Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doggy_style

i po chrzestnej

Polecane posty

Dzisiaj kazałem wyper.... z samochodu mojej chrzestnej. Jest mi z tym dobrze, bo nigdy jej nie lubiłem. Zawsze się wpierdzielała do naszej rodziny z jakimiś niesmakami i buntowała ojca przeciwko mamie. Dzisiaj odbierałem ich z imprezy rodzinnej, mama zaczęła wracać pieszo bo z ciotką się pogryzły. Ja podjechałem i wsiadł tylko ojciec ze swoją siostra (czyli moją chrzestną). Byłem zdziwiony tym, że nie ma mamy. Powiedzieli, że wyszła wcześniej. Ojciec kazał ciotkę podwieźć do domu, a ona w trakcie jazdy zaczęła opowiadać jaka to mama jest zła. Zatrzymałem samochód, kazałem jej wysiąść w tym śniegu i żeby sobie wróciła na pieszo. Zaczęło mnie opieprzać, więc wyszedłem, otworzyłem drzwi i kazałem jej ładnie wypierdalać z samochodu... Może to dziwne, ale jestem z tego zadowolony, nigdy jej nie lubiłem, z resztą siostra też. Najbardziej żal mi mamy, a ojciec taka dupa wołowa i słucha tej siostrzyczki swojej;/

siostry ojców sa toksyczne. Mojej ciotki to kuźwa nienawidze jak nikogo innego :o Gdybym tylko ją gdzieś miała okazje podwozić, zrobilabym to samo co Ty :) 🖐️

Pozniej dzwoniła do mnie, odebrałem i pwiedziałem jej, że wogóle nie mam o czym z nią dyskutować i się rozłączyłem. Dzwoniła chyba jeszcze z 20 razy i za kazdym razem odrzucałem połączenie. Chciała jeszcze swoje franca powiedzieć. MAsakra, jak ja nie nawidzę takich ludzi!!!!!!

Gość i bardzo dobrze./.
pewnie ciotka jest zazdrosna o Twoja mamę, i chce być ważniejsza od niej dla Twojego ojca.

Mama biedna płakała i przepraszała mnie za to, że swoich dzieci nie wybroniła ;/ Powiedziałem, że nie ma za co. Biedna teraz leży sama w łózku, a ojciec to kawał chuja

Przeżywa swoją przeszłość, nie trafiła na tego faceta.... przyznaje, że ojciec nie jest dla niej dobrym partnerem.Ona Ceni Dom i Rodzine, a ojciec słucha swojej siostry i obmawia jeszcze nas

Usiadłem z nim przy stole i swoje powiedziałem, że nie sra się w swoje gniazdo. Jakby on nie pozwolił na to wszystko, to ciotka lub ktoś inny wogole nie pozwoliłby sobie na jakiekolwiek uwagi w jej kierunku. Mowiłem, żeby szanował ludzi tak jak on chciałby być szanowany. Powiedziałem, że jesli by tylko mame uderzył to że ja nie pozostałbym obojętny.

Ty nie jesteś moim bratem?? Ja też wysłuchuje żale mojej matki, stąd też jej przedkonywania na początku abym nie wychodziła za wczesnie za mąż... bym się dwa razy zastanowiła czy to ten itd A ojciec? siostra najwazniejsza, jej dzieci najwazniejsze.. :o

Gość kurcze rowny z ciebie gosc
umowisz sie ze mna? :P

pewnie tak, bo wszyscy fajni sa zajeci :O:(

Gość cdcdcf
moja mama taez nie lubi siostry ojca, ja z reszta tez nie ... -one sa po prostu zazdrosne i dlatego tak sie dzieje . Twoj ojciec pwoienien je godzic, albo chociaz nie pzowolic by Twoja mama, a jego zona wracala w taki snieg piechota sama do domu, w taka ciemnice . Powinienes narobic mu obciachu i poczucyc go jak powinien sie zachwoac, Wstydzilby sie !

osobiscie, uwazam ze jak facet szanuje swoja matke, to ma szacunek do kazdej kobiety. i takiego wlasnie szukam ;)

doggy, to kiedy sie spotkamy? ;)

mój ojciec ma 4 siostry :P 2 są świetne, a 2 są okej :) więc to nie jest reguła :P Pomagają sobie, często do siebie dzwonimy, ogólnie mamy dobre kontakty ze sobą

Gość ihp
nick masz brzydki ale zachowanie popieram. Gratuluje, jak prawdziwy mężczyzna :)

skad jestes? :)

chyba mam szczescie do poznaniakow :P