pyśka0505 0 Napisano Grudzień 13, 2010 Kochane Kobietki ! Współżyłam z moim obecnym 12grodnia,okres skończył mi się w piątek-9tego-był już brązowawy sluz,koncowka. Do wytrysku doszło wewnatrz mnie-czy jest możliwosc zajscia w ciaze? z gory pisze,iz nie jestem nastolatką ale na ew.ciąze ze wzgledow zawodowych nie jestem gotowa.Oczywiscie planuje udac sie do ginekologa,ale jak tylko wroce do kraju.prosze o odp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nikt tu nie jest Napisano Grudzień 13, 2010 wrózką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 12 grudnia był wczoraj... Napisano Grudzień 13, 2010 jeśli skończył się 9 a współżyliście 3 dni póżniej, dodać 72 godziny żyjącego plemnika, to jest spora szansa. Zależy jak długie masz cykle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyśka0505 0 Napisano Grudzień 13, 2010 grudnia** Dlatego sie nie pytam o wrozkę,a o normalne odpowiedzi,wiec daruj sobie i nie marnuj czasu na odpowiedzi,zarówno swego-jak i czytajacych.. Tak,wiem,ze byl wczoraj;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro nie Napisano Grudzień 13, 2010 chcesz zajsc w ciąze z powodu spraw zawodowych to trzeba było sie zabezpieczyc!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyśka0505 0 Napisano Grudzień 13, 2010 Naprawdę ludzie dajcie sobie spokój z prawieniem morałów . :).. Nie udzielajcie się,jesli macie to robić.Apeluje po raz drugi I dziekuje za odpowiedzi na temat.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość skoro nie Napisano Grudzień 13, 2010 Tak,wiem,ze byl wczoraj;] a co ty taka zlosliwa skoro wiesz lepiej to po co wogole sie pytasz logiczne ze jak uprawiasz sex bez zabezpieczenia to istnieje ryzyko ciązy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyśka0505 0 Napisano Grudzień 13, 2010 "SKORONIE" nie napisałam,ze wiem lepiej,a zapytalam,czy jest mozliwosc-skoro uwazasz,ze odpowiedzią na pytanie "czy jest mozliwosc?" jest "BYLO TRZEBA SIE ZABEZPIECZAC" to musze Cie uswiadomić,iż jednak nie;) Złosliwosc pojawia sie wtedy,gdy ktoś nie rozumie stresu ktory przezywa inny czlowiek.. i zamiast pomagac ,uzyskuje tzw. rade starszej cioci.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zochaaaaa Napisano Grudzień 13, 2010 oczywiscie ze istnieje mozliwosc ciazy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość alechandra Napisano Grudzień 13, 2010 pomysl zanim cos napiszesz autorko uprawiala sex a pyta sie czy istniej mozliwosc ciazy to ty tego nie wesz ???ze istnieje ze sie glupio pytasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyśka0505 0 Napisano Grudzień 13, 2010 Oczywiscie wiem tez,ze Istnieja DNI PLODNE I NIEPLODNE. z Kalendarzyka wyliczyłam,ze nie byl to dzien plodny. Jednak obawy swoję pozostają,poniewaz pierwszy raz Nam sie zdarzyla taka sytuacja spontaniczna.. tak,nieodpowiedzialnie .. dzieki za pomoc..naprawde mozna na was liczyc... ehh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
XliloX 0 Napisano Grudzień 13, 2010 zależy jakie masz cykle. owulacja w cyklu 28 dniowym występuje zwykle między 13 a 16 dniem. możesz skorzystać z kalendarzyka online, np. tego: http://piekielko.info/kalendarzyk/ ale twój cykl może się różnić. ja p. miałam owulację, jak się okazało, dopiero w 18 dniu cyklu, a tego to już kalendarzyk nie pokazywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyśka0505 0 Napisano Grudzień 13, 2010 Tak wiem,ale wiem,ze istnieja roowneiz dni plodne i nieplodne.[PIERWSZY RAZ SPONTANICZNIE "polecielismy" bez zabezpieczenia i stad stres..jednak nie mozna liczy za bardzo na pomoc..dziekuje tym,ktorzy odpowiadali normalnie:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asfg Napisano Grudzień 13, 2010 napisz w końcu jakie długie masz cykle? Skad mamy wiedziec czy akurat moglas mieć dni płodne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyśka0505 0 Napisano Grudzień 13, 2010 Cykl na ogół trwa 28dni:) na pewno nie jest krótszy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość taka jedna tam sobie Napisano Grudzień 13, 2010 to nawet nie sa jeszcze dni plodne !!!!!!!! zaraz po okresie a jak mozesz nie wedziec przy regularnych cyklach kiedy masz dni plodne??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyśka0505 0 Napisano Grudzień 13, 2010 wlasnie o to chodzi,ze polecielismy dlatego iz sadzilam,ze nie mam dni plodnych ,ale oczywiscie zaglebilam sie w tym temacie i znalazlam mnostwo teorii na ten temat,juz sama mam metlik w glowie,dlatego zwrocilam sie tu o pomoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyśka0505 0 Napisano Grudzień 13, 2010 I to nie bylo zaraz po okresie-tak jak napisalam w poscie - piatek-koneic okresu-niedziela-wspolzycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość afrodutaaaaa Napisano Grudzień 13, 2010 to nie sa dni plodne jeszcze hmm dziwi mnie to ze ty tego nie wesz przy regularnych cyklach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyśka0505 0 Napisano Grudzień 13, 2010 :) wiem i wiedziałam,niestety siła internetu mnie przerosła:) wyczytałam o dniach plodnych nawet jeden dzien po okresie,naczytalam sie historii gdzie kobieta zostala mamą w takich przypadkach i naprawdę mnie to zastanowiło... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość a ty wczoraj się urodziłeś Napisano Grudzień 13, 2010 Przecież zwykle właśnie kilka dni po okresie są najbardziej płodne!!! Ile dni trwał okres? Bo załóżmy że 5 + 3 + 3 to juz masz jedenasty dzień cyklu. A więc szansa na ciążę jest . A jeśli okres trwał dłużej a cykl był krótszy, to szanse się zwiększają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyśka0505 0 Napisano Grudzień 13, 2010 Sadzilam ze w trakcie okresu i kilka dni po,nie ma wielkiej szansy..eh.. i sami widzicie jak to jest,teoria za teoria;/ Okres rozpoczął się 7mego grudnia czyli trwal 3dni... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość eeeeeeeeeeeeeetam to nic z Napisano Grudzień 13, 2010 tej ciąży. Za krótki czas. Upiekło ci się :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyśka0505 0 Napisano Grudzień 13, 2010 hehe:) "eee tam nici z tej ciazy" wywołało mi usmiech na twarzy :) Dziekuje :) jakby sie stało to coz..staloby sie :) nie byloby tragedii ale jednak wolalabym poczekac ;) NIGDY WIECEJ SEXU ala"A bo dzis to mozna" ;D! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pyśka0505 0 Napisano Grudzień 13, 2010 nic* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach