Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ratunkuPooomocy

seks to koszmar

Polecane posty

Gość Ciężko macie
z takimi facetami.Ja nie wyobrażam sobie, żeby mój facet jedyne, co miał w głowie, to seks po kilka razy dziennie, czy co dzień, podczas gdy ja byłabym w ciąży , czy też ciąży zagrożonej, a on by tego nie rozumiał i zmuszał do seksu mimo mojej niechęci. Facet, który traktuje swoją kobietę tylko jak worek do bzykania, nie zważając na to, co kobieta czuje i jak czuje się ich nienarodzone dziecko, to jakiś niepoważny człowiek.

Gość Ciężko macie
jeśli facet na dodatek mówi Wam, ze Was nie kocha, nie szanuje, to tym bardziej powinnaś np. autorko to olać i się z nim nie kochać. Po co to robisz ?

Gość nie kochają was na pewno
nie wyobrazam sobie zeby moj mąz sie tak zachowal. Jestem 2 miesiace po porodzie i dopiero teraz zaczelismy z powrotem sie kochac. W ciazy kochalismy sie do 5 miesiaca, pozniej przez moj dyskomfort - bolallo, bylo sucho itd przestalismy. A co dopiero by bylo gdyby ciaza byla zagrozona... Mają was oraz dzieci w dupie moje drogie.

Gość jajajajajajsjsjsjsjsj
Absolutnie nie zmuszaj sie ,nie rob tego,mnie facet tez tak na sile przymuszal,zaciskalam zeby i sie zgadzalam,az po jednym razie w 32tc obudzilam sie ze skorczami,kilka godzin pozniej urodzil sie moj synek,umordowany w inkubatorze 2 mce,do dzis ma na raczkach blizny po wklociach kroplowek,przez 2 mce trzeslam sie ze strachu czy przezyje,bo dokladnie nie wychodzilo ze to byl 32 t.c,prawdopodobnie wczesniej ok 2-3tyg,byl w bardzo ciezkim stanie,dzis ma 5lat,ma problemy z mowa i jest lekko opozniony,a ja zaluje ze wtedy faceta nie pogonilam,bo moje dziecko zaplacilo cene za jego zasrana meska chcice i glupote nad ktora nie panowal

Gość jjjhjjhjhjh
na co wy czekacie głupie pipy??? składać wniosek o rozwód z orzekaniem o winie - wistarczą wasze zeznania i dokumentacja lekarska o ciążach że macie gwałciciela w domu

Gość iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii???
i co? jak bedziecie w połogu to też dacie się zmuszac? jeżeli teraz się trzęsiecie o zdradę to pomyślcie o tych 8 tygodniach gojenia..... jest w ogóle jakiś pożytek z posiadania takiego faceta??????

Gość Ciężko macie
No właśnie i jak można bzykać kobietę mimo świadomości, że ciąża zagrożona i że seks niewskazany. Mają gdzieś to dziecko ? Mój mąż owszem, do idealnych nie należy, też ma swoje wady, ale jak zaszłam w ciążę, to on sam unikał seksu, mówiąc, że musimy poczekać, że zapytać się lekarza, czy to nie zaszkodzi dziecku, czy nic się nie stanie.A potem, jak lekarz nam jeszcze zabronił, to nawet mu ani razu do głowy nie przyszło, by się do tego zabierać. Radziliśmy sobie sposobami zastępczymi czasami.A w sumie to parę miesięcy było celibatu i nikomu nic się nie stało..Po ciąży i połogu wróciliśmy do seksu. A nawet i bez ciąży, to nie znam czegoś takiego, żeby facet tyko latał za mną jak jakiś samiec cały dzień i tylko czyhał , gdzie tu mnie napaść, nie patrząc, czy ja mam na to chęć, czy nie. Na moje takie zachowanie to jest oznaka braku poważnego podejścia do związku, traktowanie swojej partnerki jak lali do bzykania, nie jak parnterki życiowej.

Jam mam pomysł :) brom do każdej zupki ;) w wojsu podają zeby obniżyć libido gością ;P do kupienia w aptece. Też kiedys spotykałam sie z maniakiem seksualnym który ciągle chciał..nie wytrzymałam tego. Sex pozniej juz nie był przyjemnoscią a jak sie miałam z nim spotkać to bałam sie ze znowu bedzie chciał sie bzykac ;/ koszmar...Wiem co czujecie dziewczyny - jestem z wami!

Gość pozdrawiam Cię
Dziewczyny błagam zróbcie coś z tym, nie zasługujecie z pewnością na takie traktowanie. Szok. Seks ma być przyjemnoscią, to nie jest żaden obowiązek. Jeśli jedna strona czuje dyskomfort to nie powinna się do tego zmuszać. Jeśli jest zmuszana to jest to gwałt. Nie bójcie się odejścia. Gwarantuję Wam, że mimo iż z początku bywa ciężko, to z perspektywy czasu WONOŚĆ jest nieoceniona! Jesteście na pewno wartościowymi Kobietami i należy Wam się szacunek. Jeśli Was nie kocha (i jak widać nie szaniuje) to tym bardziej nie powinnyście się nad niczym zastanawiać. Kiedyś odeszłam od takiego zboczeńca bo podświadomie czułam że coś jest nie tak. Teraz zrobiłabym to z pełną świadomością. Jesteście warte szacunku, uwierzcie w to. Zróbcie to dla dziecka, później będzie jeszcze gorzej. Przy dziecku będziecie baaardzo zmęczone i seks będzie ostatnią rzeczą, którą będziecie "chciały" robić. Odejdźcie dziewczyny, mogę Wam pomóc. Odezwijcie się.

Gość Pietras
Rozumiem że to prowokacja. Czy takie debilki naprawdę istnieją? Masz dwa aniołki, bo sama im taki los zgotowałaś. A teraz żeby Twojemu frajerowi jaja nie pękły, zafundujesz sobie trzeciego aniołka, lecz się kobieto na nogi, bo na głowę już za późno.

Gość ALUTKA09080601
JA BYŁAM 2 RAZY W CIĄŻY Z PIERWSZYM DZIECKIEM JAK W 12 TYGODNIU ZACZEŁAM KRWAWIĆ I WYLĄDOWAŁAM W SZPITALU I JAK LEKAŻ ZABRONIŁ SEKSU TO MÓJ MĄŻ NAWET NIE ZAPROPONOWAŁ PRZEZ RESZTE CIĄŻY ŻEBYM SIĘ Z NIM KOCHAŁA A Z DRUGIM DZIECKIEM TO JAK SIĘ DOWIEDZIELIŚMY ŻE JESTEM W CIĄŻY TO MIMO TEGO ŻE NIE BYŁA ONA ZAGROŻONA I ŻE JA CHCIAŁAM TO ON PROTESTOWAŁ MÓWIĄC ŻE SIĘ BOI ŻE MI SIĘ COŚ STANIE. NAWET MYŚLAŁAM ŻE MNIE ZDRADZA ALE JAK MU TO POWIEDZIAŁAM TO POWIEDZIAŁ ŻE W ŻYCIU TEGO NIE ZROBI BO JA I DZIECI TO JEGO CAŁE ŻYCIE A ZRESZTĄ PÓŹNIEJ SIĘ PRZEKONAŁAM SAMA ŻE NA ZDRADE NIE MA CZASU BO JA W CIĄŻY I NASZ PIERWSZY SYNEK TO DOBY BRAKOWAŁO. LECZ POWIEM WAM ŻE Z WŁASNEJ INICJATYWY OD CZASU DO CZASU ZROBIŁAM MU DOBRZE USTECZKAMI CO BY MIEĆ CAŁKOWITĄ PEWNOŚĆ JEGO WIERNOŚCI. A WY TO CHYBA TYCH SWOICH MĘŻÓW NIE UMICIE POSTAWIĆ DO PIONU. A MOŻE WARTO POWIEDZIEĆ ZE W CIPCIE WAS BOLI TO ZA TO MU ZROBISZ LODA. ALBO PO PROSTU JAK SIĘ DO WAS DOBIERA TO PADNIJCIE NA KOLANA I ZA OBCIĄGANIE SIĘ WEŚCIE TO MU PRZEJDZIE OCHOTA NA SEX. POZDRAWIAM ,.

Gość do alutka
heheh dobre ;)

Gość dziewczynki jestescie jeszcze
??? Alutka zwypad z takimi radami. Kobieta powinna się szanować, wypad z takim słownictwem "robienie loda", "obciągnąć". Skoro tak będą robić i tak mówić to kółko się zamyka i ich facet nie będzie miał szacunku do niej. Dziewczyny sprawę trzeba postawić jasno: nie zyczycie sobie takiego traktowania. Inaczej z czasem będzie jeszcze gorzej, zmuszanie się niczego nei poprawi. A Wasze związki i tak nie rokują zbyt dobrze, bo skoro boicie się o zdradę to wczśniej czy później ona i tak nastąpi, nie dajcie się poniewierać. Od partnera trzeba wymagać a nie znosić jego zachowanie milczeniem. Nie warto być z tak upośledzonym cżłowiekiem.

Gość matyllda
Ja jestem w 7 tygodniu ciąży i w ogole nie mam ochoty na sex..czuje cały czas dyskomfort w pochwie - suchość itp. w ogole nie mam ochoty na sex. Mój facet to widzi i nawet nie namawia mnie do współżycia, nie oczekuje również zamienników typu sex oralny. Wiec dzieki bogu za takiego faceta :)

a jak się to dziecko urodzi,czego z całego serca ci życzę i będziesz niewyspaną zmęczoną młodą mamusią to on też będzie w nocy chciał?mówisz ze ci go żal-a jemu ciebie nie jest żal że cierpisz?a dziecka też mu nie szkoda?ja jestem w mcu-mój na poczarku unikał mnie jak ognia i się bał to ja go msiałam namawiać,teraz obchodzi się ze mną jak z jajkiem,często kończymy tylko na pieszczotach,ważne dla nas jest przytulenie pogłaskanie,ale my się kochamy i szanujemy.ja bym wypaliła przy jego rodzicach że ich syn nie zważając na zagrożenie ciąży co noc cię gwałci i sprawia ból nie zważając na twoje protesty.i zeby on przy tym też był.i ze swoimi rodzicami tak samo bym postąpia-mój mąż mnie gwałci i sprawia mi ból.i przeprowadziłabym się na czas ciąży do rodziców.

Gość szukałam tematu
zwiazanego z seksem w czasie ciąży, bo sama jestem w 11 tygodniu Na początku mowy nie było o seksie, długo się staraliśmy, a ciąża mimo wszystko była zaskoczeniem, zanim zdążyłam sie z tym w miarę oswoić zaczęłam plamić w 7 tyg, ledwie przeszło i powtórka w 9...Nie miałam więc głowy do seksu, ale zaczyna mi już tego baaardzo brakować ;) boję się ryzykować, a z drugiej strony mam wielką ochotę i chciałam zobaczyć jak to było u Was Jak czytam o tym zmuszaniu do seksu to aż nie wiem co myśleć...Bo dla mnie to nie do pomyślenia! U mnie to ja byłam osobą o wiekszym temperamencie...Odkąd zaszłam, jest na odwrót - to mój facet na początku zagadywał częściej, dobierał się, co mnie z kolei zaczęło irytować - postawiłam sprawę jasno, że na razie za bardzo się boję i nie mam ochoty na seks Jakos potrafił to zrozumieć, nie brał siłą, ani nie namawiał w nieskończoność! Owszem, czasem zasugeruje zaspokojenie go w inny sposób ;) ale nie na zasadzie: jak nie to zrobi to inna! A jak plamiłam i czułam się kompletnie do dupy, zarówno fizycznie jak i psychicznie to absolutnie nie było mowy o niczym...

Gość 3478236487
Rozumiem Cię doskonale, nie wiem tylko jak mu odmówić, bo czuję że musze spełniać ten małżeński obowiązek, z obawy że mnie zostawi dla innej - jest dość wrażliwy na kobiece wdzięki tym bardziej gdy długo nie dostaje tego co chce a cha cha cha cha ale z was tepy dzidy.... Jeezu... Teoretycznie rzecz birac chyba dla ciebie najlepsze byloby gdyby cie zostawil. Ale po twojej wypowiedzi widac, ze jestes chyba taka sama. Ja wyrzucilabym takiego gnojka przez okno.

Gość 3478236487
Może zle to nazwalam, ze zal mi sie go robi, no ale fakt jest taki ze patrzy na mnie jak zbity pies i jesli tego nie zrobie to mam wyrzuty, sory on powoduje u mnie wyrzuty i czuje sie jakas winna, jakbym cos zlego robila mowiac NIE ale jak, to on nie wie, zejestes w zagrozonej cciazy? Przeciez jakby mial choc troche z czlowieka to powinien ci odmowic, chocbys go blagala o seks... czy ja dobrze zauwazylam z stopce, pochowalas juz dwojke dzieci? Z poprzednimi ciazami bylo poddobnie? Jak jestes przeciwna aborcji i uwazasz ja za morderstwo to robisz to samo. Dziwie sie, ze w ogole decydujesz sie na kolejne proby, nie zal ci tych dzieci?

Gość szooooooooooooooookkkkkkkk
szooooooooooooooookkkkkkkk

Gość gość
Ktoś chętny na erotyczne rozmowy ze śliczną, młodą kuszącą, prywatne ogłoszenie dla miłych facetów, którzy mają ochotę na sextelefon do finałku, tylko ty i ja, tu i teraz. Jestem Beata, moje focie i kontakt są na: http://sex-rozmowy.pl/beata_sex_telefon.html Mam niebanalną fantazję, podniecam głosem, dodaję ostrości pojękiwaniem, gwarantuję, że zalejesz sobie dłoń cieplutką spremą

Gość gość
Haha sprawdzilo sie, ze wiekszosci polaczkom nedznym smieciom chodzi tylko zeby zaroochac, nic innego sie nie liczy, co za prymitywne gowna.:o