Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danzig*

mężczyźni - jakie lubicie? ;)

Polecane posty

Kinky posłodził z tymi naturalnymi kobietami, wiec się odwdzięczamy :) Wiesz nie chciałam, żeby to tak zabrzmiało, na pewno masz dużo więcej zalet niż piękne, kształtne jabłko :)

danzig* oczywiście czerwoną, a najbardziej to jestem podobny do Brada Pitta :D (patrz nick, choć w sumie to nie o odtwórcę w nim chodzi)

mario w kontekście tego co napisałem wcześniej, to wychodzi na to, że jesteś samochwała :D

W końcu musiało się wydać :) Bo już to trochę męczące zaczynało być, tak pisać sama ze sobą

Gość danzig*
kurcze, a juz myślałam... No Brad Pitt też może być w sumie:D nice:P

Gość danzig*
nie, spoko:) swoją drogą musisz ciekawie wyglądać, uroda brada pitta....hmmm

No do Pawełka :P czyli do siebie jestem podobny ;) i to bardzo :D A w sieci jest tylko jedno zdjęcie ale stare, a nie :P 2 zdjęcia :)

No dobra, nie będę ściemniał, z Brada Pitta to co najwyżej mam taki bezczelny błysk w lewym oku ;)

Nie zebym się tu podlizywała czy coś, ale Brad to mój wizualny ideał... :) Kinky ma na imię Paweł, wiec chyba chodzi o to, że jest podobny sam do siebie :)

mario: I to jest kolejny dowód na przedstawione wcześnie zeznanie w sprawie tożsamości co poniektórych :D Jakby ktoś jeszcze w to nie wierzył

Kinky to ja źle szukałam widac, bo nic nie znalazłam :) Durden, ale powiedz jak jedna osoba mogłaby tak się ciągle przelogowywać na inny nik? I te końcówki meskie, żeńskie.... E nie za duzo kombinowania... :)

Oj, musisz/ę/my zdradzać wszystkie sekrety zaraz? No dobra, dwa laptopy obok siebie, jesteśmy cały czas zalogowani i nie trzeba się przelogowywać. A końcówki fakt, mylą się czasem, trzeba baaardzo uważać. Durden niekiedy występowała jako dziewczynka, mniej lub bardziej niechcąco ;)

A maria bywała facetem :) Ok już nic nie mówię, nich sie sami domyslają. A pamietasz noc w łózku Bi? To już zahacza o autoerotyzm chyba :)

Coś Cię pamięć zawodzi. O ile pamiętam to uwiodłem/łam tam jednocześnie/jako dwie osoby i mężczyznę i kobietę :D A autoerotyzmu nie było, pamiętałbym/ałabym

No nie sami :) Na szczęście jest jeszcze kinky Gadanie do siebie jest tylko na krótką metę zabawne