Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piggggy

pomocy prolaktyna!

Polecane posty

Gość piggggy

mam wysoka prolaktyne 105 wynosi i niewiem co mam myslec,ginekolog wypisał mi bromocorn myslicie ze obnizy i zajde jak najszybciej w ciaze? prosze o odpowiedzi bo pragne bardzo miec dzieciatko

Gość A jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja biorę bromergon na zbicie prolaktyny i wyrównanie cyklu już od ponad roku i jak na razie ciąży nie ma :(:( ale dodatkowo mam problemy z owulacją....:(

Gość piggggy
naprawde? Załamałam sie tym

Gość adddaa
ja 2 miesiace temu miałam badanie na prolaktyne i wyszła mi 49, lekarz przepisał mi bromergon a w piątek dowiedziałam się że jestem w ciązy :) Tobie też na pewno się uda

Gość piggggy
adaa mam nadzieje,bo niewiem co zrobie jesli tak bedzie, to opowiedz jak to mialas czyli ze mialas wysoka prolaktyne i brałas brom...i co ciaza?

Gość A jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Czemu????? U mnie jak się później okazało zbyt wysoka prolaktyna była jedną z kilku przyczyn. Główną to brak owulki, jak Ci napisałam..... Poproś lekarza o monitoring cyklu, wtedy będziesz miała jasność. I nie daj się zbyć tekstami, że masz np czas, ze to nie potrzebne itd.... A jeśli chodzi o prl to czasami 2-3 miesiące i można ją zbić..... Nie możesz się załamywać...:):) Głowa do góry...

Gość adddaa
Brałam bromergon po pół tabletki dziennie rano i wieczorem, ale starałam się ponad rok zanim poszłam do lekarza, cały czas go biore jutro ide do gina ciekawe co mi zaleci, bo tego bromergonu nie powinno się brać w ciązy ale nie chce nic robić bez konsultacji a jaaaa dobrze pisze jeżeli bromergon nie pomoże to być może są też inne problemy