Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danzig*

mężczyźni - jakie lubicie? ;)

Polecane posty

A te bardziej kościste to już nie pachną ładnie? foch! Bez zdjeć sie nie liczy :) Tworzymy trójkąt jedyny z mozliwych- 2 facetów i kobieta :)

Wszystkie Kobiety są piękne i ładnie pachną :P Nawet jak pachną sardynkami z muszelki :D to i tak miły zapach :P

mario: oj, coś pamiętam, że się przychylałaś i do opcji innej ;) tej śnionej przez wszystkich facetów bo ta o której się tu rozmarzasz to dla większości z nas poważne wyzwanie serio mamy nieporównanie większe bloki homoerotyczne niż wy

O, ZonoFaraona to miło :) a danzig jak się tylko dowiedziała że z tym Bradem to ściema, to sobie poszła :(

aaa no tak, z prawiczkami zapomniałem czasem tak się wkręcę w Durdena, że nie pamiętam co tam maria robi w tym samym czasie

Zawiodła się dziewczyna... Mogłeś pozostać przy tej pierwszej wersji, zanim wyjechałeś z błyskiem w lewym oku :D

Durden ma racje, ja bym nie mógł z facetem i Kobietą. Z dwiema kobietami to ciężko ;) ale moja przyjaciółka o zielonych oczkach dodaje sił :)

mario nie bądź wulgarna ;) a kto powiedział, że muszą być te kąty rozwarte? ZonoFaraona: wolałem uprzedzić zawczasu, żeby nie było potem rozczarowania no i chyba lepiej, że to od razu wyznałem, tak sądzę ;)

Na pocieszenie powiem tylko, że mój własny obecny szwagier przypomina Brada Pitta i jest on daleki od mojego ideału :D

kinky: hmm, na pewno w każdym bądź razie nie z żadnym przypadkowym facetem a czemu z dwoma kobietami ciężko?

dwa razy więcej nie tylko roboty, leniu a na dokładkę to się akurat nie dodaje, ani mnoży tylko potęguje ;)

Wiesz, jeśli jakikolwiek facet powie że nie chciałby, to mu nie wierz, nie wierz za grosz :D

Oj przepraszam :) Ja mimo wszystko preferuje jednak 2m i k :) Kinky na chmurze to wszystkim da radę! A jak sie rozpedzi to i maidenom pomoże :) KInky lepiej uwazaj z tym zielonym :)

Z dwoma facetami? W fantazjach jak najbardziej, ale nie wiem czy byłabym na tyle odważna w rzeczywistości. Z kobietą nigdy. Jestem na 100 % hetero :)