Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agata_bbb

czy to zęby???? proszę pomozcie

Polecane posty

moj syn za ponad tydzien skoczy 4 miesiące i od 3 dni jest bardzo nieznośny. Gdy mial 2 miesiace zaczął brac raczki do buzi , teraz bardzo sie slini , chce wszystko gryzc a przy tym tak krzyczy jak wkłada te rece do buzi ze masakra , denerwuje sie ,piszczy. Czy to oznaka ze ida mu zeby? jak wasze dzieci to przechodziły??

bardzo podobnie jak Twój... ale pierwsze ząbki u moich obu pojawiły się dopiero koło 8 miesiąca... ale oznaki że coś tam sie zaczyna dziać zaczęły się dużo wcześniej - jak u Was...

Gość ida zabki
Dzieci roznie to przechodza,jedne bezobjawowo inne dadza popalic mamie.Kup w aptece jakis preparat do smarowania dziaselek,zapytaj czy mozesz np na noc podac dawke jakiegos syropku przeciwbolowego.

Gość agattko cóż się z toba stało
?? do tej pory byłaś taka wszechwiedzaca, a teraz nie wiesz czy twojemu dzieciakowi wyłażą zęby czy moze kupa go w tyku gniecie??

większość znanych mi dzieci na etapie Twojego synka zachowuje się w podobny sposób, więc żadna to anomalia... trzeba przetrwać no i w miarę mozliwośći pomóc dziecku choć czasem nic nie skutkuje...

Gość wystarczy zwykły lekarz
myślę że to pierwsze ząbki ja tez nie dowierzałam kiedy teściowa mi mówiła że małej zęby rosna a jednak gdy miała 3 miesiące wyszły dwie jedynki na dole:) możesz mu smarować taką maścią znieczulającą bobodent lub dentinox to troszke przynosi ulge jak jest bardzo nieznośny

Gość mozliwe ze to zeby
.