Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1029

jakie dziewczyny faceci lubia najbardziej?

Polecane posty

Gość kasia1029

Chodzi mi o typ, czy takie słodkie niewiniątka którym trzeba pomagać/, wesołe?, roześmiane?, wygadane? cięte w języku? niedostepne? Jakie jeszcze? Jaki typ zachowania zainteresuje najbardziej faceta? I jeszcze ruchy, gesty, ubiór Piszcie swoje spostrzeżenia

Gość kasia1029
NiunCia ;) ale takie co sie obrażają? nie można im nic powiedziec bo zaraz będzie foch? czy raczej takie co się umieją obronić?

Gość Jasiek___
Powiem najkrócej - zakochane w facecie, któremu się podobają. To tłumaczy wszystko!

Gość kasia1029
Jasiek ale to nie ten etap

Gość niestety nie
Ja powiem krótko i z przesłaniem... - Ładne:D Co do wypowiedzi poprzedniej - zołzy, złośnice wyszły z mody. Chodzi raczej o to, że dziewczyna nie jest super uległa, ale sobie pogrywa, dwa kroki do przodu i jeden w tył:P

Gość kasia1029
No właśnie o to "pogrywanie" mi chodzi. Jak to wygląda w praktyce, może jakies przykłady?

Gość niestety nie
ciężko coś na miejscu wymyślić, chodzi po prostu o to, żeby na początku znajomości stworzyć niepewny grunt pod nogami:) Bo jak facet będzie miał za łatwo to mu się w głowie poprzewraca:D

Gość kasia1029
a jak ten "niepewny grunt" facet odbierze jako brak przyzwolenia i sobie odpusci? zwłaszcza ze jest nieśmiały?

Gość kasia1029
piszcie jeszcze jakieś spostrzeżenia

Gość kasia1029
up

Gość kasia1029
nikt juz sie nie wypowie? to dla mnie ważne

Gość niestety nie
Jak facet nieśmiały, to naprawdę nic nie wiadomo. Wszystko może być źle:P Ale jak facet normalny to chodzi o to, że po prostu cieszycie się sobą, raz oboje siebie podrywacie, raz Ty podrywasz jego, on odwraca głowę, raz on Ciebie, Ty udajesz, że nie widzisz. Jeżeli się zniechęci szybko, to tym bardziej dobrze. Po co ci ktoś, kto będzie o byle co strzelać fochy?

Gość aquariussss
zależy do czego do łóżka lubie typu dziwki, do jedzenia typu kucharki, do sprzątania typu sprzątaczki do oglądania typu modelki, do przytulania typu miluśińskiej do pracy typu pracoholiczki do podawania rzeczy kiedy leże na kanapie i oglądam mecz w siatkówkę.... typu podawaczki i zamkniętej jadaczki. dzięki Waszym połączonym siłą powstaje ja Kapitanka Planetka.

Gość kasia 1029
niestety nie----n o cieszymy się sobą, dobrze to ujęłas, widac że mnie lubi, że traktuje lepiej niż zwykłą kolezankęale z drugiej strony czuje taką sztywnośc w jego zachowaniu, denerwuje się jak np coś opowiada, boi sie jakiegoś drobnego dotyku, takiego nawet niby przypadkiem, tak jakby odbierał to ze nie moze sie dalej posunąc bo mnie wypłoszy, urazi....

Wg mnie powinnaś unikać stosowania jakiegokolwiek standardu. Zaufaj sobie. Każdy facet poszukuje trochę innej dziewczyny.

Gość kasia 1029
był czas że już sie troche rozkrecił ale jak pozostali to zauważyli to zaczeli sobie z nas żartować że taka para z nas , mnie to sie nawet podobało bo to były takie sympatyczne docinki ale on sie jak zwykle zawstydził...

Gość kasia 1029
zly---ja wiem, mnie nie chodzi o to żebym udawała kogos kim nie jestem żeby mu sie przypodobac. Chodzi mi o ten początek żeby dać mu do zrozumienia swoim zachowaniem ze to on może przejąc inicjatywę

Gość kasia 1029
up

Gość kasia 1029
up up

Gość kasia 1029
ale jak będe niedostępna to on sobie odpuści tak myślę, bo pomyśli ze nie ma szans

Gość kasia 1029
UP

Gość her komendante
piękne damy z klasą

Gość kasia 1029
jeszcze jakieś cechy poprosze

Gość benben
inteligentne!

Gość kasia 1029
facet z jajami---tak chcę!! i stąd moje pytania Cechy które wymieniłes w wkiększości do mnie pasują A co z okazywaniem słabości?