Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość danzig*

mężczyźni - jakie lubicie? ;)

Polecane posty

Gość danzig*

Jakie kobieta powinna mieć włosy: - długie, czy krótkie? - czarne, bardzo jasne, czy może coś pomiędzy? - farbowane, czy naturalne? - doczepione pasemka, czy bez? Co tak naprawdę lubicie? Całkowitą naturalność, czy podretuszowaną? Ostry makijaż, czy prawie bez? Ja się już gubię...

Gość Mlody92
Dla mnie nie ma różnica jakie powinna mieć włosy, ogólnie, żeby mi się po prostu podobały;D ale na pewno długie będą lepsze niż łysa. co do koloru włosów to mi to nie robi dużej różnicy, chociaż bardziej mi się podobają blond i rude. Najlepiej naturalne, chociaż i tak bym nie wiedział jak to rozpoznać:D Doczepiane pasemka są spoko, o ile dodają urody:) Naturalna dziewczyna z małą ilością makijażu, za to może mieć super pomalowane oczy.. Ale dla mnie tak w sumie ważne jest tylko to żeby była szczupła (bo sam jestem szczupły;]

Gość masa facetow siedzi
na forum o ciazy, poroidzie i macierzynstwie; tak, tu na kafe kazdy facet najbardziej tym sie interesuje :classic_cool:

Gość danzig*
oj tam, no pomyliłam się:D teraz temat jest na Życiu erotycznym:) Hm, czyli wymalowane, sztuczne kukły się nie podobają? to czemu się za nimi oglądacie:(

Gość iwonammmmmmmm
Też mnie to zawsze zastanawiało, co widzicie w plastikowych lalkach?

Gość danzig*
niby się oglądają, a jak przychodzi co do czego to wiążą się na całe życie z naturalną, normalną dziewczyną zazwyczaj :) tylko,że potem znowu się ślinią przed tv, na ulicy, w pracy... o co Wam chodzi???? :P

Ja sie nie oglądam za takimi lalkami ;) Nie wiem jak inni Panowie :P no dobra, większość patrzy na tworzywa sztuczne ponieważ takie Kobiety odsłaniają tyłki i to przyciąga wzrok. Albo po prostu, ciągnie pustego do pustego :P :)

Gość danzig*
kinky reggae - kocham Cię!!!! :P

Kinky uwielbia pupeczki :P ale nie u takich przetworów ropopochodnych :) Kiedy sobie idę i widzę Panią w obcisłych dzinsach to wiadomo co :P sobie patrze i podziwiam ;)

Gość danzig*
ja uwielbiam facetów, też (prawie wszystkich) :P Męskie dłonie...mój fetysz...:D

jeśli chodzi o fetysze :P To mnie kręcą Panie w takich kwadratowych okularach :P Wyglądają tak poważnie i inteligentnie, ale jednocześnie jakoś tak uroczo ;)

Gość danzig*
szyja... z tym ich "jabłkiem Adama", całować, całować, całować... uszka... mmmmmm nosek... pomiędzy moimi udami... brzuszek...taki słodziutki... tyłeczek...umięśniony, twardy... no i ... Wybaczcie, rozmarzyłam się...

Hmm, z topiku "mężczyźni - jakie lubicie?" zmienia się to w "połechcz męskie ego" :D

Gość danzig*
wiesz, faceci na przykład uwielbiają kobiece stopy, ja dłonie:) a tak:)

Gość danzig*
no tak wyszło:)

Ehh, Mario, czym ja tam mogę być łechtany :) No może tym jabłkiem, jak się domyśliłaś ;) Tak sobie tylko mi się pomyślało, że ciepło się facetom robi, jak czytają takie rzeczy. No, tym, jasne, których to dotyczy ;)

Gość danzig*
Durden, którą wybrałeś - czerwoną, czy niebieską? :D tak na marginesie: jesteś choć trochę podobny do Keanu Reeves'a? :) facet nie ma tez brzuszka, ani uszka, ani tyłeczka, ale brzuch, nos, ucho, dupa - źle brzmią w tym kontekście:)

Mario Izo, chyba trzeba to w końcu zdradzić wszystkim: maria izabela de la krata i Durden to dwa projekty tworzone przez jeden taki trzeci, ten sam, projekt. Bo niemal zawsze pojawiają się razem na tych samych topikach :D