Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Poród w gru__dniu

Co myślicie o ttym wózku? Implast Boldre

Polecane posty

Gość Poród w gru__dniu

Upatrzyłam sobie taki wózek: http://allegro.pl/3w1-implast-bolder-sd-2010-fotel-torba-folia-i1344847696.html ale waham się, bo jest dość drogi. parametry się zgadzają, bo ma to, czego chciałam: -duża gondola- 77 cm - duże pompowane koła - duży kosz na zakupy - możliwość montażu na stelażu wózka fotelika samochodowego - niezbyt wygórowana waga- 15 kg- wersja głęboka - bardzo ciekawa kolorystyka, a na to też zwracam uwagę. Co myślicie? Mam dylemat czy wywalić 2 tys. na wózek:-(

ŚLiczny jest,ale mnie osobiście cena odstraszyła...Ładne wzory i kolory i przede wszystkim wielofunkcyjny...a może rozejrzyj się za czymś równie ładnym i wygodnym a tańszym???

Gość ocet
a gondola nie jest wcale duza.sa większe np 81 cm.

Gość Poród w gru__dniu
Wiem, że są większe, ale w wózkach, które mi się nie podobają np. Jedo, albo są za drogie np Emaljunga. Właśnie szukam czegoś innego, ale wózki trzyfunkcyjne z reguły są dość drogie, a ja właśnie chciałabym takie, który mogę potem przerobić na spacerówkę, no i żebym miała fotelik

Gość mialam model implast driver 4x
i tak gondola obszerna jak urodzisz grudzien-styczen to spokojnie do wiosny lata dzidzia sie zmiesci ja swoja corcie 6 miesiecy wozilam wygodny super sie prowadzi ale jest ale czesto psuje sie hamulec mi od hamulca popekaly trybiki przy kolkach i kolko mi sie zsuwalo musialam te trybiki zamawiac u producenta bo w gwarancj nie podlegaly ogulnie polecam wozek jezdzi juz 6 rok teraz tez oczekuje malenstwa ale wybralam x-landera mniej awaryjny

Gość Poród w gru__dniu
Kasiulek---> dzięki. No ja wiem, że on bez fotelika tyle kosztuje, ale fotelika nie mamy, a musimy mieć, więc szukam raczej wózka 3-funkcyjnego

Ten wózek też mi się bardzo podoba, ale niestety 2 tyś to wg mnie za dużo na wózek. Skłaniam się raczej ku x landerowi xa - znalazłam na allegro za 1500-1600 3w1. Ale ten implast śliczny :)

Ale taki pierwszy fotelik dla małego dziecka, to się nie opłaca, bo dziecko szybko z niego wyrasta. Lepiej kupić używany w komisie, a najwyżej potem zainwestować w drugi, większy, który starczy na dłużej.

ja mam taki wózek tylko że wersje trój kołową i jest super!! naprawdę warto troszke zapłacić, bo ja np. nie mam w taka pogadę problemu wyjść z małym na spacer, nic nie skrzypi, prowadzisz jedną ręką!! Dla mnie wada jest tylko waga (mieszkam na 3 piętrze) ale w porównaniu do zalet to jest pikuś!! Także jeżeli masz kasiurke to zainwestuj a nie pożałujesz!!

4250491- moje gg, pytaj to odpowiem co na każde pytanie!! Wózek jest naprawde rewelacyjny!! ma wiele funkcji bardzo przydatnych (np. regulowanie oparcia w gondoli- przydatne kiedy dziecko juz nie chce leżeć plackiem a jest za małe na spacerówke:)) poza tym co według mnie jest istotne, to spacerówke możesz montowac i przodem i tyłem:) także masz wgląd w dziecko:)