewno puszczalskie dziwki! :D

Gość Prawda jest taka że
Żebyś sie kiedyś nie zawiódł na antykoncepcji! A teksty typu : ile twój tatuś sniegu mamusi naładował, są rodem z podstawowki. Uczysz się ich na pamięć? Żałosny jesteś koleś i tyle. Jak sie widzi w kobiecie tylko dziure i cycki to sie nie dziwie ze nikt cie nie chce. Do tego masz kompleksy. I chyba ktoś cie skrzywdzil w dziecinstwie. Albo juz tak zgorzknialy jest. Hipokryto

"To pewnie nawija ten romantyk od wina i roz" Albo braciszek się do kompa dorwał. Dwa zjeby w rodzinie...

Gość Prawda jest taka że
Jak ktoś jest brzydki to niech placi. Nie ma nic za darmo na tym swiecie

"Żebyś sie kiedyś nie zawiódł na antykoncepcji!" Powiedział gość któremu prezerwatywy robiła na drutach. A za tabletkę anty to pewnie mentos służył? "Żałosny jesteś koleś i tyle." Poczytaj swoje wypociny, wiejski pachole. "Jak sie widzi w kobiecie tylko dziure i cycki to sie nie dziwie ze nikt cie nie chce." Nie porównuj mnie z sobą. "... Hipokryto" I nie używaj słów których znaczenia nie znasz.

Gość Prawda jest taka że
Zastanow sie co piszesz. Ja akurat znam znaczenie taki slow w przeciwienstwie do ciebie. A ze wsi to chyba ty jestes. ja przynajmniej nie marnuje sobie zycia, siedziac codziennie na kafe i piszac jaki to biedny jestm bo nie mam dziewczyny, albo wszyskie to puszczalskie. Powtorze sie jeszcze raz bo nie zrozumiales: ZALOSNY JESTES

"Zastanow sie co piszesz. Ja akurat znam znaczenie taki slow w przeciwienstwie do ciebie." Ależ oczywiście, że znasz. Pajac. "A ze wsi to chyba ty jestes. ja przynajmniej nie marnuje sobie zycia, siedziac codziennie na kafe i piszac jaki to biedny jestm bo nie mam dziewczyny, albo wszyskie to puszczalskie." Pomyliłeś mnie z innym. Kretyn "Powtorze sie jeszcze raz bo nie zrozumiales: ZALOSNY JESTES" I do tego płaczliwa ciota.

Gość Prawda jest taka że
jem kupe