Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdrowie i uroda.

Taką wymyśliłam sobie dietę... Co Wy na to???

Polecane posty

Gość zdrowie i uroda.

chciałabym sie oczyścić i przy okazji zrzucić pare kilo. nie musi byc duzo przynajmniej z 2-3-4. nigdy nie umiem trzymać sie diety, ale to też przez moj tryb zycia, plan zajeć w dniu itp. wiec postanowilam przerzucić sie na to co lubie i co jest zdrowe. codziennie zajadałbym się kefirem z otrębami / kefirem z musli / owocami: jabłka, pomarańcze, mandarynki, banany / sok pomidorowy/wielowarzywny. jak myslicie czy to dobry pomysl na oczyszczenie i czy jest szansa, ze zgubiłabym przynajmniej te 2 kg? przez ile miałabym to ciągnąć tydzien, dwa?

Gość zdrowie i uroda.
aha i do tego oczywiście sporo wody niegazowanej, może biała herbata...

Gość ale dorzuć coś do tego
moze być ale dorzuc tez jakieś warzywa gotowane/surówki/ ryż brązowy itp

Gość ale dorzuć coś do tego
mozesz tez zieloną herbatę albo owocowe ale te ekologiczne (np bomba witaminowa)

Gość zdrowie i uroda.
warzyw gotowanych raczej nie dorzuce, wlasnie wchodzi tu w gre moj napięty grafik, ale surowki jak najbardziej i salatki, np. salata z ogorkiem, pomidorem i sosem winegret może byc?

w ogóle... Pij kawę bez cukru, co prawda odwadnia ale znacznie przyspiesza metabolizm... Jak bedziesz piła duzo wody to nie zakwasisz organizmu...

Gość zdrowie i uroda.
mam brak magnezu i potasu, wszyscy mowią żebym jadła banany i w ogole owoce..

Gość zdrowie i uroda.
wlasnie z porannej kawy nie moge zrezygnowac, ale zrezygnuje z cukru :) przez ile mam byc na takiej diecie?

Jesli sałatki z surowych warzyw to koniecznie dodawaj oliwy z oliwek...W innym wypadku witaminy z warzyw sie nie przyswajają....Poza tym lepiej jedź surowe, poczytaqj o indeksie glikemicznym...Np marchewka gotowana ma znacznie wyzszy indeks niz surowa...

Nie wiem to chyba indywidualna sprawa, jedna zacznie chudnąc po tygodniu inna po 2 tyg.. Myślę ze około 2-3 tyg to minimum..Pamietaj ze najpierw ograniz pozbywa sie wody... I cwicz do tego jesli masz czas..

Gość zdrowie i uroda.
wiem wlasnie, ale wstając o 5 nie bylabym wstanie funkcjonowac bez kawy :/ mam musli rozniez z orzechami :)

Gość zdrowie i uroda.
szkoda, ze od swiąt do sylwestra jest zaledwi tydzien czasu.. nie wiem czy jest sens teraz przechodzic na taka diete a w siweta wiadomo. mysle, ze zaczne po swietach...

Jeśli masz zacząć zacznij od razu nie odkładaj na "po świętach" Nikt nie powiedział że w świeta trzebaq siedziec i jesc...Wiadomo ze bedą potrway których na co dzień nie ma no ale bez przesady... Jak rozsądnie podejdziesz do sprawy to w święta nie bedziesz głodowac, a i diety nie zawalisz:)

Gość zdrowie i uroda.
nie, no nie mam zamiaru sie obżerać, ale wiadomo obiad u mamy to nie to co u mnie więc nie byłabym w stanie odmówić ;) nie jestem tez gruba i nie potrzebuje tej diety niewiadomo jak bardzo, tylko chcialabym poczuc sie bardziej lekko i oczyscic organizm z toksyn ;)

Gość zdrowie i uroda.
ale chyba masz racje, zaczne ją wcześniej, może do sylwestra zleci z 2 kg ;) a z ćwiczeniami u mnie kiepsko :/ wystarczyloby hula hop?

Gość zdrowie i uroda.
no nic, dzięki Lay all night :) ładne zdjecie w stopce ;) bede wieczorem, gdyby jeszcze ktos chcial cos wtrącić.

Hula hop m,oim zdaniem wystarczy:) Też muszę kupić, kiedys miałam takie cięzkie i było ok, teraz same z plastiku lekkie jakies...Dziękuję zdejęcie z wakacji:) Tak swoja drogą tez zaczynam diete bo ostatnio przez rozregulowane hormony trochę przytylam i źle sie z tym czuję:/ A najmłodsza juz nie jestem wiec nie chce sie zapuścic zeby nie miec problemu potem z wagą:)

Gość zdrowie i uroda.
też mam takie zwykle hula hop, ale wypelnilam je ryżem. pokręce sobie oglądając serial ;)

Gość zdrowie i uroda.
up:)