Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szok szoken

Najlepszy TUSZ DO RZĘS za 10 zł...już nigdy Max factor

Polecane posty

Gość szok szoken

dziewczyny jestem w szoku... zawsze kupowalam drogie tusze typu loreal czy MF ale na wizazu widzialm opinie dla tuszu hean-maxxi lash i postanowilam zaryzykowac...prawie wogole nie dobiega jakoscia od MF!!! Dzis juz wiem ze nie trzeba wydawac 40 zł na tusz!!!sprobujcie 10 zł to nie majatek!!

Gość amamama
gdzie go kupilas? :)

Gość Noo nie wiem...
Bo ja zawsze używam tych z wyższej polki( Lancome )

Gość szok szoken
ja kupilam go w perfumerii musisz pewnie troche za nim pochopdzic bo nie ejst latwo go dostac

Gość szok szoken
No nie weim,.... sluchaj ja tez omijalam wielkim lukiem tanie polskie kolorowe kosmetyki ale ostatnio coraz czesciej i to dzieki wlasnie stronie wizaz odkrywam absolutne perełki.Sprobuj, zaryzykuj nic nie tracisz a naprawde mozesz zyskac:)

Gość amamama
no właśnie wiem, że w rossmannie czy naturze nei ma tej firmy, więc będzie problem... ja zawsze jak potrzebuję np. dobrej odżywki to szukam sobie na kwc na wizazu ;)

Gość szok szoken
Poza tym Lancome tez nie zawsze znaczy dobry kosmetyk...mialam kilka probek podkladu lancoma i chanel bo chcialam sobie ktorys kupic i jakiez bylo moje zdziwienie ze wcale nie sa to zadne rewelacyjne komsetyki i ze ten sam efekt otrzymuje stosujac podklad np max factor czy bourjois

Gość szok szoken
amamma ja za rada dziewczyny z wizazu weszlam na strone firmy hean i tam masz wyszczegolnione wszytskie ich sklepy w danych mistach wiec sprobuj w ten sposob:) ja dokladnie tak jak i ty zawsze korzystam nim cos kupie ze stronki wizaz....Osttanio tez zmienialam podklad z colour adpat loreala na lirene city mat za 20 zł i jestem meeeeeeeeeeeega zadowolowa...szok ze polskie kosmetyki sa tak super!!!a ja rpzez lata wydawalam fortune na te z sredniej i wyzszej polki:)

Gość amamama
dzięki :) haha ja też używam tego podkładu, znalazłam go na wizażu :D

Gość szok szoken
super jest no nie???:) ja wczesniej lubiłam max factor colour adapr lub tru mach loreala ale ten lirene jest porownywanie dobry a kolor bezowy jest super:)

Gość szok szoken
amamma co jeszcze fajnego wyczaiłaś dzieki wizazowi??:)

Gość mmcmcnsmwn
ja też tego podkladu używam :D

Gość szok szoken
ten podklad to rewelacja za grosze...poza tym kupujac max factor czy loreal zawsze bałam sie ze moge trafić na podróbkę ktorych teraz w sieci pełno i mimo ze kupowalam zawsze w sklepie to tez nigdy nie wiadomo co oni sprzedaja....dlatego tym bardziej wole pewny polski kosmetyk:)

Gość szok szoken
dziewczyny co jeszcze polecacie fajnego??:)

Gość gageag
lirene jest super tez jestem zadowolona:)

Gość szukalam i nic
u mnie nie am tego tuszu:(

Gość tusz jest supcio
potwierdzam

szoken ja przez 1,5 roku używałam city matt a teraz przestawiłam się na nowy Lirene http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=44501 zaproponowała mi go babeczka w drogerii i trafiła w 10 ! :) ceny też są różne, w zależności od miasta. u mnie w miasteczku do 50tyś. City Matt kosztuje od 17 do 19 a w mieście obok dużym, w kórym pracuję kosztuje 23-25 !! Ten intensive cover kupiłam u siebie i zapłaciłam 21 zł. jest ciut droższy, ale ma lepszy zapach moim zdaniem i lepiej kryje- szczególnie nałożony pędzlem do podkładu a nie palcami (moze dlatego, ze mam zawsze zimne :P )

Gość hej hej
dziewczyny to ja mam pytanie jeśli jeszcze jesteście niezależnie jakiej firmy używam podkładu czy typ drogi czy tani i aplikuje go tez pędzlem z naturalnego włosia do podkładu i jak wychodzę z domu ok. 7.20 jest super naprawdę extra wygląda cera, jednak tak koło 9 już widać, ze podkład się nie trzyma szczególnie w okolicy ust i brody dlaczego tak jest, czasami zdarza się mi dotykać twarzy, ale aż tak by schodził?? używam bazy z kobo pod podklad ale mimo to efekt ten sam, co zrobić żeby go przedłużyć?????

Gość bylebyniepadalo
Ja raczej nie uzywam tych tanich. Wiele razy sie przejechałam. Teraz wolę dołożyć i kupić z wyższej półki. Ostatnio kupiłam mineralny tusz do rzęs ARTDECO. Szybko wysycha a szczotek dobrze podwija rzęski:)

Gość marzesobieooo
też posiadam tusz do rzęs ARTDECO z efektem 3d... to w jaki sposób poprawia pogrubia moje rzęski robi na mnie i na moich koleżankach wrażenie...

ja uzywam z Maybelline ;) ten zółty, nowosc co teraz weszla :) pogrubia, wydluza itd ;d

Gość cameron80
a ja ciągle używałam Helenki Rubenstein, a teraz znalazłam tusz na 11,5 eveline volume celebrities i nie zamienię go na nic innego, rewelacja

Gość też zachęcona przez wizaż
zrobiłam sobie zakupy w sklepie Mollon cosmetics - chodziło mi głównie o fluid. Jestem miło zaskoczona. Za 12 zł świetny wtapiający się w skórę fluid :) Na razie nie ma wad :) Bardzo dobrej jakości sypki puder, róż, tusz do rzęs i lakiery do paznokci. Reszty nie znam jeszcze