Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrobcie cos ze soba!!

Prawiczki wyjdzice z domu ! Przestancie byc pesymistami !

Polecane posty

A ja myślę, ze im nie chodzi tylko o zaruchanie. Myślę, ze marzy im się kobieta jako całość- bliskość, uczucie... Nigdy ich nie zapytałam fakt, ale tak mi się wydaje...

Gość Marco Polo.
jedna kobieta na całe życie to faktycznie byłoby niezgodne z naturą człowieka, bo człowiek potrzebuje roznorodności chyba tak samo jest u kobiet, a nawet na pewno

Gość fsfsfs
Marco Polo. - coz ze sa przeciez szukaja tego samego, faceta wiec o co chodzi jest ich tak duzo ze kazdy moze ruchac, na poczatku wiekszosc za kase ruchalem a to powodowalo ze nie mialem takiego cisnienia jak wszyscy tutaj a jak nie mialem cisnienia to juz za darmo sie trafialy a jak sie za darmo zaczely trafiac to coraz wiecej ich zaczelo byc poczatek najgorszy a dla was wasze myslenie najgorsze (po kurew zatrzesienie) jak juz poradzicie sobie z nim to zaruchac mozecie nawet jutro (tak 100% z was!!!) no i z dnia na dzien bedzie coraz latwiej po pewnym czasie paranoje ustapia i staniecie sie nirmalni - a wiekszosc z was i tak stwiedzi ze wcale nie potrzebuje kobiety

Gość Marco Polo.
chyba ze na zasadzie ze kocham jedna ale pozwalamy sobie na seks z innymi osobami - wtedy tak

Gość Marco Polo.
fsfsfs - no mozna zaruchac ale czy z ładną czy tylko z pasztetem? bo te ładne chyba wybrzydzaja?

Gość Marco Polo.
i czy idzie od razu z taką z netu czy trzeba się spotykac w chuj wie ile czasu?

Prawiczek ,ale chodzi o kobiety. Czy chcesz tylko zaruchać tak jak to tu kolega lirycznie określa czy chciałbyś też taką do kochania?

Gość Marco Polo.
wyszło że to chyba pytanie retoryczne

Dlatego nigdy takiego pytania nie zadałam. Koleś twierdzi, że znalazł lekarstwo na wszystkie problemy, wiec starałam mu się udowodnic, że chyba nie o to chodzi, ale chyba masz racje :)

Gość Marco Polo.
maria izabela - masz kogoś czy jesteś sama? wnioskuję, że raczej sama skoro nie śpisz o tej porze?

Gość Marco Polo.
Prawiczek bez wiary - no w końcu gadasz do rzeczy zaś gdyby była dziewicą i dokladnie w typie, idealna, to można by to inaczej rozegrać

Gość Marco Polo.
internet nie zapewni jej bliskości, a widać potrzebuje

Gość eldo1992
Prawiczek bez wiary, a co rozumiesz przez bycie normalnym, normalne życie ?

Gość Marco Polo.
maria izabela - skumulowana energia seksualna nie pozwala ci zasnąć :) i potrzebujesz kogoś do kogo moglabys sie przytulic

Gość Marco Polo.
z tego co widze teraz na Sympatii to koło 1 w nocy było mnóstwo dziewczyn online, czyli wcale nie jest im łatwiej problem ze szukają nie wiadomo kogo - księcia z bajki, wiec są same

Dobry jest! No moze troche racji z ta energia, ale przytulenie raczej by mi nie pomogło. Inna sprawa, że ja sypiam w dzień. Laski z sympatii są w większości jakieś dziwne- niby ładne ale cos musi byc z nimi nie tak skoro nie potrafia poderwac nikogo w realu...

Gość Marco Polo.
przytulenie by było juz po wszystkim :)

Gość Marco Polo.
może być tak, że na przykład nie zalezy im na stałym związku tylko chcą sie wyszaleć, część tak może postepować część ma meski charakter i nie jest w stanie utrzymać związku - sa za bardzo dominujące a część szuka powyżej możliwości, myśli że znajdzie księcia z bajki przypuszczam że czesc tez została zraniona i stad boi sie w realu a nie bedzie wyrywac w dyskotekach I MYSLĄ ze w necie znajdą kogos wartosciowego

Gość Marco Polo.
maria izabela - i tak za daleko mieszkasz

Pewnie wszystko po trochu. Ale jak widzę, ze laska interesuje sie literatura rosyjska, kinem szwedzkim, czeskim i finskim... Jako facet bałabym się zagadać do takie :) Szybko się zniechęciłeś... A skąd Ty wiesz właściwie gdzie ja mieszkam?

Gość Marco Polo.
chyba na slasku?

Racja o seks nam łatwiej, ale z bliskścią wiele to wspólnego nie ma niestety... Tzn. przynajmniej w wykonaniu przygodowym. Na ślunsk to mi bardzo dalekkkkko :) offerma na europejskim poziomie to my długo jeszcze nie będziemy. To co widzimy w tv to jedno, życie to drugie. Ale nie każdej kobiecie na tym zależy, naprawdę :)

Mają pretensje, że facet który ma to szczescie, że zalicza się do tej grupy atrakcyjnych, nie zadowoli się jedną kobietą, skoro ma branie. No to juz przesada. Mamy tolerowac zdrady? A może jako facet chciałbys taką, która majac branie obdziela swymi wdziekami innych, co?

Gość Marco Polo.
dlaczego ludzie tak sie oburzaja na zdrady przeciez wiadomo ze człowiek nie jest monogamista i dlugo nie wytrzyma z jedna osoba? chyba jedyna opcja to byc z jedna osoba i kochac ja ale pozwalac na seks z innymi, bo to tylko seks