Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danzig*

mężczyźni - jakie lubicie? ;)

Polecane posty

Zona: serio...? ale to jakoś a propos [jeśli serio, to przepraszam]?

ZonaFaraona ale podobno nie ma kobiet 100% hetero są tylko nierozbudzone

Nie wiem, alke ja na samą myśl o tym, że miałabym chociaż pocałować inną kobietę, mam odruch W. za przeproszeniem.

To z rozwodem miało być o marzeniu mojego męża o trójkącie :-) ale ogółem też nie jest najlepiej i jeśli nie wyjadę w ciągu miesiąca do niego za granicę, to niestety na rozwodzie się zakończy.

Hmm, no to właśnie tak większość facetów wobec innych facetów Ale, mario, do jednej takiej to się jednak miło przytulałaś, pamiętam

ZonaFaraona: nie no, spoko, większość z nas poprzestaje tylko na niewinnych fantazjach, nic za tym nie idzie ;)

Fak :P ja idę spać PAPAPAPA Mario Izabelko ;) Na chmurze zawsze pod kontrolą wszystko mam :P tylko czasem zdarzy sie jakiś mały wypadek :)

Durden, starego misia na sztuczny miód? :D Gdyby każdy poprzestawał na niewinnych fantazjach to skąd brałyby się na kafe te wszystkie topiki :)

No przecież stąd właśnie :D :D Ale, swoją drogą, to warto odważyć się te swoje fantazje wcielać w życie. Tak sądzę ;)

żono ja tez mam ten sam odruch. Durden z Bi to bylo co innego. Po pierwsze wirtualnie, po drugie ta kobieta budzi we mnie jakies takie cieple skojarzenia, nie wiem czemu, tak ja odbieram :)

Już prawie wszystkie ;) Choć coś tam jeszcze mi w zapasie zostało :)

mario: fakt, to jest wielki dar Bi, wzbudza niezwykle ciepłe uczucia i sympatię od pierwszego wejrzenie a, wirtual od realu do dzieli cieniutka linia najważniejszą sferą erogenną człowieka jest jego umysł :)

taa, taa, tylko forum, już ja wiem czym się to może skończyć, kiedy puszczą hamulce wstydu ;) jeśli chodzi o fantazję z trójkącikiem, to powiem tylko tyle, że realizacja nie była zbyt udana - zabrakło chemii, chyba nie byliśmy w swoim typie, także tak do końca nie mogę jej zaliczyć do spełnionych ale potencjał duuuży, wierzcie mi ;)

Jak to, że nieudana? No cóż... Ale patrzę na to z jasnej strony: jeszcze coś mi, jak mówię, zostało z gonienia króliczka Jak już bym te wszystkie króliczki połapał byłoby nudno ;)

Zona: z wielu względów byłoby trudniej, akurat w przypadku tej jednej, nie da się ukryć