Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość CoTuZrobić :(

pomóżcie proszę facetowi... chodzi o moją dziewczynę :(

Polecane posty

Gość Euklides
Poważnie dalej się wahasz?

Gość jeremi
no i jak po rozmowie już? Jak to się skończyło?

Gość dziewczeee
ona poprostu chciała z kimś poflirtować,ewidentnie chciała ,żeby ktoś ją podrywał,ma niskie poczucie wartości no i pusta,że w taki sposób chce poczuć jaka to jest wspaniała

Gość Extremeless
A co tu taka stypa? Drogi autorze nie zostawiaj nas w niepewności!

Gość i co i co?????????....
co sie dzieje????????????

Gość szymon car
do wszystkich zranionych zdradzonych itp itd.... jeżeli ktoś stracił zaufanie do tej drugiej niby połówki to nie ma sensu ciągnąć tego dalej ponieważ oboje będziecie cierpieć a pamiętajcie że nigdy nie zapomnicie zdrady i zawsze to was będzie męczyło i łamało. Ja np. z moją pierwszą dziewczyną byłem ponad rok później dowieedziałem się że spotykała się z innymi facetami a mi mówila że musi się uczyć i tego dowiedziałem się od jej brata. jeździłem do niej jeszcze 3 miesiące pytałem dlaczego prosiłem by się zmieniła ale ona to w du*** miała więc kontak zerwałem całkowicie. z drugą dziewczyną byłem niecałe dwa lata. i tu jest bardziej skąplikowana historia. powiedziała że idzie na dyskoteke z koleżankami a spotkała się z facetem który na nią leciał i całowali się oczywiście po jakimś tygodniu przyznała mi się że spotkała się z tym gościem po miesiącu że go całowała o po 3 miesiącach że on ją macał. oczywiście głupi ja jak but wybaczyłem i zmieniłem dla niej prace by mieć więcej czsu były wycieczki w góry nad jeziora do kina często ale i to nie wystarczyło bo zaczęła kręcić z kolegą z pracy a dowiedziałem się o tym gdy rano przeczytałem smsy. i pierwszym smsem było to że nie chce ona stracić tego kolesia w tedy poszedłem do kuchni i powiedziałem jej że przeczytałem smsy i wiem. a ona na mnie się wydarła że to jej życie i nic mi do tego. to były ostatnie jej słowa wypowiedziane przy mojej osobie. więc do wszystkich kolegów którzy też się zawiedli w życia walcie takie puste laski i pamiętajcie słowa które ktoś mi powiedział im szybciej tym mniej boli a wierzcie mi boli bardzo mocno i nikomu nie życze tego co ja przeszedłem. Wierzcie są jeszcze dziewczyny które cenią sobie szczerość i nie widzą świata poza tym jedynym facetem. pozdrawiam i sorry za błędy w tekście

Gość szymon car
tak że teraz mam dziewczyne ale nie mam 100% zaufania i tym że dużo czasu teraz spędzam z rodziną