Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

i po chrzestnej

Polecane posty

Gość kurcze rowny z ciebie gosc
popieram :)

Gość sdfasdsafasf
ZielonaWyspa Nie od dzis wiadomo, że Poznaniacy to fajniii ludzie są A ta chrzestna to niby skąd :P jak nie z Poznania :P

chrzestna z rodzinnej wioski, do której zjechałem na weekend. Jutro powrót, o 5 muszę wstać ;/ O 8 muszę być w Poznaniu

doggy, a skad pochodzisz? sorki za ten wywiad :P

i ile masz lat? :D

kurde, no wszystko fajnie, tylko ze za daleko 😭😠:(

śląsk ;)

ojciec jeśli ją zaprosi w święta i karze mamie przygotować wszystko to chyba wyjde w ten dzien z domu razem z matka i powiem żeby sam sobie z nią siedział

Gość a moze ja zaprosic
do was na Świeta???ona nie ma rodziny??

Gość a moze ja zaprosic
gwarantuje Ci,ze Twoja Mama nie bedzie chciala jej zaprosic, po co ma wysluchiwac jej gderania????ja mam podobna sytauacje, tylko roznica polega na tym,ze mam takich dwoch wujkoch-starzy kawalerowie,mieszkajacy na wsi- duzo zlego powiedzieli mojej Mamie. My tam nie jedziemy na Swieta,niech sami siedza i myśla nad tym jak skrzywdzili słowami swoja siostrę.

tak mi zajebiscie żal mojej mamy ;/ wczoraj płakała przy mnie, mówiła że zaprzepaściła szansę odejścia od ojca. Nie pracuje od ponad 10 lat i siedzi w domu ;/ Ojciec wszytkim rządzi, wczoraj powiedziałem mu klika słów, ale do niego już nic nie dociera, on ma zryte myślenie, myśli że matka go chce zniszczyć ;/ Bede chciał jej znalezc jakąś prace, chociaż i sprzątaczki byle żeby wstała na nogi i odcięła się od chorego związku z ojcem i jego siostrzyczką

Gość kghdrt
Dobrze sie zachowales , twoja mama wie ze ma w Tobie wsparcie to bardzo wazne

niestety mama nie ma siły przebicia, jest za spokojna, wszystko za bardzo przeżywa i się przejmuje. Ojciec jest typem hitlerowca ;/ nawet jak gdzieś jedzie to się wkurwia, że matka wyskakuje z pytaniem "Gdzie jedziesz i o której będziesz?". Po prostu już nie widzę żadnych szans na poprawę u nich, ojca nie zmienie. Chciałbym żeby tylko matka potrafiła odejsc od niego i zacząć jakoś stawać na nogi pomimo swojego wieku - 55 lat

wiem i dlatego bede chciał jej znalezc coś, żeby nie była uzależniona tylko od tego tępego chuja ;/ Najgorsze jest to, że obecnie mama ma rente przez najbiższy rok jeszcze i muszę się dowiedzieć czy jakąś prace może podjąć. PS ona z resztą tej renty nie widzi, bo ojciec rządzi kasą

powiem tak, żeby już wszystko było jasne. W tym momencie ona jest totalnie uzależniona od niego, jeśli oda jej rente te 500zł to powie żeby utrzymywała z tego dom cały. Więc widzę tylko wyjscie, żeby znalazła może jakąś prace i wychodziłą z tego domu. Może między ludzmi nabierze więcej szacunku do siebie i pewności. Tylko nie wiem jesli chodzi o rente, czy może dorobić. Bede chciał teraz w mame zainwestować, sfinansuje jej dentystę i pojdziemy na zakup na początek.

Gość a mzoe jakies
wyjazdy za granice do pracy?? to by postawilo twoja mame na nogi,tylko pytanie czy da tam rade, czy zdrowie jej na to pozwoli?

oj bezcenna :D Jeszcze franca by nie chciala wyjść, myślała że ojciec stanie w jej obronie, bo się na niego patrzyła, ale sam się chyba wystraszył wtedy i nic nie mówił, nie obronił swojej siostrzyczki :D

Mama jeżdziłą za granicę na pieczarki, ale i tak oddawała kasę ojcu. Jakby nie ta renta to kazałbym jej teraz wyjechać, i sam bym jej zabronił kasy oddawać, teraz kiedy mam już coś do powiedzenia. Tylko przez tą rente na pewno do fizycznej typu niemyc pewnie przez najbliższy rok nie bedzie mogła jechać - renta ją uziemiłą, w którą ojczulek ją wkopał

Gość a mzoe jakies
ale dowiedz sie, bo mozna tez legalnie wyjezdzac, majac rente,ja sie nie znam,ale wiem,ze sasiadki moje jezdza

Gość a mzoe jakies
jezdza do opieki nad starszymi osobami

muszę się wszystkiego dowiedzieć, bo niepozwole żeby ona uschła. Taka kobieta, któa skończyła studia, bardzo oczytana i stłamszona przez własnego męża. Wiem, że nie wszystko wina ojca, bo mogła odejsc wczesniej od niego, ale zawsze była za słaba i nie miała wsparcia w swoim bracie;/