Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kasiczka1988

czy jestem w ciąży?

Polecane posty

Hej dziewczyny, mam dylemat na ciązy temat:) kochałam się z narzeczonym w noc przed owulacją, nawet grubo po północy więc termin owulacji. i teraz przypada mi wg kalendarza okres na czartek czyli 16 grudnia. owulacja wyliczona w kalkulatorze, cykl zawsze ten sam, 28 dni. No i mierzę sobie temperaturkę i notuję że mam 37,5. ponadto powiększone piersi i lekki ból na dole brzucha, jakie jest prawdopodobieństwo że jestem w ciąży? nie wiem czy mam tyle cierpliwości czekac do tego 16, czyli 3 dni jeszcze, wiec proszę o odp

Gość **a psik**
tak jesteś!! omg!!

Gość ahh oh hihi
dziewczyno tak szybko nie wystepują objawy ciązy najlepeij zrob test dniu spodziewanej@

Gość akukaracza....................
wiesz co moim zdaniem to raczej jestes ciazy (malo prawdopodobne zebys nie byla) chyba ze sie zabezpieczyliście prezerwatywa; rozumiem ze staracie sie o dziecko?:D

o jeju od razu tak ostro...zwyczajnie zapytalam nikt nikomu wrozyc nie kaze a jakie znow objawy?wyzsza tem ciala i wieksze piersi? nie no dzieki za odpowiedzi serio....jakies same wrazliwe dziewczyny...

jak nie chcesz czekać do terminu @ idź na betę... albo możesz pokusić się o zwykły test, który jednak nie musi dać odpowiedzi... ja swoje oba testy robiłam w 25 dc przy cyklach 28-dfniowych i nie było żadnych wątpliwości...

Gość mozliwe
tez mam miec okres 16go i dzis planuje zrobic test. wg instrukcji powinin pokazac ciaze juz 4 dni przed terminem miesiaczki; jesli nie to przeciez mozna go zawsze powtorzyc za pare dni

pewnie ze tak.tylko problem w tym ze nie kazdy jest taki cierpliwy zeby czekac:) w sumie wcale sie nie dziwie:)

beta potwierdzi ciążę już w pierwszym tygodniu po zapłodnieniu. w sumie test już też możesz zrobić.(najlepiej rano) jeśli wyjdzie negatywny to idź na betę

Gość upupupupupppppp
na bete mozesz isc kiedy chcesz nie trzeba ani rano ani na czczo

Gość mozliwe
zrobiłam test i wyszła mi druga kreska:D jestem w szoku

Gość mozliwe
clearblue plus, kreska jest słaba ale widoczna. Pierwszy miesiac staran i od razu zakoczyłam, nie spodziewałam się tego.

Gość mozliwe
gratulacje:)