Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytająca _____________

doradźcie, owulacja.

Polecane posty

Gość pytająca _____________

Witajcie, Jestem już mamą i wówczas z poczęciem nie było problemów. Teraz staramy się o drugie dziecko i jest nieco gorzej. Od pół roku się nie udaje. Dziś rano byłam u gina na kontrolnej wizycie, nie na celowym monitoringu. Zrobiłam usg i powiedział, ze dziś lub jutro będzie owulacja, bo pęcherzyk ma 21 mm. Jestem pierwszy cykl na castagnusie i przyznam, że aż mnie zaskoczyły objawy owulacji. Po około 5 godzinach od wizyty ppoczułam silne kłucie. Nie mieliśmy innej możliwości i kochaliśmy się dopiero po niecałych dwóch godzinach od tego momentu. Zauważyłam też w tym czasie plamienie. Czy są jakieś szanse na to, ze było na czas??, czy już było za późno??

było bardzo na czas :) krwawienie to mógł być objaw pękniętego pęcherzyka, komórka jajowa też żyje jakiś czas (według niektórych źródeł do 48 godzin ) więc pozostaje ci czekać cierpliwie. na pewno nie było za późno, bo chyba to cię niepokoi :) powodzenia! :D

Gość pytająca___________
Dzięki:) Tak, myślałam własnie i tym, czy nie za późno. Owluluję chyba regularnie (testy), jajniki bez zmian, ale przyznam, że Castagnus mnie zaskoczył. Na nim owulacja jest jakoś ze wszystkimi mozliwymi znakami:), niemniej i tak nie wiadomo, czy skutecznie, ale na to jedynie mogę czekać:) Pozdrawiam